یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
۱۴:۰۰ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۲۰۲۶۳۵
سیاست داخلی

موحدی کرمانی:

باید قانون برخورد با استفاده‌کنندگان از فیلترشکن تصویب شود/ ادامه فعالیت تلگرام حرام بیّن است

محمدعلی موحدی کرمانی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
امام جمعه موقت تهران تاکید کرد: رهبر آینده‌‌‌‌‌‌‌‌نگر و ژرف‌‌‌اندیش بیانیه بسیار مهمی را تحت عنوان گام دوم انقلاب منتشر کردند که به دلایل مختلف محتوا و شرایط زمانی صدور آن از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و باید با ارائه راهکارهای عملی زمینه‌‌‌های تحقق آن را فراهم کنیم؛ لذا چند نکته در این زمینه حائز اهمیت است.

به گزارش ایلنا، حجت‌‌الاسلام محمدعلی موحدی کرمانی در خطبه دوم نماز جمعه این هفته تهران با تبریک ولادت با سعادت حضرت حضرت زهرا(ع) گفت: مسئله گام دوم انقلاب که مقام معظم رهبری مطرح کردند، بسیار مهم است. رهبر آینده‌‌‌‌‌‌‌‌نگر و ژرف‌‌‌اندیش بیانیه بسیار مهمی را تحت عنوان گام دوم انقلاب منتشر کردند که به دلایل مختلف محتوا و شرایط زمانی صدور آن از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و باید با ارائه راهکارهای عملی زمینه‌‌‌های تحقق آن را فراهم کنیم؛ لذا چند نکته در این زمینه حائز اهمیت است.

 

مبنای برنامه‌‌‌‌ریزی سالیانه در محور توصیه‌‌‌های هفت گانه رهبری قرار گیرد

وی با بیان اینکه صداوسیما باید با ایجاد نشست‌‌های تخصصی ابعاد بیانیه گام دوم را تببین کند، اظهار داشت: دستگاه‌‌های فرهنگی اعم از وزارت ارشاد، سازمان تبلیغات اسلامی و مراکز پژوهشی نسبت به این گفتمان‌‌سازی اقدام و نخبگان زمینه‌‌‌های عینیت‌‌بخشی آن را در عرصه‌‌های مختلف فراهم کنند. همچنین باید مبنای برنامه‌‌‌‌ریزی سالیانه در محور توصیه‌‌‌های هفت گانه رهبری قرار گیرد.

 

این عضو مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه یکی از موضوعات مهم و راهبردی بیانیه گام دوم، جامعه‌‌پردازی و زمینه‌‌سازی تحقق تمدن اسلامی است که شکل حقیقی آن در زمان ظهور بقیه‌‌الله اعظم (عج) محقق خواهد شد، تصریح کرد: انقلاب اسلامی با تشکیل جمهوری اسلامی گام اول انقلاب را به خوبی برداشته است و برای ساخت جامعه اسلامی باید با بازبینی نظام‌‌های موجود از جمله نظام آموزشی، بودجه‌‌ریزی، نظام اداری و نظام اقتصادی نظاماتی را متناسب با فرهنگ و آموزه‌‌های دینی تدوین کند. 

 

باید هزینه‌‌های جاری کاهش یابد

موحدی کرمانی ادامه داد: دشمن نیز که اهمیت این موضوع را می‌‌داند، سعی می‌‌کند با نسخه‌‌های غربی منجر به تحقق اهداف خود شود.

 

وی با تاکید بر اینکه اصلاح وضع معیشتی مردم و عزم جهادی برای مبارزه با گرانی لجام‌‌گسیخته سرسام‌‌آور یکی از ضروریات امروز است، خاطرنشان کرد: باید هزینه‌‌های جاری کاهش یابد و املاک مازاد به فروش برسد. همچنین برخی از واگذاری‌‌‌ها مسئله‌دار و شائبه‌‌برانگیز هستند. 

 

به دین و اهداف انقلاب در فضای مجازی خدشه وارد می‌‌شود

خطیب نماز جمعه این هفته تهران با اشاره به فضای مجازی و اینترنت ابراز داشت: آگاهان دلسوز نگران هستند که در فضای مجازی به دین و اهداف انقلاب خدشه وارد می‌‌شود. همه امورات از قبیل بانک و صنعت روی فضای مجازی متمرکز شده و طبق سند چشم‌‌انداز و تاکید مقام معظم رهبری، توسعه زیرساخت اینترنت از تکالیف وزارت ارتباطات است لذا بهره‌‌مندی از این فضا از ضروریات است و اغراض و حواشی‌‌سازی سیاسی نباید وارد مقوله وزارت ارتباطات شود.

 

موحدی کرمانی با تاکید بر این موضوع که برای حفظ ارزش‌‌ها باید روی اینترنت بومی تمرکز کنیم، همان کاری که چینی‌‌ها کردند، بیان کرد: ۸۰ درصد اقتصاد تکنولوژی در فضای مجازی در اختیار دولت و شرکت‌‌های آمریکایی است. آیا آنقدری که آمریکایی‌‌ها در این حوزه سرمایه‌‌گذاری می‌‌کنند ما سرمایه گذاری کرده‌‌ایم؟ باید قانون برخورد با استفاده‌کنندگان از فیلترشکن تصویب شود.

 

فضای مجاز لجام‌‌گسیخته گسست نسلی را به دنبال دارد

وی با بیان اینکه چقدر باید به ارزش‌‌ها، قرآن و مسائل اخلاقی هجمه شود تا در سیاست‌‌هایمان تجدیدنظر کنیم، یادآور شد: دشمن از ابزار فضای مجازی جوانان ما را منحرف می‌‌کند. لازم است تلاش مضاعفی برای شبکه اینترنت به ویژه در بخش‌‌های حساس مثل سیستم بانکی و نفتی انجام شود. ضرورت مدیریت فضای مجازی از سوی نظام و تبدیل تهدید به فرصت از ضروریات است. لزوم بهره‌‌مندی مناسب جهت تبیین و گسترش گفتمان انقلاب اسلامی حتمی است. 

 

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با طرح این سوال که چرا بومی‌‌سازی فضای مجازی اجرایی نشده است، عنوان کرد: ادامه فعالیت پیام‌‌رسان تلگرام که موجب سلطه اجانب می‌‌شود، طبق صریح قرآن حرام بیّن است. فضای مجاز لجام‌‌گسیخته گسست نسلی را به دنبال دارد. 

 

امیدوارم مسئولان وزارت ارتباطات از خواب بیدار شوند

موحدی کرمانی اخلال در وحدت ملی و ایجاد اختلاف،‌ دسترسی بیگانگان به اطلاعات مردم و کشور، انتشار و توزیع انواع محتوای مستهجن، اهانت به مقدسات و ارزش‌‌های اسلامی و نشر اکاذیب را از جمله آسیب‌‌های پیام‌‌رسان تلگران برشمرد و گفت: امیدوارم مسئولان مربوطه از خواب بیدار شوند و راه صحیح قرآن را بپیمایند.

 

وی افزود:‌ ما شاه را فراری دادیم، ما بودیم که در این کشور بینی آمریکا را به خاک مالیدیم، چشم‌‌های جاسوس آمریکایی را بستیم و خدا هم به یاری ما آمد و در طبس واقعه همچون ابرهه به وجود آمد. مسئله فضای مجازی را به مسئولان به شدت تاکید می‌کنم. فضای مجازی بسیار چیز خطرناکی است.  

 

سفر به سلامت بشار اسد به ایران نشان از ثبات در منطقه دارد

امام جمعه موقت تهران درخصوص سفر اخیر رییس‌‌‌جمهور سوریه به ایران نیز اظهار داشت: خبری که در هفته گذشته در راس اخبار رسانه‌‌‌ها قرار گرفت و از آن با تعابیری همچون رویداد بی‌‌نظیر و نمایش اقتدار ایران نام برده شد، سفر بشار اسد بود که از جهات مختلف حائز اهمیت است و مورد توجه محافل قرار گرفت. از هشت سال قبل، این اولین بار است که بشار اسد به کشوری جز سوریه سفر می‌‌کند. 

 

علم‌الهدی اضافه کرد:‌ مخالفان بشار می‌‌گفتند او در دمشق محاصره شده است. شما می‌‌دانید آسمان سوریه همچنان محل جولان هواپیماهای بیگانه است و با ماهواره‌‌های جاسوسی رصد می‌‌کنند اما سفر به سلامت بشار اسد به ایران نشان از ثبات در منطقه دارد. 

 

بشار اسد استقلال سوریه و روابط عمیق با ایران را با پول معاوضه نکرد

وی با تاکید بر اینکه سفر بشار اسد به تهران، روابط عمیق دو کشور و قدردانی بشار اسد از ایران را نشان می‌‌دهد، تصریح  کرد: بشار اسد هدف از سفر خود را تشکر از رهبری و تبریک حضوری چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی عنوان کرده است. این سفر پیام روشنی به اسرائیل و هم‌‌‌پیمانان آمریکا داشت که ایران در سوریه حضور خواهد داشت. کشورهای عربی پیشنهادهای فریبنده‌ای به اسد داشتند تا از ایران فاصله بگیرد. ۲۰۰ میلیارد دلار و تضمین حکومت به وی دادند اما بشار اسد استقلال کشورش و روابط عمیق با ایران را با پول معاوضه نکرد. برای همین مورد استقبال مقام معظم رهبری قرار گرفت.

 

رئیس جامعه روحانیت مبارز درباره نشست ضد ایرانی ورشو نیز خاطرنشان کرد: درخصوص اجلاس ورشو نیز باید بگویم اقدام اخیر آمریکا در ورشو برای ایجاد ائتلاف علیه ایران به شکست مفتضحانه تبدیل شد. در این کنفرانس کشورهای بزرگ جهان حضور نیافتند یا در حد نماینده شرکت کردند. در همان آغاز مشخص شد هیچ کشوری روی خوش نشان نمی‌‌دهد و خودشان اذعان داشتند نشست فاقد دستاورد بود.

 

وسوسه سعودی، دوستی ایران و پاکستان را خدشه‌‌دار نکند

موحدی کرمانی با بیان اینکه آمریکا به غول کاعذی بدل شده است که در سطح هم‌‌پیمانانش نیز اعتبار خود را از دست داده است، ابراز داشت: یکی از اهداف این نشست، توسعه روابط با رژیم صهیونستی بود که استحضار دارید که منجر به تشدید اختلاف با لهستان شد و رهبران لهستان مزد خوش‌‌خدمتی خود را زود دریافت کردند.

 

وی با اشاره به حادثه تروریستی زاهدان بیان کرد: شهادت مظلومانه پاسداران انقلاب اسلامی دل‌های مردم ما را به درد آورد و این خواست و تمایل ملت ایران است که عوامل این اقدام همانطور که فرماندهان ما وعده دادند مجازت شوند. البته در همان روزهای نخست بخشی از عوامل دستگیر شدند.

 

خطیب نماز جمعه این هفته تهران با بیان اینکه متاسفانه شواهد نشان می‌‌دهد این تروریست‌‌‌ها در خاک پاکستان از آزادی عمل برخوردار هستند، یادآور شد: مسئولان پاکستان بدانند حسن همجواری یک معادله دوطرفه است و مبنای جمهوری اسلامی بر این بوده است. انتظار ما آن است که وسوسه سعودی، دوستی دو ملت را خدشه‌‌دار نکند. ایجاد بحران در مرز به سود هیچ یک از دو ملت نیست.

 

موحدی کرمانی در خطبه نخست نماز جمعه این هفته تهران هم عنوان کرد: در اوایل انقلاب فداکاری‌های مردم را دیدیم، مردم چشم‌داشتی نداشتند؛ اما کم‌کم پست‌های ریاست‌جمهوری، مجلس، استانداری‌ها و امثال آنها آمد و دل‌ها را متزلزل کرد. در قیامت اولین سوالی که از ما می‌شود درباره امانت‌داری انقلاب است. می‌پرسند مسئولان چه کردید، عدالت را برقرار کردید یا نه؟ یا عده‌ای خوردند و عده‌ای از گرسنگی مردند؟ این نقاط ضعف است که مقداری مردم را ناراحت کرده است.

 

وی ادامه داد: خیال کردند این انقلاب است که سرنوشت گوشت را چنین کرده است؛ نه این انقلاب هرجا رفته است عظت آفریده است. دشمنان ما بدانند این انقلاب می‌ماند؛ خودشان نابود می‌شوند.

 

 

  • 19
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۹
غیر قابل انتشار: ۱۰
جدیدترین
قدیمی ترین
فیلتر شکن نباشه که اینترنت میشه مثل فیلمای ویدیو کلوپ .راحت بگو غار نشین شوید تمام
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش