باز هم تریبونی برای دلواپسان؛ باز هم در روزی که همگان طلب وحدت میکنند و تریبونداران دلواپس در مسیر تضعیف وحدت شعرخوانی میکنند و باز هم میثم مطیعی! مداحی که برای کسب شهرت راهی جز هجمه به آنانی پیدا نکرد که مورد تایید اکثریت افراد جامعه هستند. او شعرخوانی میکند و اندکی احسنتگویان او را تشویق میکنند تا به زعم خودشان، انتقادات پنهان بماند. البته باید در نظر داشت که از این مداح نباید انتظار حمایت از دولت و دکتر حسن روحانی داشت چرا که طیفهای گستردهای در دانشگاه امام صادق برای عدم موفقیت او در سالهای ۹۲ و ۹۶ تلاش کرده بودند.
صف اول؛ راز بقای مطیعی!
سال ۹۶ اوج معروف شدن مطیعی بود. او در مراسم عید فطر به پشت تریبون رفت و چنین گفت: «ای نشسته صف اول نکنی خود را گم، پی اقدام تو هستند هنوز این مردم، چند روزی تو مقامی به امانت داری، منصبت را نکند طعمه خودپنداری، ما نه آنیم که آموخته غرب شویم، پی هر وسوسهای سوخته غرب شویم، سیلی از کوخ نشین، کاخنشین خواهد خورد، و زمین خوار سرانجام زمین خواهد خورد» که بیتردید منظور مشخص بود. امسال هم بار دیگر به پشت همین تریبون در مصلی تهران رفت و چنین خواند: «نشسته صف اول! صف ایثار آنجاست، آن سوی «نرده»، ببین، لذت دیدار آنجاست، نکند «نرده» میان تو و مردم باشد، دردِ دلها پسِ این فاصلهها گُم باشد» سیاستگذاری مطیعی بر مبنای صف اول است یعنی صفی که مسئولان کشور اعم از سران قوا و برخی وزرا مینشینند.
او با خطاب دادن «صف اول» دو هدف را دنبال میکند. نخست آنکه به مخاطب چنین القایی را داشته باشد که آگاه به مشکلات آنهاست و از تریبونی که در اختیار دارد برای احقاق حقوق آنها بهره میبرد که البته اکثریت مخاطبان چنین باوری را ندارند چرا که نشانی از صداقت جریانی را تجربه نکردهاند که مطیعی عضوی از آن است.
هدف دوم را باید تخریب دولت دانست. او در روزهای عید فطر سال ۹۶ و ۹۷ که مسئولان ارشد کشور مردم را به وحدت و نزدیکی به هم تشویق میکنند، سعی دارد چنین القا کند که میان مردم و مسئولان شکاف عمیقی است.پس از اظهارات مطیعی در روز عید فطر امسال خبرآنلاین به نقل از یک مخاطب نوشت: «کاش این مداح و شاعر انقلابی هم از منبر میآمد پایین و از نردهها رد میشد و میآمد بین مردم تا بفهمه اصلا مردم اینارو میخوان یا نه، توروخدا از زبان مردم حرف نزنید». ۱۵ بیت از اشعار مطیعی علیه دولت بوده است.
راز دهه ۶۰ برای متول ۶۸ !
مطیعی روز جمعه چنین گفت: «دوستان! صدق و صفای دهه شصت چه شد؟ راستی حال و هوای دهه شصت چه شد؟ آن مدیران جوانی که جهادی بودند، بیتکلّف ز همین مردم عادی بودند، شور آن شعله مگویید که خاموش شده، «اختلاس» آمده، «اخلاص» فراموش شده» پس از این بیتها بود که برخی مخاطبان مراسم عید فطر با تعجب پرسیدند: «مطیعی متولد چه سالی است که اینگونه از دهه ۶۰ میگوید؟» در ویکیپدیا نشانی از سال تولد او نیست و در سایتهای معرفی مداحان نیز به سال تولد او اشاره نشده است.
تنها سایت شبناک مدعی شد متولد ۱۳۶۸ است. مطیعی یک سال پس از پایان دفاع مقدس به دنیا آمده است!بنابراین نمیتواند ادعا کند که آگاه به شرایط جنگ و ایثارگری مسئولان آن دوران بهویژه آیتا... هاشمی است.بنابراین این گمانه به واقعیت نزدیک است که جریانی منویات خود را به مطیعی دیکته میکند تا او بر زبان بیاورد.جریانی که شاید غایبان تلاشهای دهه ۶۰ بودند و امروز برای پنهان کردن نبودنهایشان، چنین موضوعاتی را به جوان متولد ۶۸ دیکته میکنند که حتی صدای آژیر خطر سالهای جنگ را نشنیده است.
پس از اظهارات مطیعی این جملات آیتا... هاشمی در اذهان آمد:«رزمندگان دیروز جنگ که هم اسیر شدند، هم جانبازند و هم شهید دادهاند، گلایه میکنند که یک اقلیت تندرو و مدعیان پر هیاهوی امروز، خود را میراثبر میداند و از مردم طلبکاری دارد و وقتی در ماهیت آنان دقیق میشویم، حتی بوی باروت جنگ هم به مشامشان نرسیده است».
پدران معنوی مطیعی!
مشی فکری مطیعی به اعضای جبهه پایداری و دلواپسان اصولگرا نزدیکتر است و آنچه او به صورت شعر میخواند را دلواپسان اصولگرا و اعضای جبهه پایداری به عنوان تحلیل سیاسی بیان میکنند! مطیعی و دلواپسان انتقاد به دولت و اصلاحطلبان را اصل فعالیت میدانند و اهل هیچ تعاملی با رئیسجمهور و پاستورنشینان نیستند. از جمله چهرههایی که مطیعی به آنها ابراز ارادت میکند آیتا... علمالهدی است و تصویر دستبوسی او از امام جمعه مشهد منتشر شده است. آیتا... علمالهدی پدر همسر حجتالاسلام ابراهیم رئیسی است.
بنابراین نمیتوان تفکر مطیعی را جدا از رئیسی دانست. ایران آنلاین سال گذشته نوشت: «میثم مطیعی پای ثابت برنامه تبلیغاتی ابراهیم رئیسی بود و در صف اول افرادی بود که در مجالس مختلف علیه روحانی و اصلاحطلبان به خواندن اشعار و مطالب تخریبی میپرداخت». بنابراین اظهارات مطیعی ریشه در چنین تفکری دارد. در عین حال برنا نوشت: «سعید حدادیان مداح و فعال سیاسی در یکی از سخنرانیهایش میثم مطیعی را مخاطب قرار داده و میگوید: مطیعی فقط برای امام صادق(ع) نیست.
مثلا هیات رزمندگان او را دعوت میکند، متجاوز از ۶۰۰ هیات رزمندگان در کشور داریم بالاخره باید به هیاتداران کمک کرد.» باید افزود که او شاعر نیست و متنهایش را کسان دیگری مینویسند. عمدتا اشعار او را شاعران سیاسی جناح اصولگرا مثل علی محمد مودت و محمدمهدی سیار تهیه میکنند. تریبونهای تبلیغی اصولگرایان برای او القاب و عناوین زیادی مطرح میکنند از مداح مدافع حرم تا خواننده اشعار حماسی.
مطهره شفیعی
- 25
- 17
علی
۱۴۰۱/۱/۹ - ۱۴:۰۸
Permalink