دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۰:۳۳ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۳۰۵۸۱۶
سیاست داخلی

پرستوسازی انتخاباتی؛ شگرد تازه

میترا استاد و محمد علی نجفی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران

قتل میترا استاد پرونده جدیدی را گشود که شایعه رکن اصلی آن است. میترا استاد ۷ خرداد به قتل رسید و محمدعلی نجفی مسئولیت قتل همسر دوم خودش را پذیرفت که اکنون سیر قضایی این پرونده در حال انجام است.

برای بسیاری غیرقابل باور بود که سیاستمداری آرام چنین زندگی ناآرامی داشته است که در نهایت به قتل یک زن ۳۵ ساله منتهی و البته سبب اختلاف میان چند حزب سیاسی شود! مرگ میترا استاد و بازداشت محمدعلی نجفی پایان کار نبود و عرصه جدیدی برای طرح ادعاهایی را ایجاد کرد که یکی پس از دیگری تکذیب می‌شود.

در نگاه اول این تصور وجود دارد که جریانی درصدد بدنام کردن جریان اصلاحات در فرصت باقی مانده تا انتخابات مجلس است که در انتخابات‌های گذشته به طرق دیگری انجام می‌شد و البته نتیجه‌ای برای رقبای این جریان نداشت اما به هر حال در طی روزهای گذشته فضای سیاسی متاثر از شایعات درباره زندگی خصوصی سیاسیون است. دیروز سایت رویداد۲۴ نوشت؛ «تصاویری رسیده نشانگر ارتباطات گسترده میترا استاد در میان فعالان سیاسی اصلاح‌طلب است. در یکی از این تصاویر، میترا استاد در کنار حجت‌الاسلام محسن رهامی نایب دبیر انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها و در دیگری در کنار احمد شریف دبیرکل حزب همبستگی دانش آموختگان ایران دیده می‌شود. یک منبع آگاه گفته است اولین بار میترا استاد از طریق محسن رهامی به جریان اصلاح‌طلب نزدیک شده است.»

حضور استاد به اصرار هدا

اما رهامی در توضیح این موضوع به رویداد۲۴ می‌گوید:«اولین بار مجموعه حزب هدا چند جا میترا استاد را آوردند و معرفی کردند و اصرار داشتند که ایشان در لیست شورای شهر تهران قرار بگیرد. این ارتباط هم از طریق بچه‌های آموزش و پرورش و حزب هدا انجام شده بود.» به گفته رهامی، افراد معرف میترا استاد او را به عنوان فرهنگی معرفی کرده بودند: «خانم میترا استاد را چند جلسه با فرهنگی‌های منطقه ۲ آوردند و از سابقه‌اش حرف زدند که فرهنگی است و کار هنرپیشگی کرده است، به همین دلیل ما رزومه نگرفتیم، چون قرار نبود ما لیست را ببندیم. از طرفی، کسانی که ایشان را معرفی می‌کردند آدم‌های حسابی بودند.

آقای دکتر شریف و زارعیان افراد شاخصی بودند.» رهامی می‌گوید: «حزب هدا بسیار اصرار داشت که نام میترا استاد در لیست شورای شهر تهران قرار بگیرد و اگر قرار است از خانم‌ها کسی برای شورای شهر تهران معرفی شود، ایشان باشد.» رهامی می‌گوید: «سه لیست موازی در تهران درآمد که یکی شورای عالی سیاست‌گذاری لیست امید بود، یک لیست کمالی حزب اسلامی کار و تعدادی از احزاب و لیست سوم را هم شریف و احزاب دیگر بستند که ظاهرا خودشان هم خانم استاد را در لیست‌شان نگذاشتند و ایشان را به اصلاح‌طلبان اسلامشهر معرفی کردند.» او درباره عکس‌های خودش با میترا استاد اینگونه توضیح می‌دهد: «ممکن است این حضور در جلسات مختلف مربوط به انتخابات شورا بوده باشد یا مراسمی مانند ایام تولد فاطمه زهرا(س). هیچ کدام از عکس‌های ایشان با بنده تکی نیست. در نمایشگاه سال ۹۶ هم ایشان با آقای شریف حضور پیدا کرده بود و احتمالا زمانی که مناظره من در غرفه‌های ایلنا و ایسنا و صوراسرافیل اعلام شده خودش را رسانده است.»

حزب هدا تکذیب کرد

احمد شریف دبیر حزب هدا اما معرفی میترا استاد به سایر احزاب را تکذیب می‌کند و به رویداد۲۴ می‌گوید: میترا استاد سال ۹۴ به عنوان مسئول کمیته هنرمندان جبهه تدبیر و توسعه به کار ستادی مشغول بود. ما آن زمان همکاری ستادی می‌کردیم. ایشان وارد حزب هدا و مسئول کمیته هنرمندان حزب هدا شد. شریف می‌گوید: خانم میترا استاد در جلسات مذهبی آقای محسن رهامی شرکت می‌کرد و به تبع همین رفت و آمد‌ها، در جلسات مذهبی هیات فاطمه زهرا(س) نیز رفت و آمد داشت. بنابراین ما ایشان را به کسی معرفی نکرده‌ایم. شریف به ادعای رهامی در خصوص معرفی استاد به انجمن مدرسین دانشگاه‌ها از سوی حزب هدا واکنش نشان داد و گفت: «میترا استاد لیسانس حسابداری داشت و نمی‌توانست به عنوان عضو مدرسین وارد لیست شود.

از طرفی ما معرفی نکردیم و ایشان اگر تلاشی کرده شخصی بوده و آن زمان آقای رهامی هم نقش پررنگی در تعیین افراد حاضر در لیست شورا‌ها نداشته و لیست نهایی را کسان دیگری معرفی کردند.» او حمایت حزب هدا از میترا استاد در شورای شهر اسلامشهر را هم تکذیب می‌کند و می‌گوید: «در انتخابات شورای شهر اسلامشهر دو لیست اصلاح‌طلب معرفی شد و ایشان در لیست اصلی نبود و در لیست دوم بود. در انتخابات هم تلاش شخصی‌اش بود و هیچ کسی به او در آن انتخابات کمکی نکرد. حتی یکی از گله‌هایش آن زمان این بود که هیچ کمکی به او نشده بود و نتوانستیم برایش یک پوستر چاپ کنیم و حمایت سیاسی کنیم. ضمن اینکه حزب هدا در انتخابات شورا‌ها عضو ائتلاف لیست امید نبوده که بتواند کسی را معرفی کند و اگر می‌خواستیم معرفی کنیم باید به شورای سیاست‌گذاری معرفی می‌کردیم که تصمیم گیرنده بود.»

داوری هم وارد گود شد

عبدالرضا داوری از چهره‌های نزدیک به احمدی‌نژاد و عضو دفتر او هم درگیر چنین مسائلی است. الهام سلمانی همسر داوری ۳ روز پیش در توئیتر در زیر یکی از توئیت‌های چند روز پیش داوری نوشت: «آری! اینچنین است برادر! امسال آیین و آوین ما ناخواسته و به اجبار پدر، به مدرسه‌ای دولتی رفته‌اند تا شهریه تحصیل این دو فرشته کوچک، صرف هزینه زندگی و اجاره مسکن پرستویی شود به نام ف.کاف که از شهریور گذشته تا امروز داوری را با دست پس زده و با پای پیش می‌کشد، هر روز… متاسفانه، راز غیبت‌های ادواری تهیه‌گر اتاق شیشه‌ای از فضای مجازی یا مجامع سخنرانی بهار در تمهید سفر پرستو به باکو و میعادگاه خ یاسر نهفته است». عبدالرضا داوری در واکنش به توئیت‌های همسرش «الهام سلمانی» که مدعی وجود یک «پرستو» در زندگی مشترکشان شده، گفت در آستانه‌ جدایی از سلمانی است و پرستویی هم در کار نیست. انصاف‌نوشت: «داوری در پاسخ به این سوال که شما که چند وقتی است جدا زندگی می‌کنید. جریان این توئیت‌ها چیست، اظهارکرد: «نوروز پارسال که از زندان به مرخصی درمانی آمدم یک موضوعاتی پیش آمد و من هم تصمیمی از چند سال پیش داشتم که از ایشان جدا بشوم.»

او درباره ادعای در کار بودن یک پرستو هم گفت: «آنهایی که به من نزدیک‌ترند، چه در دفتر آقای احمدی‌نژاد و یا امثال خود شما، این را می‌دانید که حداقل یک سال است به طور جدی دنبال طلاق بودم. خانواده ایشان و خانواده خودم در جریان هستند. مساله خاصی نیست، دو تا آدم در مقطعی تصمیم دارند که زندگی تشکیل بدهند و یک جایی هم به این نتیجه می‌رسند که توافقی نیست و سازشی نیست و نهایتا بر اساس قانون جدا می‌شوند. این حقشان است. اینکه ماجرا را به مسائل امنیتی و پرستو نسبت بدهند برایم عجیب بود.»

مطهره شفیعی

armandaily.ir
  • 18
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش