پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۱۹:۱۸ - ۲۰ آبان ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۸۰۵۱۱۶
سیاست داخلی

علم الهدی: نامه یزدی به شبیری زنجانی، محترمانه بود/ CFT حرام و نامشروع است

سیداحمد علم الهدی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
آیت الله سیداحمد علم الهدی (امام جمعه مشهد) در دیدار روز گذشته خود با طلاب و استادان مدرسه علمیه مکتب نرجس در محل این مدرسه، به سوالات مختلف پاسخ داد.

به گزارش عصرایران، آیت االله علم الهدی در خصوص فعالیت صفحه پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار آیت ا... خامنه ای در توئیتر، با وجود منع ایشان از استفاده از پیام رسان های خارجی نیز گفت: رهبری فرمودند شبکه های اجتماعی مضر را چون معاند هستند، فیلتر کنند که نکردند اما هیچ وقت نگفتند از شبکه های خارجی استفاده نشود. ما بین دومسئله گیر کردیم، استفاده و بهره برداری از شبکه های اجتماعی، ترویج یک جریان و ابزار کفر است که نباید انجام دهیم از طرفی، فضای شبکه های اجتماعی را نباید خالی کنیم.

 

مهمترین بخش های سخنان آیت الله سیداحمد علم الهدی به این شرح است:

 

دولت زیر بار استفاده نکردن از دلار نمی رفت

وی همچنین در خصوص چرایی اهمیت به دلار در ایران نیز گفت: برای معامله با پول ملی بین کشورها، دولت زیر بار نمی رفت این کار را بکند تا این که از داد و بیداد خودم استفاده کردم تا بالاخره این کار انجام شد.

 

میزان پرداخت وجوهات دفتر رهبری

- خودم از کسانی هستم که معتقدم مشکلات معیشتی برای طلاب به مراتب طاقت فرساست، امروزقشری آسیب پذیرتر از طلبه در جامعه نداریم

 

- از همه اقشار آسیب پذیر تر طلبه است چون هیچ منشأ مالی برای آن ها وجود ندارد و شغل آخوندی درآمدزا نیست

 

- مسئله معیشتی برای طلاب، برای ما مسئله ای طاقت فرساست و بیش از این، از طرف مراجع نمی توان اقدامی کرد.

 

- این که عده ای فکر کنند رهبری برای شهریه، از امکانات کشوری استفاده می کنند، بسیار پندار غلطی است، حتی یک ریال از بیت المال و امکانات کشوری و لشکری نیست، همه این پول سهم امام، سهم سادات و وجوهات است؛ شهریه طلاب سه استان در ماه، بیش از هفت میلیارد تومان است و در ماه هایی که عیدی می دهیم، هشت میلیارد و خرده ای است، در این بین، دو میلیارد تومان در ماه از نذور ضریح مطهر، به عنوان عائله امام هشتم(ع) پرداخت می شود. یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان آن نیز از وجوهات دفتر رهبری در تهران پرداخت می شود و چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون باقی مانده هم از وجوهاتی دریافت می شود که مردم می دهند و سهم امام و ساداتی است که مقلدان رهبری پرداخت می کنند.

 

این شهریه ها تهیه می شود، یک قران این پول ها به دولت مربوط نیست، نه دولتی است، نه به خزانه دولت مربوط است و نه به اموال مصادره شده و دستگاه های اقتصادی دفتر رهبری مربوط است.

 

- آقایان مراجع دیگر نیز وجوهات پرداخت می کنند؛ با مبلغی که دریافت می کنند، زندگی شان به اندازه نصف یک رفتگر اداره نمی شود. منتها بحث ما این است که این وضعیت معیشتی با دوره قبل اصلا قابل مقایسه نیست؛ طلبه هادر دوره های قبل حتی یک دهم شهریه امروز را نداشتند؛ طلبه بودیم، درسمان را هم می خواندیم، مبارزه هم می کردیم و در منتهای فقر نیز زندگی می کردیم. این سفره را از اول امیرالمؤمنین(ع) و حضرت زهرا(س) پهن کردند و تا امروز نیز همین است. هر طلبه ای با این وضع فقر نتوانست زندگی کند، هم دنیا و هم آخرتش تباه شد، رفت نوکر اجنبی شد، منحرف شد و در دنیا و آخرت به جایی نرسید.

 

CFT حرام و نامشروع است

- در اسلام تنها فقه وجود ندارد بلکه ما سیاست، اقتصاد، فرهنگ و مسائل و علوم دیگری داریم و می توانیم در حل مسائل از آن ها نیز علاوه بر فقه استفاده کنیم. مسئله CFT در ظاهر به دنبال منع تامین مالی تروریست است، اسلام نیز تامین مالی تروریست را حرام می داند. اما بطن این لایحه با مبانی دینی اسلام ناسازگار است چرا که خداوند در قرآن گفته راهی برای کافران به سمت مومنان قرار داده نشده است، پس هر چیزی که باعث ایجاد چنین راهی شود، از نظر اسلام محکوم است، تصویب این لایحه باعث می شود به ایجاد این راه کمک شود.

 

گروه هایی از قبیل حزب ا... لبنان، حماس فلسطین، سپاه قدس ایران و انصار ا... یمن در لیست سیاه تروریست آمریکا قرار دارند، حال اگر آمریکا به واسطه نفوذ خود این گروه ها را به تصویب شورای امنیت سازمان ملل متحد برساند، این گروه ها تروریست خواهند شد و افرادی که این لایحه را قبول کرده باشند، نمی توانند به این گروه ها کمک مالی کنند. به همین دلیل CFT حرام و نامشروع است و شورای نگهبان از نظر شرعی آن را رد و ۲۲ اشکال نیز از منظر قانون اساسی به آن وارد کرده است. این حرف ها به واسطه علمابه نمایندگان مجلس نیز توضیح داده شده که متاسفانه ثابت شد بعضی از این نمایندگان به قرآن نیز پایبند نیستند.

 

نامه یزدی به شبیری زنجانی، محترمانه بود

نماینده ولی فقیه در استان در واکنش به سوالی در خصوص دیدار انجام شده یکی از مراجع با برخی فعالان اصلاح طلب گفت: قضیه ای اتفاق افتاد بدون تصمیم و اراده آیت ا... شبیری، خانواده آیت ا... شبیری نسبتی دارند با خانواده آقای عبدا... نوری، مهمانی عادی فامیلی بوده که اهل منزل و خانواده از آیت ا... شبیری خواهش کردند در مهمانی شرکت کنند، ایشان به خاطر ملاقات با رهبری از قم به تهران می آیند وخانواده می گویند در مهمانی شرکت کنید و ایشان در مهمانی شرکت می کنند.

 

آقای نوری به دلیل ارتباط با آدم های این چنینی، از موقعیت استفاده و با آیت ا... شبیری دیدار می کنند و عکس برمی دارند و آن را منتشر می کنند تا برای تطهیر خود بین متدینان و نهادهای انقلابی از آن استفاده کنند.

 

نامه آیت ا... یزدی نامه ای به جا بود، با تذکر به آیت ا... شبیری آمده و به کلی فتنه را به هم می زند؛ نامه بسیار محترمانه است، جمله ای که نشان دهد به آیت ا... شبیری اهانت شده وجود ندارد و درباره آلودگی آن افراد تذکر داده شده است؛ اگر ملاقات در خانه آیت ا... شبیری یا یکی از این افراد انجام می شد، قضیه مسئله دار بود اما این دیدار در مجلس مهمانی عاطفی انجام شده و بعد از آن حساب شده شروع به شانتاژ علیه آیت ا... یزدی کردند.

 

فتنه نفوذ کرده به حوزه های علمیه

- امروز در بین همه فتنه ها و توطئه هایی که در عرصه انقلاب و انقلابی بودن در جامعه ما وجود دارد، فتنه ای است که متاسفانه در حوزه های علمیه ما نیز نفوذ کرده که طلاب اعم از برادر و خواهر را از عرصه های روشنگری و بصیرت ورزی برحذر می دارند.

 

- برخی چنین ترویج می کنند که یک طلبه باید درس بخواند و جز آن، به چیز دیگری نباید توجه داشته باشد و توجه به مسائل سیاسی و اجتماعی او را از مباحث علمی و دینی خود دور می کند یا نویسنده ای وظیفه دارد در آثار خود منحصرا احکام خدا و مبانی اعتقادی دین را ترویج کند و مباحث اجتماعی و سیاسی سبب می شود این نوشته در جناح خاصی قرار بگیرد و دیگر به این نوشته توجه نشود.

 

دستگاه ها فرامین رهبری را پیگیری نمی کنند

امام جمعه مشهد در پاسخ به سوالی درباره از سرگیری فعالیت های هسته ای به دستور رهبر انقلاب گفت: بیاناتی که رهبر انقلاب می فرمایند، خطاب به همه مردم و دستگاه هاست، مشکل ما همین است که دستگاه ها در پیگیری فرامین رهبری عمل نمی کنند، این مطالبه ابتدا باید از طرف مردم باشد از دستگاه هایی که مکلف به اجرای فرمان رهبری هستند؛ مشکل ما این است که در کشور ما اگر بنا شد کسی اقدام مثبتی انجام دهد، اقدام مثبتش تنها می ماند و این تنها ماندن، اقدام مثبت را بی اثر می گذارد. اگر به دنبال مطالبات، موجی در قشر متدین به راه بیفتد و مطالبات رهبری را پیگیری کنند، به نتیجه می رسد؛ وقتی بحث انقلاب می شود، همه ادعای انقلابی گری دارند، انقلابی بودن عبارت است از صفتی که در همه حرکات و رفتار فردی و روزمره ما وجود داشته باشد اما وقتی این حرکت ها انجام نشد، مشکل به وجود می آید.

 

وجود مدرک شرعی تنها برای دهه اول محرم

- (درباره دهه محسنیه): در بین همه این دهه ها، تنها برای دهه اول محرم مدرک شرعی وجود دارد و مؤسس آن نیز امام رضا(ع) است. درباره بقیه دهه ها اما مدرک شرعی و روایتی نداریم و سنت مردم است که عده ای دهه هایی مانند محسنیه ایجاد کردند. این ها ربطی به شیعه ندارد، شیعه نظام دارد و در رأس آن نماینده امام زمان(عج) است. اگر به عنوان سنت شیعه بخواهیم کاری انجام دهیم حتما باید به تأیید وی برسد درحالی که نرسیده است اما به طور کلی عزاداری برای حضرت زهرا (س) در این ایام به دلیل مقارنت های تاریخی موجود، موضوعی به جاست.

 

 

  • 16
  • 7
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش