سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۲۶ - ۱۹ شهریور ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۶۰۵۱۰۱
سیاست داخلی

احمد خاتمی: برخی می‌گویند با وجود اختلاس‌ها و مشکلات بازهم باید از نظام حمایت کرد؟

احمد خاتمی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
عضو هیات رییسه مجلس خبرگان رهبری گفت: گفت وگو با اروپا را منع نمی‌کنیم ولی مذاکره با آمریکا سم مهلک و در این شرایط حرکت ضد انقلابی است.

به گزارش ایرنا، آیت الله سید احمد خاتمی شامگاه دوشنبه در هیات رزمندگان اسلام در مسجد امام (ره)  اصفهان و در قالب سلسله سخنرانی های خود پیرامون غیرت دینی، افزود: غیرت دینی در عرصه سیاست خارجی اقتضا می‌کند مسوولان ما دندان امید به بیگانگان را بکنند.

وی با بیان اینکه آمریکا ضرب المثل بد عهدی و رذالت  است اضافه کرد: البته برخی هنوز به اروپا امیدوارند و ما نمی‌گوییم با اروپا مذاکره نکنید ولی آمریکا و اروپا سر و ته یک کرباس هستند و تعارف‌های اخیرشان نیز بر سر منافع آنها است چون احساس می کنند اگر ایران را نداشته باشند، خود آسیب می‌بینند و گرنه هرگز به خاطر حمایت از ایران آمریکا را رها نمی‌کنند.

امام جمعه موقت تهران گفت:  به هیچ وجه نباید استقلال کشور در معرض معامله قرار گیرد چون استقلال کشور معامله کردنی نیست و  طبق قاعده نفی سبیل از نظر دین ممنوع است.

عضو خبرگان رهبری ادامه داد: دشمن نمی‌خواهد اسلام ناب محمدی جان بگیرد و حتی اروپا نیز این را نمی‌خواهد و لذا  باید تمام امید مسوولان به خدا باشد و به مردم اعتماد کنند.

وی اظهار کرد: لایحه  اف‌ای‌تی‌اف صد در صد استعماری است و شورای نگهبان بیش از ۲۰ اشکال قانونی و شرعی به آن گرفته است و طبق آن تمام دخل و خرج نظام زیر نظر بیگانگان قرار می گیرد که الحمدلله اکثر اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام به مشکلات آن واقف هستند؛ این لایحه استعماری مصداق کامل تسلیم در برابر بیگانگان است و عاشورائیان زیر بار ذلت نمی روند.

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه روح نهضت حسینی غیرت دینی است، گفت: غیرت دینی در حکومت  اقتضا می کند امکانات در خدمت گسترش دینی قرار گیرد  حکومت باید به گونه‌ای برنامه ریزی کند که مسیر بهشت باز شود، نه اینکه برخی با امکانات دینی ایجاد شبهه کنند و از جایگاه‌های علمی علیه دین استفاده کنند.

امام جمعه موقت تهران  افزود: ما یک زندانی عقیدتی نداریم چون عقیده آزاد است ولی مساله برانداز متفاوت است.

وی ادامه داد: مهندسی دین در عرصه حکومت آن است که پیامبر (ص)، امامان معصوم (ع) و در زمان غیبت ولی فقیه حاکم است؛ ولی فقیه تنها رهبر سیاسی نیست بلکه نایب امام زمان (عج) و حجت شرعی هم هست.

وی  افزود: غیرت دینی اقتضا می کند امروز که حکومت دینی تشکیل شده است از آن حمایت منصفانه کرد ؛ منظور از حمایت منصفانه آن است که اگر کار خوبی انجام شد، آن را تشویق کنیم و اگر نقطه ضعفی وجود دارد باید نهی از منکر و نقد سازنده داشت.

آیت الله خاتمی تصریح کرد: برخی می‌گویند آیا با وجود این اختلاس‌ها و بدحجابی‌ها و مشکلات باز هم باید از این نظام حمایت کرد، که پاسخ آن است که بله بازهم باید حمایت کرد.

وی اضافه کرد: نهایت آرزوی رهبر معظم انقلاب و همه ارزشمداران آن است که به همه دین عمل شود ولی اگر نشد خط اول را حفظ کرد نباید کل جبهه را رها کرد بلکه باید خط دوم و سوم را حفظ کرد.

امام جمعه موقت تهران خاطر نشان کرد: در حکومت‌های ضد ارزشی چنین تخلفاتی اصل است و تخلف نکردن استثنا است کما اینکه در حکومت پهلوی تمام امکانات کشور در اختیار غارتگران بود اما در حکومت دینی با غارتگران برخورد خواهد شد و آنچه غارت کرده‌اند از گلویشان بیرون کشیده خواهد شد.

وی اظهار کرد: با تمام وجود از اقدامات قوه قضاییه حمایت می‌کنیم و حتی اگر غارتگران اموال غارت شده را مهر زنان خود قرار داده اند باید به بیت المال بازگردانده شود.

عضو خبرگان رهبری  افزود: غیرت دینی در این است که اجازه ندهند فضای مجازی قتلگاه ارزش‌ها و اخلاق شود ؛ فضای مجازی امروز فضای حقیقی است و لذا دولت‌هایی که هوش سیاسی داشتند اینترنت بومی در اختیار مردم شان قرار می‌دهند.

امام جمعه موقت تهران تاکید کرد: غیرت دینی اقتضا می‌کند که فضای مجازی که قتلگاه نظام، دین و ارزش‌ها است باید کنترل شود کما اینکه در برخی کشورها مثل چین و روسیه این اقدام صورت گرفته است.

وی  تصریح کرد:  دلسوزان نظام معتقدند سه قوه باید مساله حجاب و عفاف باید را از خودشان آغاز کنند و با وجودی که اکثر بانوان شاغل در ادارات ما عفیف و با حجاب هستند ولی حتی کمترین تعداد افراد بی حجاب در ادارات پذیرفتنی نیست زیرا حجاب بر اساس متن آیات و روایات و فتاوای فقها از ضروریات دین است.

آیت الله خاتمی  تاکید کرد: کشور در عرصه مدیریت نیازمند مدیریت جهادی است که نمود آن مدیریت رزمندگان ما در جبهه بود و باید شبانه روزی برای حل مشکلات مردم  کار کرد.

مراسم سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در دهه نخست محرم از سوی هیات رزمندگان اسلام هر شب به در  مسجد امام (ره) برگزار می شود.

  • 29
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش