جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
۲۰:۳۳ - ۱۵ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۴۰۸۳
سیاست داخلی

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:ایجاد یأس و بدبینی برای نظام خطرساز است

سید عباس صالحی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه ایجاد یأس و بدبینی در جامعه برای نظام اسلامی خطرساز است، گفت: شعارهای تند انقلابی‌نمایانه به بهانه دفاع از ارزش‌ها، ناامیدی را در جامعه می‌پراکند و وقتی مسؤولان نطام به بهانه‌های ثابت‌نشده محکوم شوند، زمینه‌های انفاقات سوء فراهم می‌شود.

به گزارش ایسنا، سیدعباس صالحی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته تبریز، اظهار کرد: از مردم تبریز سپاسگذاریم که در جریانات اخیر با بصیرت خود نشان دادند که آذربایجان پیشران شهرها و استان‌های ایران است.

 

وی ادامه داد: تبریز صرفاً یک شهر یا کلانشهر نیست، بلکه شهر پیشران ایران اسلامی است؛ به طوری که پیشران تشیع کشور بوده و تشیع ایران مدیون این شهر است. تبریز شهری است که پیشران توسعه کشور بوده است.

صالحی با بیان اینکه شهر تبریز پیشران اندیشه ناب دینی معاصر است، گفت: بزرگانی چون علامه طباطبایی و ... از این شهر برخاسته و معارف ناب دینی را بر اساس نیازهای زمان به جامعه ایرانی اسلامی و جهانی منتقل کرده‌اند، تبریز شهری است که پیشتاز انقلاب اسلامی ایران بوده و همچنین نقطه آغازین حرکت بزرگ ملت ایران به رهبری امام خمینی (ره) نیز از این شهر بوده است.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به سابقه تاریخی تبریز و با تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی ایران در سال جدید، ۴۰ سالگی خود را جشن خواهد گرفت، ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران اتفاقی کم‌مانند بود، چرا که هم رژیم سلطنت را در یک قیام فراگیر از بین برد و هم نظام اسلامی را برقرار کرد که طی ۴۰ سال علی‌رغم دشمنی‌ها استوار و مقتدر باقی مانده است.

 

وی با اشاره به بیانات گهربار مقام معظم رهبری در سخنرانی ششم دی ماه مبنی بر اینکه ملت ایران از هفت خوانی عبور کرده که ملت‌های دیگر از یک خوان آن هم نتوانستند عبور کنند، گفت: شاهد بودیم که موجی از انقلاب‌های عربی طی سال‌های اخیر به راه افتاد اما در نهایت ناکام ماندند، انقلاب اسلامی ایران تنها انقلابی بود که هم رژیم به ظاهر مقتدر را از بین برد و هم نظام اسلامی را مستقر کرد.

 

صالحی با اشاره به سه عامل اصلی سالم ماندن، پایداری و اقتدار انقلاب اسلامی ایران طی ۴۰ سال، افزود: رهبری حکیمانه امام(ره) و مقام معظم رهبری، ریشه‌دار بودن اعتقادات دینی، ملی و مذهبی ایران و هوشیاری ملت ایران که در این ۴۰ سال با بصیرت مسیر را دنبال کردند، سه عامل اصلی پایداری انقلاب اسلامی ایران است.

 

وی با اشاره به حدیثی از امام علی (ع) در مورد افراط و تفریط، گفت: خطراتی برای هر انقلابی و برای هر حرکت مردمی وجود دارد و عمده‌ترین خطری که برای انقلاب اسلامی ایران دیده می‌شود افراط ها و تفریط های فاقد بصیرت است.

 

صالحی ادامه داد: نقد و نصیحت در انقلاب اسلامی ایران وجود دارد، نقدی که به شرایط زمانی توجه کرده و به خاطر منافع شخصی نباشد. اما گاهی حرکت‌هایی به بهانه نقد اتفاق افتاده که در جامعه ناامیدی پراکنده و تخم کینه پاشیده است، اینگونه موارد به نفع نظام اسلامی نیست.

 

وی با تاکید بر اینکه انقلابی بودن مهم است نه انقلابی نمایی و انقلابی گریزی! تشریح کرد: در روند انقلاب برخی قدم به قدم از آرمان های انقلاب فاصله گرفته و پایدار در شعارهای انقلاب نیستند و با شعارهای تند و افراطی می کوشند تا وحدت جامعه اسلامی را مخدوش کنند.

 

صالحی با بیان اینکه معیار انقلابی ماندن پایبندی به دین، اخلاق و ارزش‌های انقلاب است، افزود: مسئولان به طور حتم نیازمند نقد هستند اما در این حوزه نیز باید از افراط و تفریط پرهیز کنیم، چرا که دینداری، اخلاق و قانون اقتضا می‌کند که برای هر اتهامی، ابتدا محکمه‌ای شکل گرفته و مورد اثبات قرار گیرد. دین اجازه نمی‌دهد نسبت به برادر دینی مسلمان به نقدهای تکفیرگرایانه و تفسیرگرایانه بپردازیم چه برسد به مسئولان نظام اسلامی!

 

وی با بیان اینکه سلب اعتماد کردن مردم نسبت به مسئولان، جامعه را متلاطم می‌کند، افزود: هم مسئولان و هم مردم نبایند نسبت به مسیری که در جریان است خوش باور بوده و همچنین نباید بدبین و مایوس باشند! هم خوش باوری غلط است و هم بدبینی، باید شرایط را واقع بینانه اما با امید و تلاش مشاهده کرد.

 

صالحی ادامه داد: وقتی ما مسئولان به روند امور خوشبین بوده، واقعیت‌ها را کمتر مورد توجه قرار داده و بدبینی‌ها را گسترش دهیم؛ اتفاقات نادرستی پدید می‌آید.

 

 

 

  • 13
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش