جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
۲۲:۳۳ - ۱۲ شهریور ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۶۰۳۴۳۵
سیاست داخلی

رئیس بنیاد تاریخ پژوهی انقلاب اسلامی:

ارزنده ترین شعار تجمع طلاب استخر فرح در انتظارت بود

حمید روحانی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
رئیس بنیاد تاریخ پژوهی انقلاب اسلامی، شعار «ای آنکه مذاکره شعارت، استخر فرح در انتظارت»را شعار مقدس و فوق‌العاده اخلاقی خواند.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام حمید روحانی در نشست خبری با رسانه ها درباره مسائل سیاسی روز و تجمع اخیر طلاب در قم با بیان اینکه استکبار جهانی از مرجعیت زخم های بسیاری خورده است، گفت: تلاش انگلیس و آمریکا این است که آینده تشیع و مرجعیت را به عهده بگیرد و آنان اگر بتوانند چند نفر آدم های دنیا طلب و خود خواه را در حوزه ها پیدا کنند آینده تشیع را به تاریکی می‌کشانند.

 

وی افزود: دیدید که چگونه تجمع ۲۵ مرداد طلاب، خواب کسانی که به دنبال سازش با آمریکا هستند و سردمداران برجامند را آشفته کرد. جز این بود که عده ای از طلاب مظلوم به میدان آمدند تا به دولت بگویند که به کمک مردم بشتابید؟

 

روحانی ادامه داد: واقعیت این است که استکبار جهانی و در راس آن آمریکا از فیضیه انقلابی وحشت دارد. آمریکا از فیضیه ناآرام که موج هایی را برانگیزد، وحشت دارد. آمریکا فیضیه ای می خواهد که خاموش باشد، حوزه ای می خواهد که خاموش باشد و طلابی که تحت کنترل باشند.

 

رئیس بنیاد تاریخ پژوهی انقلاب اسلامی با اشاره به شعار حاشیه ساز تجمع طلاب در قم، گفت: ارزنده ترین شعار این تجمع اما شعار «ای آنکه مذاکره شعارت، استخر فرح در انتظارت» بود که به کسانی که در قدرت هستند و در برج عاج نشسته اند و قدرت مستشان کرده است، نهیب زد و هشداری بسیار اخلاقی و عظیم داد که حواستان باشد که شما نیز روزی از دنیا می روید. شما از مرحوم هاشمی رفسنجانی بالاتر نیستید که با آن دبدبه و کبکبه، عزرائیل جانش را در استخر گرفت. پس به خود آیید و حواستان باشد که همیشه در این جایگاه قرار ندارید.

 

روحانی ادامه داد: این یک شعار مقدس و فوق‌العاده اخلاقی بود اما دیدیم که چگونه عده ای که زبانشان در دهان آمریکاست چنین شعاری را اینگونه تفسیر کردند که پس هاشمی رفسنجانی را کشته اند.

 

رئیس بنیاد تاریخ پژوهی انقلاب اسلامی در پاسخ به این پرسش که چرا آیت الله مکارم شیرازی نقد رحیم پور ازغدی به حوزه را نپذیرفت و دربرابر تجمع طلاب واکنش منفی نشان داد، گفت: نظر بزرگان و مراجع تقلید به شکلی است که باید با آنان مستقیما گفت‌وگو کرد تا دید که به چه دلیلی و با رعایت چه مصلحتی این سخنان را بیان کرده‌اند، اما باید گفت که در نهایت بنا به سنت امام راحل از بزرگان انتظار می‌رود که به جوانان حاضر در حوزه های علمیه بهای بیشتری بدهند.

 

وی با یادآوری هشدار امام خمینی درباره خطر متحجرین برای انقلاب، اظهار کرد: اینکه امام درباره این عناصر هشدار می دهند باید دید این مارهای خوش خط و خال از بین رفته اند یا همچنان در حال توطئه و نقشه هستند. مسلما این عناصر به شدت فعال بوده و هستند و برای شناخت این عناصر ابتدا باید به سراغ ویژگی های متحجرین برویم.

 

رئیس بنیاد تاریخ پژوهی انقلاب اسلامی با برشمردن ویژگی های متحجرین اظهار کرد: نخستین ویژگی این عناصر سکولار بودن آنان و این است که اسلام و حوزه علمیه را به دور از سیاست نگه دارند و به دوران سیاه قبل از انقلاب بر گرداندند. ویژگی دیگرشان این است که اهل اشرافیت هستند و سعی می کنند با رفاه طلبی، اسلام و حوزه علمیه را از راهی که طی کرده منحرف کنند و به طور کلی اسلامی ارتجاعی و آمریکایی را حاکم کنند.

 

وی ادامه داد: سومین ویژگی آنان این است که تلاش می کنند آینده حوزه و جهان اسلام را به نحوی در دست بگیرند، چرا که آمریکا از جهان اسلام ضربات جبران ناپذیری خورده، بنابراین به دنبال این هستند که عناصر خودخواه، جاه طلب و رفاه طلب را در حوزه ها پرورش دهند و با مرجعیت سازی از این عناصر، آینده اسلام را تحت شعاع قرار دهند.

 

روحانی با اشاره به تجمع طلاب حوزه در قم، اظهار کرد: در قیام مرداد ۹۷ دیدید که چگونه خواب عناصری که به دنبال سازش با آمریکا هستند آشفته شد. چه اتفاقی افتاد که از روزنامه های زنجیره ای تا عناصر آمریکا در حوزه و آنهایی که به فکر مرجعیت خود در آینده بودند دچار استیصال شدند و به صحنه آمدند؟

 

رئیس بنیاد تاریخ پژوهی انقلاب اسلامی افزود: حوزویان تنها به وظیفه اسلامی شان عمل کردند و گفتند که مردم در فشار اقتصادی هستند اما می دانید که آمریکا از حوزه و فیضیه انقلابی می ترسد. آمریکا از فیضیه ناآرام وحشت دارد و می داند اگر فیضیه به وضعیت سابق خود برگردد روز بدبختی او خواهد بود.

 

وی با بیان اینکه سازشکاران و طرفداران برجام از فیضیه خروشان وحشت دارند، گفت: آمریکا، طلابی را می خواهد که برده و گوش به دهان باشند. دشمن خوب در یافته است که نقش جوانان در انقلاب چقدر مهم است. آنچه در قیام مرداد ۹۷ فیضیه دیده شد نیز خیزش جوانان بود که به وحشت آمریکا انجامید چرا که می دانند اگر جوانان حوزه و دیگر جوانان از فیضیه شروع به خیزش علیه آمریکا کنند، کار آنها تمام است.

 

روحانی با بیان اینکه دستگاه تبلیغاتی دولت تلاش کرد که با دروغ و ایجاد توطئه، جوی را علیه حوزه ایجاد کند که بگویند عده می خواهند رئیس جمهوری را تهدید به مرگ کنند، گفت: آنان می خواستند نهضتی را در این زمینه به راه بیندازند اما از آنجایی که این دولت به دلیل عملکردش هیچ جایگاه و محبوبیت در میان مردم ندارد، نقشه تیم رسانه ای دولت نیز به جایی نرسید.

 

وی افزود: از زمانی که هاشمی رفسنجانی رحلت کرد رسانه های خارجی مترصد این بودند بگویند که هاشمی در استخر کشته شده، اما در آن زمان موفق به این کار نشدند ولی حالا مستمسکی پیدا کردند که بگویند با توجه به این شعارها هاشمی در استخر کشته شده و آنهای هم که زبان آمریکا در داخل کشور هستند با جدیت در حال پیگیری این ادعا هستند.

 

رئیس بنیاد تاریخ پژوهی انقلاب اسلامی در پایان اعلام کرد: ما کانون فساد و لانه های فسادی که در حوزه شکل گرفته و قصد مرجع سازی و تخریب حوزه ها را دارند، به زودی معرفی خواهیم کرد.

 

 

  • 23
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش