مهمترین عناوین خبری
پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۲۳:۱۶ - ۰۲ شهریور ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۶۰۰۵۰۲
سیاست داخلی

تاسف باهنر از مشاجره بین آیت الله یزدی و آملی لاریجانی

محمدرضا باهنر,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین با بیان این که در مسائل اقتصادی ثبات امیدوار کننده‌ای به وجود آمده است، گفت: به خواست خدا هم اکنون شاهد تثبیت پول ملی هستیم.

محمدرضا باهنر عصر شنبه در جلسه ماهانه جامعه اسلامی مهندسین با تبریک اعیاد سعید قربان و غدیر افزود: در ماه گذشته دو موضوع داشتیم نخست گفت وگو و تعاملات میان مسئولان فعلی و سابق به شکل غیرضروری رسانه‌ای می شود دو عزیزی که مدت ها بر قوه قضائیه ریاست می‌کردند یا به دلیل کم توجهی یا اخبار غیرمستند، گفت وگوهای تند آنها رسانه‌ای شد.

وی ادامه داد: امیدوارم این گونه موارد تکرار نشود و همانطور که توصیه شده آقایان با رفتارشان مردم را به خیر دعوت کنند. این رخنه های است که دشمن به سرعت و حدت از آن استفاده می کند.

دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین یادآور شد: نکته دوم اینکه، عزیزان دولت هفته گذشته خدمت مقام معظم رهبری شرفیاب شدند. نکات مهمی در بیانات رهبری بود، یکی اینکه ایشان فرمودند این دوسال (باقی مانده از عمر دولت) وقت زیادی است. ما معمولا توجه نداریم و فکر می کنیم دولت در سراشیبی است و این دو سال باید تمام شود. در افتتاحیه یکی از مجالس خدمت ایشان شرفیاب شدیم و ایشان فرمودند ۴ سالی که پیش روی دارید عین ابر بهار می گذرد. میرزا امیر خان امیرکبیر که از اسوه های بزرگ تاریخ کشور، دوران صدارتش ۳ سال بوده و در این مدت این کارها را انجام داده است.  

باهنر خاطرنشان کرد: نکته دیگری که رهبری فرمودند حساسیت دو بخش اقتصاد و فرهنگ و گرفتاری هایی که در این مدت پیش آمده  است. در دولت نهم و دهم چندبار گفتم به رغم آنکه تحریم ها ظالمانه و ناجوانمردانه است اما مشکلات اقتصادی کشور ۳۰ تا ۴۰ درصد آن به تحریم ها مربوط است و  بیش از ۵۰ درصد گرفتاری ها به کارهایی که باید انجام شود ولی نمی شود و به کارهای بی ربطی که انجام می شود، ارتباط دارد.

وی افزود: خیلی از تحریم ها به مسائل داخلی و سیستم دیوان سالاری ما باز می گردد در اواخر دولت نخست حسن روحانی گفتم  که مشکلات اقتصادی ۳۰ تا ۴۰ درصد مربوط به تحریم هاست.

رئیس جبهه خط امام (ره) و رهبری با اشاره به حضور فرهاد دژپسند وزیر امور اقتصادی در جلسه جامعه اسلامی مهندسین، خاطرنشان کرد: در مسائل اقتصادی ثبات امیدوار کننده ای به وجود آمده است. فراموش نکنیم روزهایی را که بر ما گذاشت که مثلا خبر حرکت ناوگان فلان قلدر دنیا، قیمت دلار ۲ هزار تومان بالا می رفت. به خواست خدا هم اکنون شاهد تثبیت پول ملی هستیم که در این مدت اتفاقاتی چون سرنگون کردن پهپاد آمریکایی و توقیف کشتی ها بودیم. این مسائل تاثیر روانی کمی بر مردم گذاشته است. امیدوارم در باقی مانده عمر دولت دوازدهم به ثبات قابل قبولی برسیم.

باهنر در ادامه سخنانش با بیان اینکه مبارزه با فساد و رانت خوری از اصول اصلی نظام است، گفت: ما یک حیف داریم و یک میل، همه جریان های کشور رو میل ها حساس هستند و رو حیف ها حساس نیستند. باید حواسمان باشد چه مقدار از ثروت کشور به دلیل ناشی بودن، بی تجربگی و  ناهماهنگی ها هدر می‌رود.

وی در ادامه به بازداشت رئیس سازمان خصوصی سازی اشاره کرد و گفت: رئیس سازمان خصوصی سازی را می گیرند بعد می روند ببینند چی شده و چه کاری کرده است. در این زمینه اصلا قضاوتی نمی کنم اما آقای دژپسند و دولت دوازدهم به دنبال این هستند که بانک ها بنگاهداری نکنند.

این فعال اصولگرا اظهار داشت: مقام معظم رهبری می فرمایند نیروهای مسلح فعالیت اقتصادی را کنار بگذارند. رئیس جمهوری می گوید شستا باید بنگاه های خود را واگذار کند. نمی دانم کسی هست که اینها را بخرد و آدم با جراتی هست که اینها را بفروشد؟

باهنر ادامه داد: طرف را بازداشت می کنند و می گویند یک جایی کاری کردی و چرا آن کار را انجام دادی. این موضوع مانند این است که جنگ تمام عیار نظامی داشته باشیم به فرمانده گردان بگویند از یمین و یسار حمله بکن و پس از جنگ هم ما یقه تو را می گیریم که چرا نیروهایت را از این شیار بردی یا از آن شیار نبردی. کسی که می خواهد در میدان اقتصادی بجنگد باید چشم و دست پاک، مختار و با اعتقاد باشد و فردا صدایش نمی کنند که چرا اینجا را کج رفتی یا راست رفتی. متاسفانه این مشکلات را داریم.

وی با بیان اینکه این گونه اقدامات موجب گرفتن جرات از مدیران می شود، خاطرنشان کرد: تا زمانی که در مجلس با آقای پورحسینی همراه بودیم او را آدم چیز فهمی می دیدم حالا چه اتفاقی رخ داده است.

  • 14
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش