محمد امین دهواری روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در ساختارهای مردمسالاری و دموکراتیک اهمیت مراسم تنفیذ و تحلیف در واقع احترام به رای مردم است.
فعال سیاسی و عضو شورای حل اختلاف سراوان گفت: در این آیین منتخب مردم برای اعلام وفاداری خویش به مردم، قانون اساسی و اجرای صحیح قانون سوگند یاد می کند که در همه حال به رای مردم وفادار باشد و برای اجرای قوانین فرا دستی با تمام ظرفیت تلاش کند.
وی افزود : اگر چه مراسم تنفیذ در بسیاری از کشورهای مرسوم نیست اما در ایران که در قانون اساسی جایگاه مقام رهبری با اختیارات ویژه و بعنوان یک نعمت بزرگ در خدمت مردم هستند می توان مراسم تنفیذ را به نوعی بیعت رئیس جمهوری با رهبری بعنوان نماینده مردم و وفادار به نظام و آرمانهای آنقلاب تلقی کرد.
دهواری با توجه به نقش مقام معظم رهبری در تنفیذ حکم رئیس جمهوری اظهار داشت: در ساختار جمهوری اسلامی برخی از قوانین (شورای أمنیت ملی ) با امضای ایشان و تنفیذ حکم رییس جمهوری پس از کسب رای مردم و انتصاب مسئولیت سازمان های چون صدا و سیما و نهادهای انقلابی، ریاست قوه قضاییه و فرماندهان نظامی و انتظامی بعهده مقام معظم رهبری است.
عضو اسبق شورای عالی استانها افزود: مراسم تحلیف نیز از اهمیت زیادی برخوردار است زیرا هم با نظام های دموکراتیک دیگر کشورهای جهان همخوانی دارد و از جهتی منتخب ملت با قرائت سوگند اعلام وفاداری خود را نسبت به حقوق مردم و اجرای برنامه ها و وعده هایش عملی می سازد.
فعال سیاسی و عضو شورای حل اختلاف سراوان گفت: فصل انتخابات و رقابت به پایان رسیده است همه نیروها، احزاب و گروههای سیاسی باید برای سربلندی ایران و نمایش هر چه بیشتر وحدت ملی حامی و همراه رئیس جمهوری باشند تا اقتدار ایران اسلامی همچون گذشته حفظ شود.
به گزارش ایرنا مراسم تنفیذ حکم رئیس جمهوری روز پنجشنبه هفته جاری از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی انجام و مراسم تحلیف نیز روز شنبه ۱۴ مرداد در مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.
- 16
- 4