چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
۱۱:۱۳ - ۱۹ تير ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۴۰۵۱۵۳
سیاست داخلی

چرا رهبر انقلاب دستور تشکیل اتاق جنگ را صادر کرد؟

رهبر انقلاب و مسئولان نظام جمهوری اسلامی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
جانشین قرارگاه ثارالله سپاه معتقد است اکنون مانند گذشته بحث جنگ فقط بحث نظامی نیست و این جنگ می‌تواند در سایر حوزه‌های اقتصادی و یا اجتماعی نیز انجام شود، اما به نظر می‎رسد مسئولین این موضوع را آنطور که باید جدی نگرفته‌اند و برای آن برنامه ریزی دقیقی صورت نداده‌اند و اگر برای مقابلخ با نفوذ دشمنان به سایرحوزه‌ها، اتاق جنگی شکل نگیرد، همه کشور متضرر خواهد شد.

دستور رهبر انقلاب برای تشکیل اتاق جنگ اقتصادی در حالی مطرح شد که  پیش از این یکبار آیت‌الله خمینی در دوره جنگ فرمان فرمان تشکیل ستادی مشابه، برای هماهنگی‌های جنگ را صادر کرده بود. حالا پس از سه دهه رهبر انقلاب فرمانی برای تشکیل اتاق جنگ صادر کرده تا این بار به جای جنگ نظامی، جنگ اقتصادی پیش برده شود و در شرایط اعمال مجدد تحریم‌ها، برای مقابله با نفوذ دشمن در حوزه اقتصادی فعالیت کند؛ ستادی که علاوه بر سران قوا و وزیر اقتصاد، روسای کمیسیون‌های بودجه و اقتصاد، دادستان کل کشور، رییس سازمان برنامه‌ و بودجه و معاون اقتصادی رییس‌جمهور نیز در این اتاق حضور دارند. 

 

زمانی که بحث جنگ مطرح می‌شود، منظور فقط جنگ نظامی نیست

اسماعیل کوثری نماینده سابق مجلس شورای اسلامی به رویداد۲۴ می‌گوید: در اذهان عمومی برای مردم اینگونه جا افتاده است که بحث جنگ، بحث توپ و تانک و میدان وسیع جنگی است و فقط بحث نظامی را متصور می‌‌شوند. اما در واقع اکنون با گذشته بسیار متفاوت است و شرایط کاملا تغییر کرده اما منظور از جنگ، فقط جنگ نظامی نیست. ما در حاضر با جنگ‌های متفاوت با موضوعات مختلفی نظیر جنگ اقتصادی مواجه هستیم.

 

مسئولان بحث شکل‌گیری اتاق جنگ را جدی نگرفتند

جانشین فرمانده قرارگاه ثارالله سپاه پاسداران ادامه داد: آمریکا اکنون اتاق فکر و مرکز فرماندهی جنگشان را در اقتصاد گذاشته‌اند و آن را در مرکز خزانه‌داری برده‌اند. مقام معظم رهبری نیز دقیقا این موضوع را رصد و بررسی کردند، اما متاسفانه مسئولان آنطور که باید و شاید نسبت به این مسئله حساسیت نشان ندادند و برای آن برنامه‌ریزی مدون و دقیقی انجام ندادند. به طور مثال برای مقابله با فساد، پولشویی و ... اراده جدی دیده نشد. 

 

در مقابل دشمنی که قصد فلج کردن اقتصاد را دارد، باید ایستاد

سردار کوثری تاکید می‌کند که با توجه به حساسیت و شرایطی که وجود دارد، لازم است اتاق جنگ را به راه بیاندازیم  و بنا بر تناسبی که دارد فرماندهی شود، همه افراد در کنار فرمانده قرار بگیرند و در مقابل دشمنی که قصد دارد ما را از لحاظ اقتصادی فلج کند، مقابله و ایستادگی کنیم؛ درست همانند ۸ سال دفاع مقدس که امام (ره) فرمودند جنگ در راس امور است. 

 

اتاق جنگ شکل نگیرد همه کشور متضرر می‌شوند

کوثری ادامه داد: زمانی که اعلام شد جنگ در راس امور قرار دارد، مردم و مسئولان نیز این احساس را پیدا کردند و همین موضوع باعث پیروزی در جنگ شد. اما اگر قرار باشد که اکنون این موضوع جدی گرفته نشود و فقط در حد یک حرف و یک مطلب گفته شده باقی بماند، قطعا و یقینا ما آن موقع متضرر خواهیم شد. یعنی آن حس مقابله کردن را برای خودمان ایجاد نکردیم و لذا مردم هم احساس عادی بودن می‌کنند و در آن موقع کسانی که از سوی استکبار در کشور هستند، از لحاظ اقتصاد وارد می‌شوند و تعداد نفراتی که سعی دارند تا از این شرایط سو استفاده کنند  و اقتصاد ما را کارآمد نشان ندهند، به تمام کشور و مردم لطمه وارد می‌شود، اما اگر آن اتاق جنگ را فعال کنند و برای مقابله با این فعالیت‌ها برنامه ریزی انجام دهند، قطعا و یقینا می‌توان توطئه دشمنان را خنثی کرد و به دشمنان بفهمانیم که از راه اقتصاد هم نمی‌توانند کاری از پیش ببرند.

 

 

rouydad24.ir
  • 35
  • 11
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۱۴
غیر قابل انتشار: ۱۶
جدیدترین
قدیمی ترین
خدایاافرادی کهدرنظام جمهوری اسلامی خیرخواه مردم وخون شهدا وقران میباشندمحافظت داروکسی که فقط شعارمیدهدولی عمل کاری نداردرسوا خدا ترامپ لعنتی ودزدان مملکت رانابودکن
خدایاافرادی کهدرنظام...
عزیزم دزد و مملکت خوار توی همین خونه است نه جای دیگر حالا ترامپ نباشه یکی دیگه تا کی دنبال مقصر و دشمن در بیرون از مملکت خودتانید
عزیزم دزد و مملکت خو...
حاوالا
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش