دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۳:۴۰ - ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۲۰۳۶۵۹
سیاست داخلی

آیت‌الله علم‌الهدی:

فرمان آرایش نظامی شامل تک‌تک مردم می‌شود/ امروز روز مطالبه از معلم است

آیت‌الله علم‌الهدی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
خطیب نماز جمعه حرم رضوی گفت: آرایش جنگی شامل حال مسئولان و مدیران قوه قضائیه و شامل حال تک‌تک مردم ما می‌شود. در صف مقدم این جبهه نیز دو قشر معلم و کارگر وجود دارند.

به گزارش ایلنا، سیداحمد علم‌الهدی در خطبه دوم نماز جمعه این هفته حرم رضوی گفت: در هفته‌ای که گذشت ما دو مناسبت روز کارگر و روز معلم را گذراندیم. مقام رهبری در فرمایشات خود نکته‌ای را تذکر دادند و گفتند ما در مقابل آرایش جنگی دشمن باید آرایش جنگی بگیریم. این فرمایش یک توصیه نبود؛ ایشان فرمانده کل قوا بوده که حجت امام زمان و فرمانده از طرف وجود اقدس بقیه‌الله هستند و فرمان صادر کردند که ما آرایش جنگی بگیریم.

 

وی ادامه داد: این آرایش جنگی هم شامل حال مسئولان و مدیران قوه قضائیه و هم شامل حال تک تک مردم ما می‌شود. در صف مقدم این جبهه هم دو قشر معلم و کارگر وجود دارند. یعنی کارگر و معلم باید به میدان بیایند و آرایش جنگی بگیرند.

 

وی افزود: عزیزان معلم ما بدانند که در طول ۴۰ سال گذشته مرتب در هفته معلم از آنها تجلیل کردیم و آنها را احترام کردیم  اما امسال روز معلم در سال اول گام دوم انقلاب است و امروز روز مطالبه از معلم است.

 

امام جمعه مشهد گفت: این به آن معنا است که شما برادران و خواهران معلم بدانید که اولا افتخار قشر معلم آن است که دوماه از پیروزی انقلاب گذشته بود که فضای انقلاب ما با خون یک معلم بزرگ سرخ فام شد. نورانیت انقلاب ما از روز اول که تداوم ۴۰ ساله دارد با تضمین خون یک معلم شهید بود؛ شما چنین افتخاری دارید.  

 

وی ادامه داد: شما برادران و خواهران مولود انقلاب هستید. شما مدیون این انقلاب هستید. یک خانواده که بچه‌ای را بزرگ را می‌کند، در بزرگی فرزند باید خانواده را کفالت کند و امروز شما باید در عرصه این انقلاب این نسل را انقلابی تربیت کنید.

 

وی افزود: آمریکا و انگلیس که آرایش جنگی گرفته‌اند به این معنا نیست که از دروازه‌های مملکت ما سرباز وارد کنند یا بمب افکن بریزند. آرایش جنگی را با نیروهایی به خود گرفته‌اند که بتوانند در داخل کشور بار بیاورند و آن‌ها امیدشان به نیروهایی است که امروز وارد عرصه می‌شوند.  

 

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: همانطور که رهبر انقلاب فرمودند سند ۲۰۳۰ در تلاش است تا ما سرباز آمریکایی و انگلیسی تربیت کنیم. برادر و خواهر معلم! در عرصه تربیت چه کاری می‌کنید؟ آیا می‌خواهید برای آمریکا و انگلیس سرباز تربیت کنید یا برای اسلام و انقلاب سرباز تربیت کنید.

 

وی ادامه داد: شما انسان‌های بی‌تفاوت نیستید، شما کارمند حقوق‌بگیر صرف نیستید؛ شما یک عنصر سازنده هستید که بچه زیر دست خود را سرباز آمریکایی کنید یا او را به عنوان سرباز انقلاب و دین تربیت کنید. از این بچه پیش‌دبستانی تا دانش آموز دبیرستان چه می‌خواهید بسازید. به این واقعیت توجه کنید.

 

وی افزود: امسال سال اول گام دوم انقلاب است. عین همین مساله در عرصه مساله کار و کارگر هم وجود دارد. ما از کارگر هم مطالبه داریم. دشمن به میدان جنگ آمده است. شما آمار شهدای کارگر را در جنگ دربیاورید؛ همین امروز در عرصه‌های کارگری آمار جانبازان و آزاده‌های کارگر چقدر است. الان آن جنگ دشمن در عرصه اقتصادی شروع شده و شما به عنوان رزمنده در صف اول هستید و پیشاهنگ این مساله هستید. امروز نباید در روز کارگر در خصوص بهره کار صحبت کرد امروز باید در خصوص نقش مجاهده کار صحبت کنید.

 

علم‌الهدی گفت:‌ اگر از کارگر صحبت می‌کنیم این کارگران بخصوص کارگران بخش تولیدی و کارگاه‌های دانش‌بنیان هستند. در جاده قوچان و در تشکیلات پارک علم و فناوری ۴۳۰۰ جوان تحصیل کرده با سن ۲۰ تا ۲۵ سال فناور و مهندس حضور دارند که در همین مجموعه توانستند فاکتور ۸ دارویی آستان قدس را تولید کنند. این‌ها نه تنها فعالیت‌های سخت افزاری بلکه سیستم‌هایی بهتر از سیستم‌های خارجی درست کردند.

 

وی ادامه داد: از محصولات تولید شده در این پارک علم و فناوری در پالایشگاه پارس جنوبی استفاده می‌شود. جوانان در این مجموعه محصولات خود را نه تنها به کشورهای منطقه بلکه به کشورهای اروپایی صادر می‌کنند. این عزیزان جگر پاره‌های انقلاب هستند و در میدان جنگ اقتصادی هنرنمایی می‌کنند.

 

امام جمعه مشهد گفت:‌ از مدیران می‌خواهم به این قسمت توجه بیشتر داشته باشند. متاسفانه دستگاه‌های مدیریتی به این مسائل توجه ندارند. این آرایش جنگی در مرحله نخست متوجه مسئولان است. ما اگر جنگ نظامی داشته باشیم همه سلاح‌های خود را به میدان می‌آوریم. حال اگر در عرصه اقتصادی بخواهیم آرایش جنگی بگیریم باید تمام ظرفیت‌های انسانی را به میدان بیاوریم.  این اشکال متوجه مدیران ما است. چرا هنوز جریان‌های سیاسی ما مغزشان را با اندیشه‌های غرب‌گرایی پیوند داده‌اند. وقتی رهبری می‌گوید اقتصاد مقاوتی یعنی خبر دارند در داخل چه خبر است و چه ظرفیتی وجود دارد.

 

 

  • 18
  • 9
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش