سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۴:۴۷ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۵۰۰۴۷۹
سیاست داخلی

رئیس دفتر رهبری: انگلیسی‌ها برای رفع توقیف نفتکش خود واسطه فرستادند/ اگر کسی آیه یاس بخواند یا ناآگاه است یا خائن

محمد محمدی گلپایگانی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب با تاکید بر این‌که در وجود رهبری ذره‌ای ترس وجود ندارد،‌ گفت: کشوری که زمانی در ایران وزیر و وکیل تعیین می‌کرد، کارش به جایی رسیده که واسطه می‌فرستد و خواهش می‌کند کشتی را آزاد کنید.

محمد محمدی گلپایگانی، رئیس دفتر رهبر انقلاب در آیین تکریم و معارفه رئیس جدید بنیاد مستضعفان، بیان کرد: مدیر توانمند و متعهد و مکتبی جایگاه خودش را بنا بر نظر مقام معظم رهبری به مدیر توانمند دیگری واگذار می‌کند.

وی بیان کرد: عملکرد چندین ساله سعیدی کیا نشانگر فعالیت‌ها مستمر و مفید به نفع مستضعفان و محرومان بوده است. ۲۱ عنوان خدمات ارزشمندی بنیاد مستضعفان طی ۵ سال اخیر داشته است که به واگذاری ۸۲ هزار سند املاک علوی در ۱۶ استان به ۲۶۷ میلیون مترمربع به ارزش ۶۴۹ میلیارد تومان اشاره می‌کنم.

وی بیان این‌که رضاخان قلدر این اراضی را به زور به خصوص در شمال کشور تصرف کرده بود، افزود: رضاخان جنون تملک ملک داشت و هر جا جلب توجه می‌کرد با عوامل خودفروخته صاحب را مجبور می‌کرد که ملک را به او هدیه کند. وقتی صاحب ملک مقابل قلدر می‌آمد، رضاخان می‌گفت خیلی ملک خوبی است، جواب باید این می‌بود که پیشکش. اگر اینگونه نبود سرکار صاحب ملک با شلاق و ... بود.

رئیس دفتر رهبر انقلاب با اشاره به این‌که ضرب المثل‌های فارسی ایران خیلی معنی دارد، ادامه داد: وقتی می‌خواهند به چیزی اهمیت ندهند می‌گویند ماست مالی کنید. قرار بود عروس اول رضاخان بیاید دستور داده بود همه خانه‌های مسیر هر چه قطار از جلوی آن رد شود باید دیوارش سفید شود. به روستایی رسیدند مردمی که نه غذایی داشتند و نه پولی برای گچ‌کاری. روستاییان قبل از عبور عروس نقشه ریختند و گفتند دیوار خانه را ماست مالی می‌کنیم. همین کار را کردند. قطار سریع رد می‌شود و با ماست مالی کردن خطر را از خودشان دور کردند.

محمدی گلپایگانی با بیان این‌که رضاخان جنایت‌های بسیاری کرد که یکی از آنها مبارزه با اسلام بود، گفت: رضاخان به قم می‌رفت و پس از آن ۴۰ روز را به ترکیه می‌رفت و تحت آموزش آتاتورک قرار گرفت. به همه حوزه‌های علمیه ضربه‌ زد. حضرت امام (ره) در یکی از خاطراتش گفته بودند؛ یک روز رفتم دیدم یک نفر بیشتر نیست پرسیدم بقیه کجا هستند. گفت از ترس ماموران رضاخان با روشن شدن هوا به باغات اطراف قم می روند با تاریک شدن هوا برمی‌گردند. عزاداری و روضه خوانی در دوران رضاخان غدغن بود.

وی با اشاره به قتل عام مسجد گوهرشاد توسط رضاخان، گفت: در این حادثه هزاران نفر از مردم به شهادت رسیدند. در دوره رضاخان کسی جرات نداشت از خانه با حجاب بیرون بیایند.

وی بیان کرد: خوشبختانه به برکت انقلاب اسلامی تا جایی که امکان بود حق به حقدار برگشت. بیشتر این ۸۲ هزار ملکی که به محرومان واگذار شده همان‌هایی است که رضاخان آنها را تصرف کرده بود.

رئیس دفتر رهبر انقلاب با بیان این‌که موجی راه افتاده که محمدرضا شاه مخلوع را تطهیر کنند، اظهار کرد: در روز حمله به مدرسه فیضیه بنده در آنجا بودم، مردم را ضرب و شتم کردن و برخی را از روی پشت بام به پایین انداختند. این یکی از کارهایش بود، جلوی مدرسه فیضیه و آنچه شایسته خودش بود به روحانیت گفت.

محمدی گلپایگانی با اشاره به فساد شدید دوران ظاغوت، گفت: شاه مخلوع نخست وزیری را به یک بهایی داده بود، هویدا ۱۳ سال نخست وزیر این کشور بود. اما انقلاب ریشه این خانواده و نظام شاهنشاهی را از بُن کند. اینها فکر می‌کنند در ایران طرفدار دارند اما کور خوانده‌اند. کسی مانع آمدن آنها به کشور نیست، اینجا از آنها به خوبی پذیرایی می‌شود.

وی با یادآوری این‌که در حکم رهبر انقلاب به رئیس جدید بنیاد مستصعفان ایشان بر استفاده از جوانان انقلابی تاکید کرده‌اند،‌ ادامه داد: این تدبیر "حضرت آقا" برای سال‌های آینده است یعنی جوان‌گرایی. انرژی هسته‌ای را چه کسی درست کرد؛ یک سری جوانی که اهل دعای کمیل بودند و مسجد. دشمن به دنبال فاسد کردن نسل جوان ماست. این فضای مجازی چیست که به پستوی خانه‌های مردم نفوذ کرده است. اینها اقلیتی هستند چیزی نیستند ولی خطر جدی است.

وی با تاکید بر این‌که فناوری در خدمت غارتگری است، بیان کرد: حضرت آقا به جوان‌گرایی اعتقاد کامل دارد چون نسل جوان می‌توان کشور را به جایی برسانند. حضرت آقا تاکید دارند که باید به جوانان پاسخگو بود.

وی ادامه داد: حضرت آقا به آینده بسیار امیدوار هستند، اگر کسی آیه یاس بخواند یا ناآگاه است یا خائن. سپاه در توقیف کشتی انگلیسی کاری کرد که سر اینها را به خاک سایید. کشوری که زمانی در ایران وزیر و وکیل تعیین می‌کرد، کارش به جایی رسیده که واسطه می‌فرستند و خواهش می‌کنند کشتی را آزاد کنید. خدا رو شاکریم که بعد از امام راحل چنین جانشینی نصیب ایران شد.

رئیس دفتر رهبر انقلاب با تاکید بر این‌که در وجود ایشان (رهبر معظم انقلاب) ذره‌ای ترس نیست، تاکید کرد: آینده ایران قطعا بهتر از امروز خواهد بود.

tasnimnews.com
  • 87
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش