پنجشنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۳
۱۷:۰۲ - ۱۴ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۳۸۳۸
سیاست داخلی

هاشم‌ زاده هریسی:صداوسیما بنزین روی آتش می‌ریزد / در نماز جمعه همه را تخریب نکنیم و به زخم‌های مردم نمک نپاشیم

هاشم‌ زاده هریسی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
هاشم هاشم‌زاده هریسی، عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اعتراضات اخیر در کشور گفت: زمان قبل از انقلاب همینطور بود؛ گاهی سروصدا ایجاد می شد می آمدند خاموش می کردند، سرکوب می کردند، کشتار می کردند، سروصداها مدتی می خوابید اما دوباره صداها بلند می شد. ما هم باید مراقب باشیم که به آن عملکرد مبتلا نشویم. غرور ما را نگیرد.»

اعتمادآنلاین،هاشم هاشم زاده هریسی، عضو مجلس خبرگان رهبری در گفتگو با اعتمادآنلاین با تاکید بر اینکه «کشور در شرایط خاصی قرار گرفته است» به «آشوب گر و فتنه گر» خواندن معترضان واکنش نشان داد و گفت: «انشالله با وجود عشق مردم به انقلاب و نظام و همچنین حمایت پروردگار و یاری او بحرانی نخواهیم داشت اما این مساله نباید ما را مغرور کند؛ چرا که اگر مغرور شویم هم خدا ما را رها می کند و هم مردم ما را رها می کنند. اینطور نباشد که خاطرجمع شویم و هر چه دلمان خواست به مردم بگوییم.»

 

او با طرح این پرسش که «در شرایط خاص چه باید بکنیم» تاکید کرد: «در چنین شرایطی باید در گفتار، تحلیل، اسم بردن و نسبت دادن ها به مردم بسیار دقت کنیم. بنزین روی آتش نریزیم، آشوب را آشوب تر نکنیم، اوضاع آشفته را آشفته‌تر نکنیم، روی زخم‌ها نمک نپاشیم. خیلی باید مراقبت کنیم. مخصوصا رسانه‌ها، صداوسیما و تریبون‌های مقدس و نماز جمعه باید دقت کنند. هر کس دلش برای نظام و انقلاب می سوزد باید مراقب باشد؛ مخصوصا روحانیت باید خیلی مراقبت کند. همه چیز را بهم ربط ندهیم و قاطی نکنیم. در غیراینصورت خدایی نکرده آنهایی هم که با ما هستند هم رنجیده می کنیم و آنها را هم از خود می رانیم و علیه خود می کنیم. ما باید حتی آنهایی که در دلشان چیزهایی بوده را به نیروهای خودی تبدیل کنیم و دلخوری هایشان را برطرف کنیم، نه اینکه خودی ها را هم برانیم.»

 

این عضو مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: «قبل از انقلاب یک روزنامه فکاهی بود. این روزنامه در شماره ای قدرت رژیم را در برابر قدرت پشه ها مقایسه کرده بود. عکسی کشیده بود که پشه ها فیل را فراگرفته بودند و توانسته بودند فیل به آن عظمت را به زمین بیندازند، در پایین آن هم نوشته بود پشه چو پر شد بزند فیلی را! الان هم همین است. ما نباید همه را با خودمان دشمن کنیم؛ نباید داخل و خارج و همه را دشمن خود کنیم؛ آخر چرا؟ چقدر دشمن؟»

 

هاشم زاده هریسی برنامه‌های صداوسیما و مستندهای این رسانه در آستانه سالگرد ۹ دی را یادآور شد و با انتقاد از این برنامه ها گفت: «در آستانه این شورش‌ها و اعتراض‌ها من برنامه‌هایی در صداوسیما دیدم  که احساس خطر کردم؛ نه اینکه آنها اینکار را کرده باشند اما به هر حال برنامه های صداوسیما تاثیر داشت و آنهایی هم که شاید نمی خواستند از خانه هایشان بیرون بیایند، به خیابان ها آمدند. من احساس کردم صداوسیما بنزین روی آتش می ریزند. همه را با هم قاطی می کنند و بهم ربط می‌دهند.»

 

 

او با تاکید بر اینکه «واقعیت این است که در کشور کسانی هستند که ناراحتند» گفت: «این افراد در نظام هستند و داخل نظامند؛ حتی از خانواده شهدا، ایثارگران و نیروهای نظامی هستند و از برخی مسائل دلخور هستند. ما باید به این نکات توجه کنیم.» 

 

هریسی خطاب به امامان جمعه توصه کرد: «در نماز جمعه باید به عواطف همه توجه کنیم. همه را تخریب نکنیم و به زخم‌های مردم نمک نپاشیم. اگر کسی ضعفی و اشکالی هم دارد با آرامش و تکریم جذب کنیم. این آشوب و اعتراض برای ما خیلی خسارت داشت. البته الحمدالله اکنون آرامش پیدا شده است اما باید دقت کنیم و خیالمان راحت نشود و غرور ما را نگیرد.» 

 

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه «حوادث اخیر یک تهدید بود که باید از آن استفاده و به فرصت تبدیل کنیم» اظهار کرد: «الان زمان هوشیاری، توجه و عیب یابی است. فریب دشمن زمانی اثر دارد که نارضایتی وجود داشته باشد. اینکه زمان اعتراض و آشوب خودمان را ببازیم اما بعد از آن همه چیز را فراموش کنیم منطقی نیست. اینگونه عمل کردن بسیار خطر دارد. ما نباید فراموش کنیم که آشوب به وجود آمد، صداهایی بلند شد؛ باید این زمینه های این اتفاق را از بین ببریم. از بین بردن زمینه ها هم با توپ و تشر نمی شود. زمان قبل از انقلاب همینطور بود؛ گاهی سروصدا ایجاد می شد می آمدند خاموش می کردند، سرکوب می کردند، کشتار می کردند، سروصداها مدتی می خوابید اما دوباره صداها بلند می شد. ما هم باید مراقب باشیم که به آن عملکرد مبتلا نشویم. غرور ما را نگیرد.»

 

هاشم زاده هریسی با اعتراض نسبت به اینکه «ما می خواهیم همه را در ردیف دشمن قرار دهیم» گفت: «در این صورت آن ضرب المثل که می گوید پشه چو پر شد بزند فیلی را عینیت می یابد.»

 

او با بیان این مطلب خاطرنشان کرد: «من از رسانه های عمومی، مخصوصا صداوسیما و تریبون های مقدس نماز جمعه خواهش و تمنا می کنم خود را حفظ کنند و احساسات مردم را جریحه‌دار نکنند. شاید برخی از این اتفاقات، اعتراضات و آشوب هایی که به وجود آمد ناراحت باشند اما با اظهارنظر اشتباه جریحه دار شوند و علیه ما شوند. این توصیه من است؛ خواه اینها پند گیرند خواه پند نگیرند. ما وظیفه شرعی داریم که بگوییم چون نظام را دوست داریم.»

 

 

 

  • 13
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش