سه شنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۳
۰۹:۴۷ - ۰۱ تير ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۴۰۰۰۱۶
سیاست داخلی

ارتباط اکبر طبری با احمدی‌نژاد‌ی‌ها؟

اکبر طبری,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
محمد مهاجری ادعا کرده است که اکبر طبری وام های بسیار زیادی به به اطرافیان احمدی نژاد داده است.

درحالی که یک چهره سابقا نزدیک به احمدی نژاد خبر از دوستی و رفاقت خودش و طبری داده است، محمد مهاجری، روزنامه نگار اصولگرا هم خبر داده بود که یکی از مدیران احمدی نژاد با آغاز دادگاه طبری تصمیم خروج از کشور را داشته که به علت کرونا (corona) ناکام مانده است. وی دیروز هم خبر از وام های کلانی داده که در زمان هاشمی شاهرودی از طرف طبری به تیم احمدی نژاد داده شد. او گفته است: نکته مهمی که این روزها فراموش شده این است که تخلفات طبری را در دوره آملی لاریجانی منحصر کرده اند، درحالی که اصل داستان به دوره آقای مرحوم هاشمی شاهرودی برمی گردد؛ هنگامی که اطرافیان احمدی نژاد هم دوره ای آقای هاشمی شاهرودی بودند و وام های متعدد توسط اکبر طبری به اطرافیان احمدی نژاد داده می شد. علاوه بر دوره آملی لاریجانی باید بطور خاص تر آن دوره را بررسی کرد و به خدماتی که اکبر طبری به احمدی نژاد داده، مفصل تر بپردازند. عباس امیری فر اخیرا گفته بود: «من با آقای منصوری دوست بودم و در بسياري از جلسات فقه با هم شرکت می کردیم.

یک روز به من گفت می خواهیم شما را برای انتشار سی دی «ظهور نزدیک است» بازداشت کنیم. من اول فکر کردم شوخی می کند، ولی ۱۱ اردیبهشت ماه دیدم بدون این که به من احضاریه یا اخطار دهند، یک دفعه من را دستگیر کردند و ایشان قاضی ما شدند...».

چندي قبل متنی منتسب به بازجویی های اکبر طبری در فضای مجازی منتشر شد که اسم دو نفر از نزدیکان سابق احمدی نژاد؛ یعنی مهرداد بذرپاش و محمدرضا میرتاج الدینی در آن آمده بود. اول از همه بذرپاش که زمزمه ریاستش بر دیوان محاسبات شنیده می شود و بعد هم میرتاج الدینی تکذیبیه ای منتشر کردند و مطلب منتشرشده را مجعول و کذب خواندند. در تکذیبیه میرتاج الدینی آمده است: «مدتی قبل شایعه ای با تیتر «اعترافات طبری» در فضای مجازی پخش شد که اساساً دروغ و ساختگی بود و در این خبر دروغ نام چندي از اشخاص سیاسی و مدیران کشور من جمله نام اینجانب را ذکر کردند. به دروغ مدعی شدند که ریاست مجلس سابق از طریق متهم معروف «اکبر طبری» که پرونده سنگین آن در حال رسیدگی است اعمال نفوذ می کردند و این خبر دروغ هم از طرف برخی از اشخاص ذکر شده در اعترافات تکذیب شد و هم از طرف سازمان اطلاعات سپاه تکذیب شد. اینجانب قبلا تکذیب کرده بودم و مجددا دروغ و ساختگی و جعلی بودن آنرا اعلام می کنم و واحد حقوقی دفتر اینجانب از افرادی که در فضای مجازی آن را منتشر کرده و اصلاح نکرده اند بعنوان نشر اکاذیب شکایت می کند».

کدام احمدی نژادی ها از قوه قضائیه آمدند؟

سایت نامه نیوز سه سال قبل نوشته بود که ماجرای نزدیکی احمدی نژاد و آیت الله هاشمی شاهرودی، بیش از هر چیز متشکل از چهار نفر: سعید مرتضوی، محمدرضا رحیمی، غلامحسین الهام و محمد شریف ملک زاده است. مرتضوی از قوه قضائیه به دستگاه احمدی نژاد آمد. محمدرضا رحیمی، معاون اول احمدی نژاد هم در انتهای دهه ۷۰ و ابتدای دهه ۸۰ بر اساس بعضی اقوال رابطه بسیار نزدیکی با هاشمی شاهرودی داشته است.

اکبر طبری,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران

غلامحسین الهام که هنوز یکی از طرفداران بی سروصدای احمدی نژاد است، سه سال در زمان ریاست هاشمی شاهرودی بر قوه قضائیه سخنگوی این قوه بود و بعد بلافاصله سخنگوی دولت احمدی نژاد شد. وی البته وزیر دادگستری، معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی و نیز رییس دفتر احمدی نژاد هم بود و بالاخره محمدشریف ملک زاده، مشاور سابق هاشمی شاهرودی در امور اجرائی و عضو هیئت امنا و معاون امور علمی دانشگاه عدالت که در دو سال پایانی دولت محمود احمدی نژاد رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بود.

او بین این چهار نفر معروف ترین چهره رابط بین قوه مجریه و قضائیه بود. سایت انتخاب درباره او نوشته بود که «ملک زاده پیش از آمدن به تهران، در مشهد ساکن بود و با ارتباطاتی که فراهم کرد در سفرهای آیت‌الله هاشمی شاهرودی، رئیس وقت قوه قضائیه، سعی می کرد رانندگی و همراهی ایشان را از دست ندهد. هم صحبتی با آیت الله شاهرودی راهی شد برای امکان ارتباط با مقامات قضائی و رسیدن به مدیرکلی در این قوه...». بعد از پیروزی احمدی نژاد در انتخابات سال ۸۴، ملک زاده با نزدیک شدن به مشایی، به معاونت رییس سازمان گردشگری و میراث فرهنگی رسید. وی تا پایان دولت محمود احمدی نژاد رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بود.

ملك زاده سال ۹۰ از سوی علی اكبر صالحی، وزیر امور خارجه وقت، به سمت معاونت مالی و اداری این وزارت خانه منصوب شد كه این انتصاب واكنش نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی را برانگیخت و تا آن جا پیش رفت که وزیر امور خارجه را در آستانه استیضاح قرار داد. این در حالی بود که وزارت اطلاعات نیز طی نامه ای به وزیر امور خارجه صلاحیت ملك زاده برای تصدی مسوولیت جدید را رد كرده بود. او ۲ تیرماه ۹۰ احضار و تفهیم اتهام به زندانی شد. حدود سه ماه بعد و در روز ۲۱ شهریور ماه عباس جعفری دولت آبادی، دادستان وقت، در جمع خبرنگاران از آزادی ملک زاده با «قرار وثیقه» خبر داد. انصاف نیوز نوشته است که شرکت سیتی وان، شرکتی در خیابان انقلاب است که بنری جلوی آن گذاشته شده و روی آن نوشته: «نخستین سازمان بین المللی در حوزه سلامت، کیفیت، حلیت، اصالت و استاندارد محصول». این شرکت متعلق به محمدشریف ملک زاده، رییس سازمان گردشگری دوران محمود احمدی نژاد است. ملک زاده این ایام در حال برگزاری وبینار با موضوعات اقتصاد، گردشگری، موفقیت و... است.

اکبر طبری,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران

sharghdaily.com
  • 19
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱۱
غیر قابل انتشار: ۱۴
جدیدترین
قدیمی ترین
اقای مهاجری چند نکته بگم بین خودمون باشه راسیاتش احمدینژاد به فابیل گفت هابیل را بکشه.قطع نامه ترکمنچایی را احمدینژاد تنظیم کرده بود.از اونجا که احمدینژاد و هیتلر با هم همکلاسی بودند توی یک مدرسه احمدینژاد هیتلر را تشویق به جنگ کرد.راستی اون مرحوم که که اونروز دوست نداشت بره استخر احمدینژاد بهش گفت برو تو استخر خونتون کمی عصابت بیاد سر جاش و احمدینژاد کاری کرد که زیاد اعصابش بیاد سرجاش.برجام هم که داشت قطعی میشد از انجا که احمدینژاد با امریکا و اروپا و المان و مخصوصا با اسراییل رفیقه بهشون گفت بزنید زیر بر جام من یک دیزی مشتی بهتون میدم اره.مقصر احمدینژاده.خجالت بکشید هرچه این جنفگیات را در مورد احمدینژاد میگید و می نویسید محبوبتر میشه.
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش