در اوایل فعالیت مجلس دهم، محمود صادقی فردی بود که اصرار به افشای اسامی بدهکاران کلان بانک سرمایه داشت. در میان اسامی، یک نفر از همه مشهورتر بود؛ حسین هدایتی مشهور به عابربانک فوتبال! مردی که قسمتی از ثروت نجومی خود را در فوتبال سرمایهگذاری کرد و این سرمایهگذاری او را مشهور و مشهورتر کرد. چه زمانی که در قامت مدیر باشگاه پرسپولیس برای این تیم دلار خرج می کرد و چه زمانی که تیم جدیدی به نام استیل آذین تشکیل داد و ستارههای فوتبال ایران را به این باشگاه رهسپار کرد.
زمانی که قرار شد بخش خصوصی، باشگاههای قرمز و آبی را بخرد، فرزندان خود را برای خرید این تیمها معرفی کرد. اتفاقی که در نهایت به خاطر بدهیهای بزرگ هدایتی رخ نداد. هدایتی مدتی شریک علی انصاری دیگر میلیاردر حاشیهدار ایرانی در بازار مبل بوده است.
هدایتی بدهکار، امیدوار بود روزی که گرفتار میشود، چهره ا به سراغ او بیایند و حمایتش کنند و احتمالا نجاتبخش او باشند. او حالا با لباس راه راه زندان در برابر دادستانی قرار گرفته است که میگوید «آقای حسین هدایتی دولابی در پوشش هشت شرکت اقدام به اخذ تسهیلات بانکی کرده و با گماردن افراد بیبضاعت و ناتوان در سمتهای مدیریتی این شرکتها توانسته است مبلغی به میزان ۵۸۶ میلیارد تومان از وجوه بانک سرمایه را در قالب تسهیلات یا ضمانتنامه تحصیل کند.»
هدایتی مدتی در بانک تات سهامدار بود، بانکی که با حمایت ویژه مدیران دولت احمدی نژاد ایجاد شد، اما به دلیل آنچه یک نماینده مجلس اختلاس عظیم خوانده بود، منحل شد.
علی پروین، سلطان پرسپولیسیها تنها فردی است که از دوست قدیمیاش حمایت کرده است. در سالی که سلطان سکه و سلطان شکر و سلطان کاغذ با قوه قضائیه ماجراها داشتند، سلطان قرمزها آمده تا هدایتی را نجات دهد. پروین البته تاکید دارد کمکهایی که از هدایتی گرفته را برنمیگرداند و معتقد است اگر از مال نامشروعی هدیه داده شود نیاز به بازگرداندن آن نیست.
او گفته «بعید میدانم این موضوع در میان باشد. آقای هدایتی آن پولها را کادو به فوتبالیستها داده و دیگر نمیتوانند برگردانند. البته همان طور که گفتم ما با سه، چهار آدم وارد داریم مشورت میکنیم که نامهای برای کمک به آقای هدایتی تنظیم کنیم. من خیلی در جریان ریز مشکلات نیستم، اما همین قدر میدانم که او همیشه در خدمت ورزش کشور بوده است.»
البته حسین هدایتی فقط ارتباط صمیمی با فوتبالیستها ندارد. او با سیاستمداران، مداحان و ... نیز ارتباط خوبی دارد. آنطور که در کیفرخواست او آمده است، پرویز کاظمی (وزیر رفاه دولت احمدی نژاد) رئیس هیات مدیره بانک سرمایه در ازای پرداخت تسهیلات ۶۰۰ میلیاردی به حسین هدایتی، در سمت هیات مدیره شرکت استیل آذین منصوب شده است.
البته هدایتی رفقای سیاسی ورزشی زیادی هم دارد، بابک زنجانی، سردار رویانیان و حبیب کاشانی از جمله افرادی هستند که حضور هدایتی به عنوان مدیر پرسپولیس موجب نزدیک شدن آنها به یکدیگر شد.
ارتباط هدایتی با هیاتهای مذهبی هم بالاست. حاج منصور ارضی، سعید حدادیان، سید مجید بنی فاطمه و...از افرادی هستند که در روزهای گذشته تصاویر دیدارهای آنان با حسین هدایتی در فضای مجازی دست به دست می شد. حسین هدایتی در تصاویری که از این مداحان در شبکه های مجازی منتشر کرده بود مدعی بود که خود متولی برگزاری جلسات عزاداری بوده است. وی سابقه حضور در سپاه پاسداران هم داشته و به گفته خودش از سال ۶۹ از سپاه جدا شده است.
هدایتی در گفتوگویی درباره حضورش در سپاه گفته بود زمانی که در سپاه بوده عیدیهایی در حد ۲۵۰۰ تومان دریافت میکرده و این پولها را صرف خرید سکه، زمین و … میکرده و به عنوان برکت زندگی به آنها مینگریسته و با گذشت زمان برخی از این زمینها قیمتشان به میلیاردها تومان میرسد.
حالا هدایتی در دادگاه است؛ دادگاهی که حسابی برای خبرنگاران سوژه داشته است. اما باید دید آنطور که در فضای مجازی برخی پیشبینی کردهاند، هدایتی به خاطر حجم بالای فساد اعدام خواهد شد؟ آیا کمکهای مالی او به بازیکنان پرسپولیس، هیاتهای خاص و مدیران دولت احمدی نژاد به صندوق بیتالمال باز خواهد گشت؟
- 14
- 3
کاربر مهمان
۱۳۹۷/۱۲/۱۴ - ۹:۵۴
Permalink