سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۸:۰۵ - ۱۳ آذر ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۹۰۳۵۹۰
سیاست داخلی

به وزیر علوم گفته‌ام روبروی زندانی کردن دانشجو به بهانه‌های سیاسی بایستد

روحانی: آمریکا ۱۱ بار درخواست مذاکره داشت است

حسن روحانی در دانشگاه علوم پزشکی سمنان,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
رئیس‌جمهور گفت: سال گذشته آمریکا ۸ بار مستقیم و امسال ۳ بار غیرمستقیم درخواست مذاکره داشت اما من رد کردم.

به گزارش تسنیم، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی دقایقی پیش در نشست روز دانشجو در سالن حکیم جرجانی دانشگاه علوم پزشکی سمنان اظهار داشت: یکی از مزایای برجام این بود که امروز همه دنیا آمریکایی‌ها را محکوم می‌کنند در حالی که در سال ۹۱ تمام دنیا ما را محکوم می‌کردند و اگر به هر دادگاهی مانند دادگاه لاهه می‌رفتیم، ما محکوم می‌شدیم.

 

وی با تأکید بر اینکه باید به این موضوع افتخار کنیم، تصریح کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران در برابر دشمن پیروز است و اگر کسی می‌گوید آمریکا پیروز است، اشتباه می‌کند.

 

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه در دنیای سیاست ایران پیروز و ترامپ شکست خورده است، افزود: در سازمان ملل نیز دیده‌ایم ترامپ تنها ماند و ۱۴ کشور در برابر او ایستادند.

 

حجت‌الاسلام روحانی با بیان اینکه با فشار دشمن و در زمانی که برای تهیه ارز خارجی دچار محدودیت شده و خرید کالای خارجی گران‌تر تمام شد، آغاز تورم سال ۹۶ بود، خاطرنشان کرد: دو راه تسلیم در برابر آمریکا و مقاومت در برابر زیاده‌خواهی‌های این کشور پیش روی ما بود. ملت ایران در برابر زیاده‌خواهی‌های آمریکا می‌ایستد و عزت، آزادی و استقلال خود را حفظ کرده و پیروز می‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته دولت فعلی آمریکا به‌صورت مستقیم ۸ مرتبه برای مذاکره پیغام داد، عنوان کرد: در این مورد تقاضای آنان را رد کرده‌ام. امسال نیز آمریکایی‌ها از طریق ۳ کشور و رهبر اروپایی پیشنهاد مذاکره با جمهوری اسلامی ایران را دادند، این بار نیز ما این پیشنهاد را رد کردیم چرا‌که آن‌ها را به حق ندانسته و حرف آنان را درست نمی‌دانیم.

 

رئیس‌جمهور با اشاره به نقش مهم دانشگاه برای عبور از وضعیت فعلی گفت: امروز باید پرسید که دانشگاه (برای عبور از وضعیت فعلی) چه اقدامی انجام داده است. امروز روز آزمایش همه ماست، امروز همه باید دست به دست هم دهیم و در برابر تورم مشکلات و توطئه‌های خارجی بایستیم چرا‌که اینگونه نیست که دولت، مردم و مجلس به تنهایی قادر به حل همه مشکلات باشد و باید همه قوا و ارکان کشور (در برابر توطئه‌‌های آمریکا) بایستند.

 

حجت‌الاسلام روحانی با بیان اینکه نقد دلسوزانه به‌نفع آینده کشور خواهد بود، از دانشجویان خواست تا دولت و قدرت کشور را با ارائه پیشنهاد نقد کنند.

 

رئیس‌جمهور از مسئولان به‌عنوان نماینده واقعیات موجود در جامعه یاد کرد و گفت: دانشجویان نیز نماینده آینده مطلوب کشورند و از امروز باید خود را برای آینده و مدیریت کشور آماده کنند چرا‌که اداره کشور و جامعه کاری پیچیده و سخت بوده و حتی زمانی که دشمن ستمگری مانند آمریکا و رژیم صهیونیستی وجود نداشته باشد باز هم اداره کشور دشوار است.

 

وی با تأکید بر‌اینکه امروز کشور در شرایط بحران قرار ندارد، افزود: شرایط امروز ما شرایط مطلوبی نیست چرا‌که اگر مدعی ایستادگی در مقابل آمریکا هستیم که باید اینگونه باشد؛ باید بدانیم جنگ زخمی‌شدن و زد و خورد دارد و در جنگ هم در خودی و هم از دشمن زخمی می‌شود.

 

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه در میدان جنگ باید خود را آماده کنیم، گفت: میدان جنگ؛ سختی و فشار دارد و تحمل سختی‌های فراوان در جبهه‌ها وجود داشته و باید آن را تحمل کنیم.

 

حجت‌الاسلام روحانی با اشاره به اینکه از سال ۹۲ که دولت یازدهم با کمک مردم مسئولیت اجرای کشور را بر‌عهده گرفته تا اواسط سال ۹۶ روند تورم در کشور رو به کاهش بود و از ۴۰ به ۷ و ۸ درصد کاهش یافت، اضافه کرد: در سال ۹۶ نیز چند عامل دست به دست هم داد تا شرایط اقتصادی کشور اینگونه باشد.

 

وی ادامه داد: بیماری‌های مزمن گذشته که در مقطعی آثار آن روشن‌تر و آشکارتر شد، سبب بخشی از مشکلات موجود در کشور شده است.‌ باید پرسید که چه کسی مجوز مؤسسات مالی غیرمجاز را صادر کرد و سبب شد مردم این همه زجر ببینند؟ متأسفانه دولت تدبیر و امید ناچار شد ۳۰ هزار میلیارد تومان از بانک مرکزی برای مالباختگان پرداخت کند و این به معنی ۲۵۰ هزار میلیارد تومان نقدینگی در کشور بود.

 

حجت‌الاسلام روحانی بیان کرد: در کنار این عوامل دشمن‌ترین افراد در آمریکا دولت این کشور را در دست گرفته‌اند و (باعث شدند این مشکلات برای ما به وجود آیند).

 

وی با اشاره به انتقاد برخی دانشجویان مبنی بر اعتماد دولت به آمریکا خاطرنشان کرد: چه کسی به آمریکا اعتماد کرده است؟ مگر ما در برابر کسی که مذاکره می‌کنیم اعتماد داریم؟

 

رئیس‌جمهور مذاکره با آمریکا را به عقیده همه مسئولان دولت و مجلس درست خواند و با بیان اینکه حتی اگر تمام آثار برجام برای سال‌های ۹۴ و ۹۵ بوده باشد، برجام به نفع مردم ایران بوده است، اضافه کرد: پیش از برجام کشورمان روزانه یک میلیون بشکه نفت به فروش می‌رساند که این میزان پس از امضاء موافقتنامه برجام به ۲ و ۲.۵ میلیون بشکه در روز رسید.

 

وی با بیان اینکه که در این مسیر یکی از کسانی که با آن‌ها پیمان بسته بودیم از این پیمان خارج شد، تصریح کرد: امروز باید پرسید که با این توافق به کجا رسیده‌ایم. با توافقنامه برجام راه را برای تجار، بانک‌ها، کشتی‌رانی، فروش نفت، پتروشیمی و فولاد کشور باز کرده‌ایم. با امضای برجام کشور ۲ سال تنفس کرد و میلیاردها دلار سرمایه و پول وارد کشور شد.

 

‌حجت‌الاسلام روحانی با اشاره به موارد پیش‌آمده در موضوع F.A.T.F و لوایح چهارگانه مربوط به آن تصریح کرد: فعلاً بحث F.A.T.F در کشور نداریم اما نمی‌گوییم که بعداً آن را نخواهیم داشت. دولت ۴ لایحه جداگانه مربوط به شفافیت‌های مالی را تقدیم مجلس کرد که یکی از آن‌ها تصویب و ابلاغ شده و سه لایحه دیگر آن در جریان است و در این زمینه با همه مقامات مذاکره کرده‌ایم و در شورای هماهنگی قوای سه‌گانه به اتفاق آراء تصویب کرده‌ایم که این لوایح باید زودتر به نتیجه برسد.

 

رئیس‌جمهور با اشاره به موارد مطرح شده در روزهای آخیر درباره موضوع پولشویی در کشور تصریح کرد: پولشویی در همه جای دنیا وجود دارد و تنها مربوط به ایران نیست و امروز باید با پدیده پولشویی مبارزه کنیم و راه مبارزه با پولشویی شفافیت است.

 

حجت‌الاسلام روحانی با بیان اینکه همه کشورهای دنیا به جز ایران و کره‌شمالی عضو F.A.T.F  هستند، تعامل جمهوری اسلامی ایران با بانک‌های بزرگ دنیا را منوط به پذیرش F.A.T.F  از سوی ایران خواند و افزود: در حال حاضر آمریکا این همه فشار به کشورمان آورده است؛ امروز با ده‌ها بانک دنیا در حال تعامل و معامله هستیم.

 

گزیده سخنان رییس‌جمهور به شرح زیر است:

پویایی جنبش دانشجویی ثمره فداکاری سه دانشجوی آرمانخواه است

 

مسوولان نماینده واقعیت امروز جامعه و دانشجویان نماینده آینده مطلوب تر و ایران آزادتر و آبادتر هستند

 

دانشگاه مبارز در کنار حوزه مبارز، هدف بزرگی را به رهبری امام محقق کردند

 

نقد و نظر آزادانه دانشجویان در این جلسه، نشانه توفیق جنبش دانشجویی است

 

نقد سازنده و دلسوزانه به نفع حال و آینده کشور است

 

حتی اگر دشمن غداری مثل آمریکا و رژیم صهیونیستی نداشته باشیم؛ اداره امور و طرحهایی چون تحول سلامت، کار آسانی نیست

 

روند تورمی از ۴۰ درصد سال ۹۲ به ۸ درصد در سال ۹۶ رسید

 

بپرسید چه کسانی موسسات اعتباری پدید آوردند و اجازه تاراج مال مردم را دادند؟

 

از کسانی سراغ بگیرید که ۳ میلیارد دلار پول نفت را بردند و خوردند

 

برجام راه را برای نفت، تجار و بانکها باز کرد و سرمایه زیادی وارد کشور شد

 

قبل از برجام دنیا ایران را محکوم می کرد و امروز آمریکا را

 

اگر فکر می کنید آمریکا پیروز است، بدانید که امروز ایران پیروز است و ترامپ شکست خورده است

 

در شورای امنیت ترامپ شکست خورد

 

سال گذشته آمریکا ۸ بار مستقیم و امسال ۳ بار غیر مستقیم درخواست مذاکره داشت، بر مبنای عزت مردم نپذیرفتم

 

امروز روز آزمایش همه ماست، با هم باید در برابر توطئه ها، مشکلات و تورم بایستیم

 

به میان دانشجویان آمده ام تا آزادانه شنوای نقدها باشم

 

برای اولین بار در این دولت، برداشت گاز از مخزن مشترک با قطر بیشتر شد

 

فضای مجازی در اختیار مردم، نتیجه ایستادگی دولت بر شفافیت است

 

حمایت از شرکت دانش بنیان، یعنی حمایت از دانشگاه و نخبگان

 

قانون اساسی دستاورد بزرگ انقلاب است، اگر به همه آن عمل شود مشکلات هم حل می شود

 

رئیس جمهور باید بتواند در برابر تخلف از قانون اساسی تذکر دهد

 

در مسایل بسیار مهم اقتصادی، سیاسی و اجتماعی؛ قانون اساسی مسیر همه پرسی از مردم را پیش رو گذاشته است

 

 

  • 16
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش