پنجشنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳
۲۰:۵۱ - ۲۹ شهریور ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۶۰۸۳۶۳
سیاست داخلی

مجید انصاری: صلاحیت افراد را برای خبرگان رد کردند، بعد انتخابات گفتند اشتباه کردیم تشابه اسمی بود

مجید انصاری,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
عضو مجمع روحانیون مبارز گفت: اگر ما در نظام اداری به دلیل برخی تنگ نظری ها و برخی از محدودیت‌ها مسیر شایستگان را مسدود کردیم، همان اتفاقی می‌افتد که امیرالمؤمنین (ع) در حدیثی می فرمایند که تکیه زدن انسان‌های کوچک بر جایگاه بزرگان سبب نابودی یک جامعه می‌شود.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام مجید انصاری طی سخنانی در مراسم عزاداری محرم در حسینیه دارالزهرا با بیان اینکه  مسئله حق و مبارزه با باطل از ارزشهای بعثت انبیاء است، گفت: وقتی صحبت از حق می کنیم یا از باطل سخن می گوییم، به نوعی از همان عدل و ظلم حرف می زنیم و مسئله ظلم چیزی است که می‌تواند یکایک ما را آلوده کند همان طور که عدالت می تواند تمامی ما را مزین سازد.

 

وی ادامه داد: وقتی به حقوق تعدی شد مسئله ظلم پیش می آید، این ظلم به سه شکل انجام می شود یا به خودمان ظلم می کنیم که خداوند تحت شرایطی آن را می بخشد، یا به دیگران ظلم می کنیم که خداوند ممکن است آن را ببخشد اما رها نمی کند و روایت است که وقتی برخی افراد در آخرت نامه عمل خود را دریافت می‌کنند در آن گناهانی ذکر شده که آن فرد اصلا انجام نداده است و وقتی می پرسد من چنین کارهایی را انجام نداده ام پاسخ داده می‌شود که درست است اما شما حق فلان شخص را ضایع کردید و برای جبران حق او باید اینجا تسویه حساب شود که برای آن بخشی از گناهان آن فرد را به نام تو نوشتیم.

 

انصاری یادآور شد: آقای عطاالله مهاجرانی اخیراً کتابی به نام «حاج آخوند» را نوشته اند که توصیه می کنم حتما این کتاب را مطالعه کنید. ایشان تکه هایی از زندگی یک روحانی تمام عیار و خالص که گوشه حوزه را رها کرده و مثل یک روستایی را در زمین‌ها مشغول به زراعت بود و به هدایت عملی مردم می پرداخت، به نگارش درآورده است.

 

این عضو مجمع روحانیون مبارز با اشاره به بخشهایی از این کتاب ادامه داد: ما اگر بدانیم که مالی را به حرام وارد چرخه اقتصاد خانواده خود یا جامعه کرده ایم فقط حق آن کسی که مالش خورده شده ضایع نشده بلکه یک جامعه گرفتار مال حرام شده است و این اثرش در جامعه می ماند.

 

وی با تاکید بر اینکه جامعه حرام‌خور، جامعه سمیع و بصیر نیست حتی اگر گوش و چشم داشته باشد، تصریح کرد: اینکه کسی تصور کند در خانه خودشان اختیار زن و بچه داشتن یعنی اینکه هرطور دلش خواست رفتار کند، هر سخنی خواست بگوید و هر عملی را به ظلم و زور انجام دهد، حق اوست، سخت در اشتباه است.

 

انصاری تاکید کرد: اگر در کشور ما و هیئت های عزاداری ما بیرق های مبارزه با ظلم بلند باشد، باید قوه قضاییه ما بعد از محرم با قبل از محرم متفاوت باشد، بازار ما متفاوت باشد، خودمان در زندگی فردی تفاوت پیدا کنیم، مسئولان ما در رفتارشان متفاوت شوند و اگر این دانشگاه عاشورا و محرم نتواند ما را منقلب کند، باید به حال خودمان افسوس بخوریم.

 

این عضو مجمع روحانیون مبارز با بیان اینکه جدی تر از حقوق الله، حقوق الناس است، اظهار کرد: حوزه حقوق اجتماعی، ظریف و باریک و زیاد است و ما متاسفانه گاهی چندان توجهی به آن نداریم، حتی در مورد عزاداری ها ممکن است که ما حقوق اجتماعی را ضایع کنیم یا حرمت تریبون مراسم اباعبدالله رعایت نشود، بر بالای منبر حق دیگران تضییع شود، به انسان های آزاده نسبت سو داده شود، به بزرگانی تهمت زده شود و از تریبون مداحی احیاناً حق کسی ضایع شود، به ویژه اینکه آن مراسم هم بزرگ باشد و از صداوسیما هم پخش شود و به خصوص از بیت‌المال هزینه برپایی آن مراسم داده شده باشد، جواب خدا را چه می خواهند بدهند؟ چگونه می خواهند این ظلم را جبران کنند؟

 

انصاری تاکید کرد: یک انسان شایسته، آزاده و شجاع که مثلا برای مجلس یا خبرگان کاندیدا شده است - آن هم نه برای قدرت طلبی بلکه برای بیان حقایق - رفته اند و بر اساس چهارتا گزارش مغرضانه خط بازانه، صلاحیت او را رد کرده‌اند آن هم نه یک نفر را، نه دو نفر را، نه صد نفر را. بعد از انتخابات هم می آیند در اتاق دربسته می گویند بله گزارشی به ما دادند که این گزارش درست نبود یا اینکه تشابه اسمی رخ داده بود و به همین راحتی تمام می کنند. آیا به همین راحتی تمام می‌شود؟ اگر آن طرف بگذرد از حق شخصی خود گذشته است اما مجلسی که قرار بود از انسان های آزاده ای که بیایند و از حق مردم دفاع کنند، محروم شده است و جامعه از آنان محروم شده و جایگاه مجلس و خبرگان دچار نقصان شده است، این حق قابل جبران نیست. فرض کنید که در دوره بعد تایید صلاحیت کردید، این دور چه می شود؟

 

وی افزود: آیا مسیر مجلس ما در رشد و ترقی و نظارت قاطع و شجاعت برخورد و در جهت ترقی و پیشرفت کشور و رفع نارسائی ها حرکت کردن، بهتر از دور اول و دوم است یا پسرفت داشته است؟ اگر ما در نظام اداری به دلیل برخی تنگ نظری ها به دلیل برخی از محدودیت ها مسیر شایستگان را مسدود کردیم، همان اتفاقی می‌افتد که امیرالمؤمنین در حدیثی می فرمایند که تکیه زدن انسان های کوچک بر جایگاه بزرگان سبب نابودی یک جامعه می‌شود.

 

انصاری ادامه داد: ما الان چند نفر را سراغ داریم که اگر به آنان بگویند بیا و در فلان مسند قرار بگیر بگوید نه من شایسته این مسند نیستم، به سراغ دیگری بروید؟ در حوزه حقوق اجتماعی کسانی که مسئولیت دارند واقعا باید از حقوق مردم بترسند و بلرزند، بخصوص کسانی که در حوزه مسائل پولی و مالی هستند.

 

وی در پایان با طرح این پرسش که چطور می شود مجموعه ای از موسسات مالی و اعتباری به نام ائمه اطهار در مشهد مقدس درست شود و جیب مردم را خالی کند، تصریح کرد: دولت هم مجبور شد ۱۱ هزار میلیارد تومان در دولت قبلی که من بودم - و خدا را شکر در حال  حاضر نیستم و آزادم از هردو جهان - از جیب همه مردم بدهد تا اموال آن بیچاره هایی که طلای زن و بچه خود را فروخته بودند بازگردد و آنانی هم که برده اند، راحت برده اند و آبی هم رویش خورده اند.

 

 

  • 14
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش