دوشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۳
۱۳:۱۷ - ۰۳ اسفند ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۲۰۰۵۴۳
سیاست داخلی

حجت‌الاسلام ابوترابی فرد در نماز جمعه تهران:

عدالت باید در همه سطوح مدیریت جریان پیدا کند/ پاکستان رفتار گذشته خود را اصلاح کند

سیدمحمدحسن ابوترابی فرد,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
خطیب موقت نمازجمعه تهران با اشاره به بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب گفت: عدالت باید در همه سطوح مدیریت جریان پیدا کند آنگاه که این آرمان بزرگ الهی محقق شد به بیان رهبری دولت اسلامی محقق می‌گردد و آغازی برای ساختن جامعه در تراز دین است.

به گزارش فارس،‌حجت‌الاسلام سیدمحمدحسن ابوترابی فرد امام جمعه موقت تهران ظهر امروز در خطبه‌های نمازجمعه تهران با تسلیت به مناسبت درگذشت آیت‌الله مومن گفت: به راستی آیت‌الله مومن آراسته به ایمان، علم و تقوا بود. وی عضو موثر شورای نگهبان قانون اساسی، مجلس خبرگان رهبری و شخصیت فرزانه در مدرسه امام خمینی بود. 

 

خطیب موقت نمازجمعه تهران با اشاره به بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب گفت: عدالت باید در همه سطوح مدیریت جریان پیدا کند آنگاه که این آرمان بزرگ الهی محقق شد به بیان رهبری دولت  اسلامی محقق می‌گردد و آغازی برای ساختن جامعه در تراز دین است. 

 

وی ضمن تبریک و تسلیت به مناسبت شهادت جمعی از پاسداران عزیز در حادثه تروریستی جاده خاش - زاهدان اظهار داشت: از دولت پاکستان به عنوان یک همسایه مسلمان انتظار می‌رود رفتار گذشته خود را اصلاح و راه را برای تداوم اصول برادری هموار نمایند. شایسته کشور نیست با همسایگان خود در شمال، جنوب و غرب چنین روابط نابهنجاری را داشته باشند. 

 

وی ادامه داد: گام دوم انقلاب به عنوان منشوری برای مرحله دوم خودسازی، جامعه‌پردازی و تمدن‌سازی و تبیین کننده فصل نوین حرکت انقلابی و عمل جهادی ملت بزرگ ایران و امت اسلام و جبهه مقاومت است. در این منشور با تحلیلی روشن از گذشته نقشه راه برای تحکیم باروری نظام انقلابی، پویا،‌ توانمند، پیشتاز در راستای دست‌یابی به تمدن اسلامی و بهبود جدی و موثر عملکرد ارکان نظام ارائه گردیده است. 

 

ابوترابی گفت: در بیانیه گام دوم انقلاب دستاوردهای شگرف چهار دهه گذشته در حوزه‌های امنیت، ثبات سیاسی کشور، علم و فناوری ، ایجاد زیرساخت‌های حیاتی و اقتصادی، خلق و تثبیت اراده ملی در کانون مدیریت کشور ارتقاء بینش سیاسی در مسائل منطقه و نگاه به مسائل بین‌المللی، سنگین نمودن کفه عدالت در تقسیم امکانات عمومی کشور و افزایش عیار معنویت و  اخلاق و ایستادگی شکوهمند و ابهت‌آفرین در برابر قدرت‌های استکباری و آمریکای جهان‌خوار تبیین شده است که قابل تحلیل جدی است. 

 

خطیب موقت نمازجمعه تهران تصریح کرد: در فراز نخست این بیانیه آمده است در میان ملت‌هایی که برخاسته و انقلاب کرده‌اند کمتر دیده شده است که آرمان‌های انقلابی را حفظ کنند. انقلاب اسلامی یکی از حرکت‌های انقلابی استثنایی است که به ویژه در تاریخ چند صده ملت‌های منطقه و جهان که توانسته در طول چهار دهه براصول و مبانی انقلاب‌اش ایستادگی کند و راه حرکت پرشتاب خویش را هموار نموده است. 

 

وی گفت: می‌خواهم به عوامل کلیدی ا ین حرکت و شتاب و ایستادگی بر اصول اشاره کنم  سه عامل کلیدی راه را برای این موفقیت هموار کرده است و ما باید بر این عوامل سه‌گانه توجه و از آن حراست کنیم. 

 

ابوترابی درباره عامل اول شتاب و ایستادگی بر اصول انقلاب اظهار داشت:  آرمان‌هایی ماندگار و باثبات است که با فطرت روح، جان،‌ عقل هماهنگ باشد. اندیشه و تفکری با طراوت و نشاط قلب و روح و جان انسان‌ها را فتح می‌کند که با مبانی عقلانی و با فطرت بشر هماهنگ و از پشتوانه برهانی و علمی برخوردار باشد. 

 

خطیب موقت نمازجمعه تهران اضافه کرد: با حقایق ناب الهی آشنا شده‌ایم این حقایق ماندگار است، مبانی انقلاب اصول و ارزش‌های انقلاب اسلامی برآمده از قران، کلمات پیشوایان معصومان دین و سیره اولیاء الهی است. این مبانی استوار است و استحکام منطقی و علمی دارد؛ لذا رهبر معظم انقلاب به درستی اشاره می‌کنند که این اصول و ارزش‌ها برای همیشه در نزد انسان‌ها و جوامع بشری زیبا و پرجاذبه است زیرا با فطرت آنها هماهنگ است. 

 

وی تاکید کرد: انقلاب اسلامی دین و دنیا را، علم و دین را، روح و جسم را در کنار هم مورد توجه قرار داده است؛ لذا شعارهای جهانی انقلاب دینی ماندگار و باثبات است. آزادی، اخلاق، معنویت،‌عدالت، استقلال، عزت، عقلانیت و برادری شعارهای انقلاب است که هر کدام جای بحث مفصلی دارد. اینها اصول و مبانی برآمده از آموزه‌های دینی است و انقلاب اسلامی این آرمان‌های بلند را در دستور کار خود دارد. این مبانی برآمده از اصول وحیانی است، حق است و حق ماندگار است. 

 

ابوترابی تصریح کرد: اصول و  مبانی انقلاب قابل تردید و فاصله نیست، انقلاب به اصول خود به شدت پایبند و به مرزبندی با رقیبان و دشمنان حساس  است و با خطوط اصلی خود هرگز بی‌مبالاتی نمی‌کند. چون این اصول و مبانی برآمده از اصول دینی است. انقلاب اسلامی همچون پدیده‌ای زنده، با اراده و همواره با انعطاف است و آماده تصحیح خطاهای خویش است. نقص‌ها و کاستی‌ها را می‌شناسد و در حوزه‌های مدیریتی برطرف می‌کند اما تجدید نظرپذیر و اهل انفعال نیست. این  یکی از مهمترین عوامل ماندگاری انقلاب است 

 

وی اضافه کرد: ویژگی دیگر که رمز ماندگاری انقلاب است وجود رهبران و پیشوایانی است که از بن دندان به اصول و ارزش‌ها و مبانی انقلاب باور داشتند و در آراستگی فکری ، اخلاقی و رفتاری پیشگام، پیشرو و امام جامعه بودند. امام خمینی (ره) به تمامی مبانی و اصول انقلاب باور داشت و خود نماد باور و آراستگی به آن بود. امروز خلف صالح امام رهبر معظم انقلاب اسلامی سخت بر این اصول پای می‌فشارند و به آن آراسته هستند. 

 

خطیب موقت نمازجمعه تهران، گفت: اگر اصول در اوج دانش و معرفت و در اوج انطباق با مبانی وحیانی باشد ولی رهبران جامعه به آن باور نداشته باشند اسلام و انقلاب از ان منحرف می‌شوند. پیشوا و رهبر جامعه باید مطابق قانون و قرآن حرکت کند تا نماد عدالت باشدو همه دغدغه‌اش بست عدالت در جامعه باشد. این ویژگی‌های رهبر و زعیم جامعه است. انقلاب اسلامی به دلیل نعمت بزرگ الهی و رهبری صالح که دیروز امام بزرگوار و امروز خلف صالح او این قله‌های بلند را فتح کردند. 

 

ابوترابی خاطرنشان کرد: امروز ملت اسلام و ملت‌های پیشتاز در عرصه مجاهدت در عراق، سوریه، یمن، لبنان،‌ غزه، بحرین و سراسر عالم اسلام پیشتاز هستند و هر روز سنگر جدید را فتح می‌کنند و چنین رهبر صالحی را برگزیدند. ببینید در چه شرایطی ملت بزرگ ایران پیروزی‌های بزرگ را بدست آ‌ورد. این عدالت باید در همه سطوح مدیریت کشور جریان یابد. آنگاه که این ارمان بزرگ الهی محقق شود به بیان رهبری معظم دولت اسلامی محقق می‌شود و دولت اسلامی آغازی است برای ساختن جامعه در تراز دین. 

 

وی در مورد سومین عامل ماندگاری انقلاب گفت: عامل سوم ملت هستند اگر آموزه‌های وحیانی و ناب اصول انقلاب باشد رهبری مانند علی‌ابن‌ابیطالب (ع) مدیریت جامعه را در دست داشته باشد اما شما ملت حضور نداشته باشید پیروزی ظاهری بدست نمی‌آید. این تاریخ اسلام است. 

 

 

  • 10
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش