پنجشنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۳
۰۲:۳۹ - ۲۴ دي ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۰۰۶۲۴۴
سیاست داخلی

محسن رضایی در جمع جهادگران دفاع و سازندگی کشور:

سیستم مدیریتی کشور در گِل مانده است

محسن رضایی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: سیستم اداری و مدیریتی کشور در گل مانده است؛ دوستان جهادگر منتظر منابع دولتی نباشند.

به گزارش فارس به نقل از روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، محسن رضایی دبیر این مجمع امروز یکشنبه ۲۳ دی در جمع جهادگران عرصه دفاع مقدس و سازندگی کشور گفت: جهادگران در سالهای مظلومیت ملت ایران، آستین همت خود را بالا زدند و به کمک امام و مردم شتافتند.

 

وی افزود: خاطرات من و مردم ایران با شما فراموش ناشدنی است. آن زمانی که همه دنیا در یک طرف قرار گرفته بودند و می خواستند با جنگ، راه ما را سد کنند، شما به میدان آمدید. آن زمان همه کشورهای بزرگ حامی صدام بودند و آن قدر کمک کرده بودند که خودشان به وحشت افتاده بودند، شما به جبهه ها آمدید. یادم است که صدام در روزهای بعد از جنگ به آقای ولایتی گفته بود که آمریکایی ها می خواهند به ما حمله کنند، چون از سلاح هایی که من دارم می ترسند. او می دانست که آمریکا برای نابودی تسلیحات بعثیون به عراق حمله خواهند کرد برای همین به کویت حمله کرد تا بتواند در برابر عقب‌نشینی از کویت با دنیا مذاکره کنند.

 

فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس گفت: شما با چنین دیوانه‌ای روبرو شدید و توانستید تمام سرزمین هایتان را آزاد کنید. در ۲۰۰ ـ ۳۰۰ سال اخیر این جنگ تنها نبردی بود که بچه های انقلاب، محاسبات را به هم ریختند و پیروز شدند. خدا شهدای جهادگر را رحمت کند. بسیاری از شهدای جهاد را در خاطر دارم.ایثار آنها و کار شما بزرگ بود.

 

رضایی گفت: امروز همان سوال که شما در دهه ۶۰ به آن پاسخ دادید، دوباره در اقتصاد پیش روی ملت ایران، گشوده شده است. ایران را با تحریم در محاصره قرار داده اند. با بی تعهدی به توافقات در روز روشن می گویند نمی خواهیم ایرانیان چهلمین سالگرد انقلابشان را جشن بگیرند. 

 

فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس با برشمردن شرایط اقتصادی کشور در دوران تحریم گفت: در چنین شرایطی روی کمک کشورهای خارجی نمی شود حساب کرد. مردم این سوال را دارند که چه کسی به فکر ما خواهد بود و به ما کمک خواهد کرد. اول مخاطب این سوال، بچه‌های سپاه و بسیج هستند که تجارب و افتخاراتشان می تواند راهگشا باشد. تاریخ هیچ بهانه‌ای برای فعالیت نکردن در عرصه آبادانی را از ما نخواهد پذیرفت. موانع نمی تواند بهانه خوبی برای عدم کمک به مردم باشد. 

 

محسن رضایی خطاب به جهادگران فعال در عرصه اقتصادی گفت: من از فعالیت‌های شما در سازندگی حمایت می‌کنم. زمانی برای عدم ادغام شما به سردار فضلی متوسل شدم و جلوی حذف این مجموعه را گرفتم و همچنان از شما حمایت خواهم کرد. 

 

وی گفت: ترامپ می خواهد فروش نفت ایران را به صفر نزدیک کند و کشور را در تامین حقوق کارمندان با مشکل روبرو کند. در این جنگ شدید اقتصادی، نیروهایی که توان مدیریت در صلح را دارند نمی توانند کاری انجام دهند. مدیریت در حالت صلح و در حالت جنگ، دو نوع است. در این شرایط باید نیروهای انقلابی وارد عمل شوند و از کارهای پراکنده خودداری کنند و به کارها طبق یک هدف گذاری جهت بدهیم و نحوه پروژه پذیری دوستان در استراتژی دو تا پنج ساله تغییر کند. دوستان جهادگر منتظر منابع دولتی نباشند. 

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ایده های مختلفی هست. مثلا منطقه ای خاص را در هر کجای کشور با سرمایه و کمک مردم، در کوتاه مدت آباد کنیم. این جنب و جوش جهادگران به مردم و دولتمردان امید خواهد داد. در سال اول جنگ، مشکلات ما زیاد بود. بچه های انقلاب پراکنده بودند و نمی توانستیم عملیات های بزرگ انجام دهیم. مهم ترین کار این بود که همت و احمد متوسلیان ها را به هم وصل کردیم. تیپ و قرارگاه انجام دادیم. در کنار هم ثامن الائمه و طریق القدس و بیت المقدس را انجام دادیم و مردم پیشرفت را دیدند و بن بست جنگ شکسته شد.

 

وی خاطرنشان کرد: الان سیستم اداری و مدیریتی کشور در گل مانده است و در بمباران اقتصادی دشمن، دچار به هم ریختگی شده است. نمی شود دست روی دست گذاشت و تسلیم شد. دشمن می خواهد انتقام این چهل سال را از مردم انقلابی ما بگیرد. انقلابیون باید راه را باز کنند.

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: ما باید برای خدا کار کنیم و به ملت مان و رهبرمان گزارش بدهیم. باید به فکر ملت ایران باشیم و در کنار هم فکر کنیم.

 

 

  • 17
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش