دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۵:۳۰ - ۲۵ مرداد ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۵۰۶۳۴۹
سیاست داخلی

حسن رعیت کاظمی؛ قارون عصر مدرن/ از هفت‌تیر کشی تا نگهداری ببر!

حسن رعیت کاظمی و بابک زنجانی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
حسن رعیت کاظمی معروف به حسن رعیت یا حسن کاظمی از چهره‌هایی بود که تصاویر او در سال ۸۸ با لباس شخصی و کلت در خیابان منتشر شد. در این سال‌ها حصار آهنینی به دور او کشیده شده بود و کسی نمی‌توانست درباره اتهامات ریز و درشتش چیزی بگوید. با این حال دوره ابراهیم رییسی حسن رعیت بازداشت شده است.

ابراهیم رئیسی در قوه قضائیه، یک تفاوت مهم ایجاد کرد که کمتر کسی انتظار داشت و آن هم تعقیب قضایی افرادی بود که در سال های قبل از آن به نظر می‌رسید از مصونیت آهنین برخوردار بودند؛ کسی گمان نمی‌کرد نفر اول دفتر آملی لاریجانی بازداشت شود؛ همچنانکه کسی تصور نمی‌کرد کسی بتواند سبحانی جعبه سیاه پتروشیمی را بازداشت کند.

یکی از افراد دیگری که کسی تصور بازداشت او را نمی‌کرد حسن رعیت کاظمی بود؛ فردی که ده سال قبل با اسلحه کلت و روی موتور سیکلت برای معترضین به انتخابات خط و نشان می‌کشید و به نظر می‌رسید آنقدر مقبول دستگاه‌های امنیتی باشد که بتواند به راحتی از چنگ قانون بگریزد. با این حال گویا در دوره رییسی ماجرا برای حسن رعیت کاظمی هم به پایان رسیده باشد.

با وجود فامیلی غلط انداز او، رعیت هیچ شباهتی به رعیت‌ها ندارد و شاید از این نام استفاده می‌کرده است تا کسی متوجه فامیلی واقعی او (میرکاظمی) نشود. به خصوص اینکه داشتن دو نام خانوادگی، بین افرادی که مدعی ارتباط با نهادهای خاص هستند، یک جور پرستیژ هم به شمار می‌رود. از آنچه دوستان سابق حسن رعیت درباره او نوشته‌اند این طور بر می آید که او نه تنها زندگی ساده‌ای نداشته، اتفاقا مثل قارون، دوست داشته بهشتی در شهر کرج برای خود بسازد؛ بهشتی که گویا هفده قلاده ببر نیز در آن داشته است!

خبر وجود ۱۷ قلاده ببر در باغ شخصی حسن رعیت کاظمی را نخستین بار جاوید فخریان از اعضای حزب ندا رسانه‌ای کرده بود. گویا تعداد ببرهای حسن رعیت از مجموع ببرهای باغ وحش تهران نیز بیشتر است!

یاشار سلطانی خبرنگار در توییت خود نوشته بود «صداوسیما اگر جرات دارد تصاویر بهشت گمشده حسن رعیت را که حاصل زمین خواری و چپاول بیت المال در جاده کرج است پخش کند! به مردم بگویید این بهشت گمشده پاتوق کدام یک از مقامات ارشد، بزرگان و چهره‌های مشهور بوده؟ کلکسیون اسلحه، کلکسیون موتور، حیوانات و...با کدام پول و مجوز بدست آمده است؟»

غلامحسین اسماعیلی در پاسخ به سوالی مبنی بر خبر بازداشت حسن میرکاظمی با ۱۷ قلاده ببر گفت: بار‌ها گفته‌ایم قبل از اثبات مجرمیت اسم نیاورید، با آوردن مشخصات دچار معذوریت برای پاسخگویی می‌شوم لذا با رعایت محذوریت‌های قانونی اصل بازداشت این فرد را تایید می‌کنم و عناوین اتهامی به خاطر اینکه در مرحله تحقیقات مقدماتی است، بعد از رسیدگی اعلام می‌شود.

در زمان بازداشت بابک زنجانی، رسانه‌ها از حسین شیرازی منش و حسین میرکاظمی (حسن رعیت) به‌عنوان دستیاران بابک زنجانی نام برده بودند. روزنامه شرق پیش از این در مورد آشنایی سعید مرتضوی و بابک زنجانی، به نقل از مرتضوی نوشته بود: «من اصلا ایشان را نمی‌شناختم و شرکتش را هم نمی‌شناختم. یکی از دوستان به نام آقای کاظمی (حسن رعیت) که نیروی ارزشی بسیار مورد اعتمادی است که با ایشان دوست است تماس گرفت و ایشان را معرفی کرد.»

پیش از این زمانی که هنوز بابک زنجانی بازداشت نشده بود تصاویری از زنجانی در کنار حسن رعیت کاظمی در یک هواپیمای اختصاصی‌ منتشر شده بود که زنجانی درباره آن عکس گفته بود »«با سید حسن میرکاظمی که از دوستان و تجار خوب است در آن هواپیما همسفر بودم.»

حسن رعیت کاظمی و بابک زنجانی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران

فیلم حسن رعیت که در کنار محمدرضا طاهری و محمود کریمی دو مداح مشهور ورزش می‌کند نیز در روزهای گذشته بسیار خبرساز شده بود.

خبرگزاری ایرنا در ابتدای شروع دولت روحانی گزارشی درباره حسن رعیت کاظمی نوشت و او را با نام اختصاری «ح.م» معرفی کرد. در آن گزارش آمده بود: «ح. ش» (حسین شیرازی منش) در سال ۱۳۸۸ به اتفاق «ح.م» (حسن میرکاظمی) مشهور به رعیت بعنوان عضو هیات مدیره پروژه تجار کیش انتخاب شده بودند که بعد از بحران مالی این پروژه بابک زنجانی وارد شد و علاوه بر تملک پروژه کیش، از این دو نفر بعنوان دستیاران خود استفاده کرده است.»

سال ۸۶ اولین مجمع عمومی شرکت تعاونی کارخانجات تولید کننده لوله و پروفیل فولادی ایران تشکیل شد و به ترتیب محمدتقی صالحی، سید حسن میرکاظمی، امرالله زمانی علویجه، علیرضا قدسی و عباسعلی عباسی به سمت اعضای اصلی هیات‌مدیره انتخاب شدند و آنطور که در رسانه‌ها آمده او در زمان بازداشت مدیرعامل کارخانه دنیای فلز، پارسیان فلز البرز، لوح فشرده پارس و مجتمع فولاد ذوب آهن ازنا بوده است.

طبق نامه‌ای منتشر شده، اداره کل حقوقی بانک کشاورزی به بازرسی شعبه چهارم دادسرای امور اقتصادی در تاریخ ۱۶ دی ۱۳۸۷، حسن میر کاظمی با بیش از ۱۷۵ میلیارد تومان بزرگ‌ترین بدهکار بانک کشاورزی در کل کشور معرفی شده است که بدهی خود را تسویه نکرده و بسیاری از اعتبارات را نیز بدون وثیقه و با ضمانت شخصی دریافت کرده‌است. این مکاتبات ابتدا در سال ۱۳۸۸ و دوباره در ۱۳۹۱ منتشر شد اما هیچگاه تکذیب نشد.

سایت عدالتخواهان نیز درباره حسن رعیت نوشته بود به بهانه واردات کالا توانسته بود ۳۷ میلیون دلار از بانک صادرات گلستان وام ارزی دریافت کند و هیچگونه مقررات بانکی در دریافت این وام رعایت نشده است؛ ضمن اینکه اساسا هیچگونه کالایی به کشور وارد نشده و معلوم نیست چه بر سر پول بیت المال آمده است.»

کانال تلگرامی امتداد درباره حسن رعیت کاظمی می‌نویسد میرکاظمی در سال‌های ابتدایی دهه ۹۰ همان زمان که به همراه مداح مشهور هفت تیر کشی می‌کرد یا با بابک زنجانی عکس‌های اسلحه به دست منتشر می‌کرد، جزو اصحاب خلوت سعید مرتضوی و بابک زنجانی به حساب می آمد. آنها سعی کردند در یک معامله ۱۳۸ شرکت از مجموع ۲۰۷ شرکتی که در اختیار شستا بود را یکجا بخرند.

rouydad24.ir
  • 21
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش