دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۵۶ - ۱۶ آذر ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۹۰۴۲۶۳
سیاست داخلی

علم‌الهدی: شخصیت ملت را با تصویب FATF و CFT به پای اروپا می‌اندازید

احمد علم‌الهدی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
امام جمعه مشهد تاکید کرد: اینکه به اروپا چسبیده‌اید، هفت ماه تجربه برای شما کافی نیست؟ در برجام توانمندی هسته‌ای ملت را که به خون جوانان توام شده بود، به پای امریکا و اروپا ریختید و با تصویب FATF و CFT، شخصیت این ملت را به پای اروپا، به امید نظر افکندن به شما می‌اندازید؟

به گزارش ایلنا، حجت‌الاسلام سیداحمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه دوم نماز جمعه این هفته تهران گفت: امروز، روز دانشجو است. ۱۶ آذر، دو خصوصیت در جریان اجتماعی ایران اسلامی دارد. خصوصیت اول اینکه ۱۶ آذر، یک تابلوی تمام‌نما تذکر و اعلام خطری است که به ما یادآوری می‌کند دشمن امریکا با ایران و ایرانی، دشمنی ۶۵ ساله است. خصوصیت دوم ۱۶ آذر آن است که نسل نخبه دانشجو و دانشگاهی را به این فکر وامی‌دارد که در صف اول مقابله با امریکا و زیاده‌خواهی استکبار جهانی قرار دارد. 

 

۱۶ آذر عناد آمریکایی‌ها را با ایران نشان داد

وی ادامه داد: در ۱۶ آذر سال ۳۲ که امریکایی‌ها محمدرضا شاه پهلوی ناپاک را به کشور بازگردانند و دولت ملی و مردمی مصدق را برکنار کردند، بنا شد معاون رئیس‌جمهور امریکا به ایران سفر کرده و اثر جنایت خود را ارزیابی کنند. در ۱۴ آذر، به خاطر بازگشت کاردار انگلیس به تهران، تظاهراتی در دانشگاه تهران و بازار ایجاد شد زیرا ایران رابطه‌اش با بریتانیا قطع کرده بود و بازگشت کاردار موجب شد تا جریان نخبه و بصیر در برابر حکومت ستم‌شاهی مقابله کنند. این تظاهرات در ۱۵ آذر ادامه یافت و قرار بود ۱۷ آذر این تظاهرات به خاطر ورود نیکسیون تداوم یابد.  

 

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی به تشریح اتفاقات رخ داده در دانشکده فنی روز ۱۶ آذر سال ۳۲ پرداخت و اظهار داشت: این سه دانشجو خون‌شان در زمین دانشگاه ریخت در روزی که قرار بود فردایش معاون رئیس‌جمهور امریکا به تهران بیاید. فردای آن روز، معاون رئیس‌جمهور امریکا به دانشگاه تهران آمد در حالی که سالن دانشکده فنی به خون این سه دانشگاه رنگی بود و از دانشکده حقوق، دکترای افتخاری گرفت. این مسئله، عناد امریکایی‌ها را با این ملت و کشور نشان داد. 

 

جنبش دانشجویی در جهت مقابله با آمریکا عمل کند

علم‌الهدی با بیان اینکه از آن روز تا به امروز، ۶۵ سال می‌گذرد و عناد و دشمنی امریکا تا به امروز قابل مقایسه نیست، تصریح کرد: این دشمنی چند برابر و روزافزون پیدا کرده است. اگر این فکر در انسانی ایجاد شود که در رابطه با امریکا تجدیدنظر کنیم، این فکر یا شیطانی است یا مالیخولیایی. آیا با این جریان معاند ۶۵ ساله می‌توان فکر دیگری کرد؟ آیا می‌توان مسئله دیگری را در جریان گذاشت؟ 

 

وی با خطاب به جوانان خاطرنشان کرد: ۱۶ آذر، روز جنبش دانشجویی است که تا به امروز ادامه یافته و مظاهر مختلفی داشته است. جریان دانشجویی امروز به عنوان یک عامل فعال و اندیشمند در توسعه و پیشرفت علم و فناوری‌‌ در حال درخشیدن است ولی این توسعه باید جهت داشته باشد و این جهت باید در مقابله با امریکا باشد. یعنی جوانی اگر قرار است در عرصه علم و فناوری عمل کند، باید در عرصه‌ای که با امریکا بجنگند، عمل کند. 

 

اروپا چیز جدایی از آمریکا در جنایت علیه ملت ما نیست

امام جمعه مشهد با بیان اینکه امروز سیاست خارجی ما با دشمن ۶۵ ساله باید از محور جنگ و ستیز با امریکا برخودار باشد، ابراز داشت:‌ در کودتای ۲۸ مرداد که امریکایی‌ها وارد شدند و ۶۵ ساله جنایت و دشمنی در کارنامه‌شان با ایران دارند، انگلیسی‌ها وارد شدند و انگلیس پای امریکا را باز کرد. این یعنی اروپا چیز جدایی از امریکا در جنایت علیه ملت ما نیست. اروپا همراه امریکا است. خدا به مسئولان ما بصیرت دینی اعطا کند. 

 

علم‌الهدی با بیان اینکه هفت ماه است که امریکا از برجام خارج شده است، عنوان کرد: اینکه به اروپا چسبیده‌اید، هفت ماه تجربه برای شما کافی نیست؟ در برجام توانمندی هسته‌ای ملت را که به خون جوانان توام شده بود، به پای امریکا و اروپا ریختید و با تصویب FATF و CFT، شخصیت این ملت را به پای اروپا، به امید نظر افکندن به شما می‌اندازید؟ به خودمان فکر کنیم. 

 

نسخه رهبری را کنار گذاشته‌اید

وی با بیان اینکه رهبری از چهار، پنج سال قبل برای ما نسخه دادند که اگر عملی می‌شد، مشکل گرانی، تورم، بیکاری و... را نداشتیم، یادآور شد: نسخه رهبری را کنار گذاشتید و به اروپا و امریکا چسبیده‌اید که نتیجه‌اش امروزش، پریشانی‌هایی را برای ملت ایران ایجاد کرده است. معیشت روز به روز تنگ‌تر و گرانی افزایش یافته است، دختران عقد کرده در خانه‌ها مانده‌اند و یخچال دو سه میلیونی ۱۵ میلیون تومان شده است. آن وقت شما به اروپا چسبیده است و CFT را تصویب می‌کنید و از شورای نگهبان به مجمع می‌دهید و در آنجا، با همراهی چند نفر، آن تصویب می‌کنید و هستی استقلال کشور را به پای دشمنی می‌ریزید که دشمنی‌ ۶۵ ساله‌اش رسوب کرده و هم هر روز بیشتر می‌شود. 

 

 

  • 14
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱۱
غیر قابل انتشار: ۸
جدیدترین
قدیمی ترین
با سلام و عرض احترام ، فرمایشات شما صحیح هست درضمن احترام به بزرگتر ، روحانیون و ائمات جمعه هم واجب، گرانی ،تورم و بیکاری هم مزید بر علتند ، اما ۷ ماه تجربه چسبیدن به اروپا واقعا کم هست !!مثلا کشور ما از انقلاب به بعد همچنان در حال آموختن تجربه هست اماباز هم خطا داریم ، خواهشا این یکی را هم بگذارید کسب تجربه کنیم یا علی مدد
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش