دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۳:۰۷ - ۰۸ آذر ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۹۰۱۲۱۵
سیاست داخلی

انتقاد دوباره علم‌الهدی از دولت به بهانه بنزین

علم‌الهدی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
خطیب نماز جمعه حرم رضوی گفت: این مردم‌سالاری دینی که در نظام ما متبلور در حضور مردم بوده یک نوع دموکراسی است که در هیچ نظامی و مکتبی سابقه ندارد. تمام اندیشه‌های دموکرات دنیا دموکراسی را در حد مشارکت سیاسی مردم می‌دانند که حقش را دارند نه اینکه عمل کنند؛ ولی در نظام ما مردم سالاری و دموکراسی، مردم را در صحنه نظام می‌آورد.

به گزارش ایلنا، سیداحمد علم‌الهدی در خطبه دوم نماز جمعه این هفته مشهد مقدس با اشاره به راهپیمایی‌های هفته گذشته در حمایت از امنیت کشور، گفت: حرکت غیورانه مرد آفرینی که مردم ایثارگر و با ایمان ما در این هفته و در نقطه به نقطه کشور از خود نشان دادند، در عرصه دفاع از دین و نظام و مقابله با شیاطین بسیار حرکت ارزشمندی بود. ارزشمندی این حرکت تا به جایی رسید که حجت امام زمان و ولی امر مسلمین با کمال صراحت اعلام تشکر کردند و فرمودند من سپاسگذارم از حرکت مردم و در خصوص عظمت این حرکت در جمله دیگر فرمودند من که کسی نیستم که شکر کنم، خدا از مردم شاکر است. 

وی ادامه داد: وقتی فرد حرکتی انجام دهد که اقراری بر قبولی خدا بر عملش باشد بسیار مهم است. وجود اقدس امام زمان مظهر عظمت خدا است؛ ایشان در پس پرده غیبت هستند و ما را به حجت خود سپرده اند. ولی امر مسلمین، حجت امام زمان است. امام زمان فرمودند یک جریان ارتباطی وجود اقدس ایشان با شیعیان است و آن جریان، مجتهد جامع‌الشرایط و ولی فقیه است. 

وی افزود: ما روز قیامت با این  شهادت می‌توانیم بع خداوند بگوییم تو ما را به امام عصر سپردی و امام هم را به مجتهد سپرد و این مجتهد گفته که خداوند در برابر عملی که ما انجام دادیم شاکر است. این یک شکر خشک و خالی نیست و انواع نعمت و سعادت است. شاکر بودن خدا مثل شاکر بودن بنده نیست و خوشا به سعادت شما که به این جهاد موفق شدید و در ردیف مجاهدین پیامبر اکرم افتخار پیدا کردید.

خطیب نماز جمعه مشهد مقدس گفت: آنهایی نیز که به این سخنان اعتقاد ندارند، دموکراسی را که قبول دارند؛ این مردم سالاری دینی که در نظام ما متبلور در حضور مردم بوده یک نوع دموکراسی است که در هیچ نظامی و مکتبی سابقه ندارد. تمام اندیشه‌های دموکرات دنیا دموکراسی را در حد مشارکت سیاسی مردم می‌دانند که حقش را دارند نه اینکه عمل کنند؛ ولی در نظام ما مردم سالاری و دموکراسی، مردم را در صحنه نظام می‌آورد. از نظر مردم‌سالاری و عالی‌ترین مصداق دموکراسی قدسی، مردم تنها به عنوان حق مشارکت به صحنه نمی‌آیند بلکه معتقد هستند و به عنوان عبادت درصحنه می آیند. 

وی ادامه داد:  این حرکتی که مردم در صحنه حضور پیدا کردند بسیار عزیز است؛ منتها بحث ما در این است که مردمی که انقدر عزیز هستند را نباید در طرح‌های مدیرتی کشور غافلگیر کنیم. غافلگیر کردن مردم با این شهامت، گناه نابخشودنی است که هم خلاف انسانیست و هم خلاف اسلامیت است. مهار مصرف بنزین تنها عارضه‌اش مسائل امنیتی نیست که مساله را به شورای امنیت کشور واگذارکنیم. اصلا این فکر که از مردم بترسیم و از اعتراض مردم بترسیم با صمیمیت مسئولین و مردم منافات دارد. 

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: این عارضه امنیتی اصلاح قیمت بنزین تنها مربوط به عوامل اجنبی پرست و دشمن بیگانه است که نکند از موقعیت استفاده کرده و خرابکاری کنند. اینها البته از هر موقعیتی می خواهند استفاده کنند. مردم ما بصیر و هوشیار هستند. دستگاه‌های امنیتی ما مقتدر، با احساس و مراقب اوضاع هستند. ما در این دنیا دشمن داریم؛ تنها کشوری که قدرت استکباری کره زمین در صدصد براندازی او است ما هستیم. ما استکبار را به زانو درآوردیم؛ ما آمریکا و اسرائیل را بدبخت کردیم.

وی ادامه داد: اینها با ما دشمن هستند؛ دستگاه‌های امنیتی و مردم ما باید آماده باشند. این آمادگی در همین جریان اخیر در مشهد نشان داده شد؛ مشهد سیبل دشمن بود و در همه خرابکاری‌ها هدف اولیه‌شان مشهد بود. آمادگی دستگاه‌های امنیتی ما و هماهنگی آنها با یکدیگر و با دستگاه قضایی و آمادگی مردم ما و بسیج قهرمان ما کار را به جایی رساند که کوچکرین خسارتی در این شهر به وجود نیاوردند و اگر این آمادگی مشهد در همه کشور بود مشکلی پیش نمی‌آمد.

وی افزود: عارضه عمده اصلاح قیمت بنزین عارضه معیشتی است. اشرار مزدور سرکوب شدند اما اشراری که در برابر اصلاح قیمت بنزین به عنوان اشرار اصلی هستند مانده‌اند و آن گرانفروشان هستند که از اشرار قبلی که خانه و مغازه آتش زدند خطرناک‌تر هستند.

علم‌الهدی با اشاره به لزوم کنترل قیمت‌ها گفت: مگر می‌شود تنها دولت این کار را با تنظیم بازار انجام دهد؛ همه باید به میدان بیایند. در خصوص پیشگیری از جرم دستگاه قضا باید وارد میدان شود و جلوی این حرام خواری را بگیرند.  مسئولین بدانند مردم در مضیغه هستند؛ مردم در تنگنای معیشتی هستند؛ به داد مردم برسید. نگذارید دشمنان بگویند تحریم اثر کرده است. تمام انبارها و مغازه‌ها پر از جنس است؛ هیچ کمبودی در کشور وجود ندارد و تنها دزدی مردم را آزار می‌دهد.

  • 14
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش