دوشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۳
۱۲:۴۵ - ۰۷ دي ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۰۰۱۷۹۴
سیاست داخلی

آیت‌الله خاتمی در نماز جمعه این هفته تهران:

فتنه‌آفرینان بدانند حماسه ۹ دی قابل تکرار است/ظرفیت برخی سیاسیون ما به اندازه ته استکان هم نیست

آیت‌الله احمد خاتمی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
خطیب جمعه این هفته تهران گفت: متاسفانه در حال حاضر ظرفیت برخی سیاسیون ما به اندازه ته استکان هم نیست و این به معنای خودشیفتگی است.

به گزارش فارس، آیت‌الله احمد خاتمی امام جمعه موقت تهران در خطبه‌های عبادی-سیاسی این هفته تهران، با تشریح ابعاد مختلف خودشیفتگی سیاسی،‌اظهار داشت: متاسفانه در حال حاضر ظرفیت  برخی سیاسیون ما به اندازه ته استکان هم نیست و این به معنای خودشیفتگی است.

 

وی بعد سوم خودشیفتگی سیاسی را باندسالاری و حزب و گروه سالاری خواند و افزود: اکثر گروه‌های سیاسی ما در حال حاضر دچار همین بُعد از خودشیفتگی سیاسی هستند.

 

خطیب جمعه این هفته تهران ادامه داد: هر کسی شایسته و لیاقت دارد باید در مناصب مختلف بگارگرفته شود و این ویژگی نقطه مقابل خودشیفتگی است.

 

امام‌جمعه موقت تهران در ادامه به این نکته هم تأکید کرد: نه در عرصه سیاسی و نه عبادی و سایر حوزه‌های دیگر دچار خودشیفتگی نباید بشویم و مسئولان بیش از پیش باید به این نکته توجه کنند.

 

وی در خطبه دوم خود با تشریح مناسبت‌های هفته جاری ضمن تبریک میلاد  حضرت عیسی مسیح (ع) عنوان کرد: بهترین توصیف را درباره حضرت عیسی مسیح قرآن مطرح کرده است.

 

امام‌جمعه موقت تهران همچنین یادآور شد: ما که مسلمانیم و شیعه هستیم حریم ویژه‌ای برای این پیامبر (حضرت مسیح (ع)) قائلیم و معتقد هستیم که ایشان نمرده است و به آسمان رفته و با ظهور امام زمان (عج) به زمین خواهد آمد و به حضرت اقتدا خواهد کرد.

 

وی خطاب به مسیحیان جهان خاطرنشان کرد: آبروی حضرت مسیح (ع) را حفظ کنید استکبار جهانی و ظالمان خود را مسیحی می‌دانند همانطور که ترامپ هم اشاره کرد گفته بود کتابی به غیر از انجیل نخوانده است بنابر این این‌ها آبروی این پیامبر بزرگ را می‌برند. لذا باید با صدای بلند از آمریکا تبری کنید و بگویید «مرگ بر آمریکا».

 

امام‌جمعه موقت تهران در ادامه خطبه‌های نمازجمعه این هفته تهران با بیان ویژگی‌های حضرت عیسی مسیح (ع) اضافه کرد: اگر حضرت عیسی (ع) مرجع ما بود، قطعاً‌ خط مقدم و خطر تبری و انزجار از آمریکا را اعلام کرده و قطعاً آمریکا را لکه ننگ مسیحیت می‌دانست.

 

خاتمی به ارتحال آیت‌الله هاشمی شاهرودی هم اشاره‌ای کرد و ضمن بیان ویژگی‌های بارز شخصیتی وی، تصریح کرد: زیباترین توصیف‌ها را رهبر معظم انقلاب در پیام خود از این بزرگوار داشته‌اند.

 

وی در همین زمینه خاطرنشان کرد: آیت‌الله هاشمی شاهرودی دارای آثار و برکات عملی بسیار زیادی بودند ایشان از یاران شهید صدر و پایه‌گذاران باوفا در مهمترین تشکیلات در طول انقلاب و قبل ا‌ز آن بودند.

 

امام‌جمعه موقت تهران از دیگر ویژگی‌های شخصیتی آیت‌الله شاهرودی را ظرفیت بالای وی به عنوان الگویی برای حوزه‌های علمیه برشمرد و یادآور شد: این عالم جلیل‌القدر معتقد به حاکمیت دین در صحنه بود بنابر این ما باید این ویژگی‌ها را سرلوحه و مدنظر قرار دهیم.

 

خاتمی در بخش دیگری از سخنانش به حادثه تلخ دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات هم اشاره کرد و گفت:‌این مسئله از حوادث تلخ هفته گذشته بود که باعث ابراز تأسف شد.

 

وی ضمن طلب مغفرت برای درگذشتگان، صبر جزیل برای بازماندگان و طلب شفا برای مجروحان حادثه مذکور بیان کرد، در این عرصه باید بگونه‌ای عمل شود که شاهد اینگونه حوادثی که همراه با تقصیر است نباشیم البته مسئولان ما با دقت در حال عمل هستند.

 

امام‌جمعه موقت تهران در ادامه خطبه خود از قوه قضائیه به خاطر جلوه‌های بارز در برخورد با مفسدان اقتصادی تشکر کرد و گفت:‌ باید با مفسدان اقتصادی که باعث اخلال در بازار و جامعه هستند برخورد شود.

 

خاتمی پویش دانشجویی روزه نجات در حمایت از مردم یمن در دانشگاه تهران را حرکت مقدسی  عنوان کرد که از سوی دانشجویان و طلاب صورت گرفته است و در ادامه یادآور شد: این حرکت حماسی و دوست‌داشتنی محسوب می‌شود و انتظار می‌رود در زمانی که مردم مظلوم یمن رنج می‌برند راه و زمینه با این حرکت‌ها، باز شود.

 

وی همچنین از سالروز تشکیل نهضت سوادآموزی یادی کرد و گفت: انصافاً این نهضت موفق عمل کرده است بنابر این امیدواریم هیچ بی‌سوادی دیگر در کشور وجود نداشته باشد.

 

خطیب جمعه این هفته تهران ضمن تحلیل حماسه ۹ دی ۸۸، این حماسه را به عنوان «حماسه ماندگار»  خواند و خاطرنشان کرد: نام این حرکت ارزشمند مردم حماسه‌ای بود که در واقع در ۹ دی ۸۸ عاشورا به کمک ملت آمد و حماسه بزرگ و ماندگاری را خلق کرد.

 

وی با بیان این مطلب که  حماسه ۹ دی ۸۸ با مهارت و شجاعانه توسط مردم انجام شد این حماسه در واقع بیعت با ولایت بود که شعارهای خوبی هم سر داده می‌شد، البته قرآن این جلوه را حماسه حضور عنوان می‌کند.

 

امام‌جمعه موقت تهران با تأکید بر این نکته که مردم هر کجا که حضورشان ضرورت داشته باشد قطعاً حاضر شده و ایستادگی می‌کنند،‌گفت: ۹ دی ۸۸ جلوه بصیرت مردم بود.

 

خاتمی با اشاره به اینکه در سال ۸۸ دو اردوگاه شکل گرفت،‌افزود: یکی از این اردوگاه‌ها اوباما، رژیم صهیونیستی، منافقین، فدائیان خلق، فراری‌ها و همه واداده‌ها در این اردوگاه بود و در اردوگاه‌های دیگر هم مردم و شما حزب‌اللهی‌ها حضور داشتید.

 

امام‌جمعه موقت تهران خطاب به ملت شریف ایران عنوان کرد: مردم در حماسه ۹ دی ۸۸ نشان دادند که از خواص این امت هستند در واقع این حماسه از جنس عاشورا بود. چرا که مردم دیگر تحمل نکردند که ببینند روز عاشورا با عزاداران حسینی برخورد می‌شود. در واقع این شور حسینی کربلایی بود.

 

«همه آنهایی که می‌خواهند فتنه‌آفرینی کنند بدانند حماسه ۹ دی قابل تکرار است».

 

امام جمعه موقت تهران در ادامه تشریح مناسبت‌های مختلف به قضایای فرانسه هم اشاره‌ای داشت و گفت‌: این قضایا به همراه فروپاشی در هیأت حاکمه آمریکا و در واقع زیر پا گذاشتن تمام ارزش‌های انسانی است.

 

وی در ادامه مطلب فوق افزود: ترامپ در ۷۰۰ روز از ریاست جمهوری خود ۷ هزار دروغ گفته است که بنابر این کسانی که ادعا می‌کنند را ببینید که در چه وضعیتی هستند.

 

خاتمی البته به خروج نظامی‌های آمریکا در سوریه هم اشاره‌ای کرد و  افزود: تردیدی نیست که این جلوه شکست آمریکا در منطقه است و این را البته خودشان هم قبول کرده‌اند در همین رابطه ما شاهد استعفای وزیر دفاع آمریکا بودیم.

 

امام‌جمعه موقت تهران با تأکید بر اینکه مقاومت همیشه جواب می‌دهد،‌خاطرنشان کرد: ما در همین زمینه شاهد سفر مخفیانه ترامپ به عراق بوده‌ایم دیدیم چگونه و با چه ذلتی مخفیانه و در تاریکی شب هواپیما با چراغ خاموش در پایگاه نظامی می‌ماند و ناچار سفر به خاورمیانه می‌شود و هر کاری می‌کند که این موضوع را مخفی کند.

 

وی خطاب به ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا گفت: ۷ تریلیون دلار در خاورمیانه هزینه کردید اما باز هم ناچاری مخفیانه به آنجا سفر کنی در واقع این اعتراف به دنیای عجز و خفت و البته حقانیت مردمی است که می‌گویند «مرگ بر آمریکا».

 

  • 17
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱۰
غیر قابل انتشار: ۹
جدیدترین
قدیمی ترین
مردم نان شب ندارند بخورند تورم وافزایش قیمت ها مرا ییچاره کرده شما از حماسه دی می گویید بله حال شما خوب است اقای خاتمی سفره تان هم رنگین غم ندارم میکروفون وزبان با تشکر از انتشار دهنده
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش