یکشنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۳
۲۲:۴۰ - ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۲۰۳۸۲۶
سیاست داخلی

حسین هدایتی از سپاه تا سیاست/ عابر بانک فوتبال ایران چطور دادگاهی شد؟

حسین هدایتی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
حسین هدایتی ابر پولدار ایرانی به عنوان یکی از متخلفان بزرگ اقتصادی محاکمه شده است. نماینده دادستان گفته پول‌هایی که هدایتی هزینه کرده، به صورت نامشروع به دست آمده است.

در اوایل فعالیت مجلس دهم، محمود صادقی فردی بود که اصرار به افشای اسامی بدهکاران کلان بانک سرمایه داشت. در میان اسامی، یک نفر از همه مشهورتر بود؛ حسین هدایتی مشهور به عابربانک فوتبال! مردی که قسمتی از ثروت نجومی خود را در فوتبال سرمایه‌گذاری کرد و این سرمایه‎گذاری او را مشهور و مشهورتر کرد. چه زمانی که در قامت مدیر باشگاه پرسپولیس برای این تیم دلار خرج می کرد و چه زمانی که تیم جدیدی به نام استیل آذین تشکیل داد و ستاره‌های فوتبال ایران را به این باشگاه رهسپار کرد.

 

حسین هدایتی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران

زمانی که قرار شد بخش خصوصی، باشگاه‌های قرمز و آبی را بخرد، فرزندان خود را برای خرید این تیم‌ها معرفی کرد. اتفاقی که در نهایت به خاطر بدهی‌های بزرگ هدایتی رخ نداد. هدایتی مدتی شریک علی انصاری دیگر میلیاردر حاشیه‌دار ایرانی در بازار مبل بوده است.

 

هدایتی بدهکار، امیدوار بود روزی که گرفتار می‌شود، چهره ‌ا به سراغ او بیایند و حمایتش کنند و احتمالا نجات‌بخش او باشند. او حالا با لباس راه راه زندان در برابر دادستانی قرار گرفته است که می‌گوید «آقای حسین هدایتی دولابی در پوشش هشت شرکت اقدام به اخذ تسهیلات بانکی کرده و با گماردن افراد بی‌بضاعت و ناتوان در سمت‌های مدیریتی این شرکت‌ها توانسته است مبلغی به میزان ۵۸۶ میلیارد تومان از وجوه بانک سرمایه را در قالب تسهیلات یا ضمانتنامه تحصیل کند.»

 

هدایتی مدتی در بانک تات سهامدار بود، بانکی که با حمایت ویژه مدیران دولت احمدی نژاد ایجاد شد، اما به دلیل آنچه یک نماینده مجلس اختلاس عظیم خوانده بود، منحل شد.

 

علی پروین، سلطان پرسپولیسی‌ها تنها فردی است که از دوست قدیمی‌اش حمایت کرده است. در سالی که سلطان سکه و سلطان شکر و سلطان کاغذ با قوه قضائیه ماجراها داشتند، سلطان قرمزها آمده تا هدایتی را نجات دهد. پروین البته تاکید دارد کمک‌هایی که از هدایتی گرفته را برنمی‌گرداند و معتقد است اگر از مال نامشروعی هدیه داده شود نیاز به بازگرداندن آن نیست.

 

او گفته «بعید می‌دانم این موضوع در میان باشد. آقای هدایتی آن پول‌ها را کادو به فوتبالیست‌ها داده و دیگر نمی‌توانند برگردانند. البته همان طور که گفتم ما با سه، چهار آدم وارد داریم مشورت می‌کنیم که نامه‌ای برای کمک به آقای هدایتی تنظیم کنیم. من خیلی در جریان ریز مشکلات نیستم، اما همین قدر می‌دانم که او همیشه در خدمت ورزش کشور بوده است.»

 

حسین هدایتی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران

البته حسین هدایتی فقط ارتباط صمیمی با فوتبالیست‌ها ندارد. او با سیاستمداران، مداحان و ... نیز ارتباط خوبی دارد. آنطور که در کیفرخواست او آمده است، پرویز کاظمی (وزیر رفاه دولت احمدی نژاد) رئیس هیات مدیره بانک سرمایه در ازای پرداخت تسهیلات ۶۰۰ میلیاردی به حسین هدایتی، در سمت هیات مدیره شرکت استیل آذین منصوب شده است.

 

البته هدایتی رفقای سیاسی ورزشی زیادی هم دارد، بابک زنجانی، سردار رویانیان و حبیب کاشانی از جمله افرادی هستند که حضور هدایتی به عنوان مدیر پرسپولیس موجب نزدیک شدن آنها به یکدیگر شد.

 

ارتباط هدایتی با هیات‌های مذهبی هم بالاست. حاج منصور ارضی، سعید حدادیان، سید مجید بنی فاطمه و...از افرادی هستند که در روزهای گذشته تصاویر دیدارهای آنان با حسین هدایتی در فضای مجازی دست به دست می شد. حسین هدایتی در تصاویری که از این مداحان در شبکه های مجازی منتشر کرده بود مدعی بود که خود متولی برگزاری جلسات عزاداری بوده است. وی سابقه حضور در سپاه پاسداران هم داشته و به گفته خودش از سال ۶۹ از سپاه جدا شده است.

 

هدایتی در گفت‌وگویی درباره حضورش در سپاه گفته بود زمانی که در سپاه بوده عیدی‌هایی در حد ۲۵۰۰ تومان دریافت می‌کرده‌ و این پول‌ها را صرف خرید سکه، زمین و … می‌کرده و به عنوان برکت زندگی به آن‌ها می‌نگریسته و با گذشت زمان برخی از این زمین‌ها قیمتشان به میلیارد‌ها تومان می‌رسد.

 

حالا هدایتی در دادگاه است؛ دادگاهی که حسابی برای خبرنگاران سوژه داشته است. اما باید دید آنطور که در فضای مجازی برخی پیش‌بینی کرده‌اند، هدایتی به خاطر حجم بالای فساد اعدام خواهد شد؟ آیا کمک‌های مالی او به بازیکنان پرسپولیس، هیات‌های خاص و مدیران دولت احمدی نژاد به صندوق بیت‌المال باز خواهد گشت؟

حسین هدایتی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
حسین هدایتی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران

 

 

rouydad24.ir
  • 14
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱۴
غیر قابل انتشار: ۱۹
جدیدترین
قدیمی ترین
سرپوش هم ازهدایتی پول گرفته شک نکنید
سرپوش هم ازهدایتی پو...
جان عمو به دیوانه هم پول بدی می گیرد
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش