پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۰۹:۳۶ - ۰۵ مرداد ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۵۰۰۲۳۸
سیاست داخلی

واکنش تند بسیج دانشجویی سه دانشگاه به انتصاب بذرپاش بر صندلی ریاست دیوان محاسبات!

مهرداد بذر پاش,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
حاشیه‌ها بر سر سوابق مهرداد بذرپاش ادامه دارد، درحالی‌که سه نهاد بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی، امیرکبیر و تهران با انتشار بیانیه یا اعتراض در اکانت‌های خود در شبکه‌های اجتماعی به این انتصاب اعتراض کردند.

حاشیه‌ها بر سر سوابق مهرداد بذرپاش ادامه دارد، درحالی‌که سه نهاد بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی، امیرکبیر و تهران با انتشار بیانیه یا اعتراض در اکانت‌های خود در شبکه‌های اجتماعی به این انتصاب اعتراض کرده و حتی خواستار کناره‌گیری رئیس فعلی دیوان محاسبات از سمت خود به‌واسطه استناد به سابقه فعالیتش در بسیج ذیل سوابق شغلی‌اش شده‌اند.

برخی کاربران ارزشی و حامیان جوان اصولگرایان هم در شبکه‌های مجازی به جمع معترضان این انتصاب پیوسته‌اند.

 یکی از آنها نوشته است: «رفقای اصولگرا، خدایی اگه اصلاح‌طلبان یکی مثل بذرپاش رو برای دیوان محاسبات معرفی می‌کردن چیکار باهاشون می‌کردیم؟».

 کاربر دیگری نوشته است: «آقای بذرپاش کاری که شما کردید ظلم به همه بسیجی‌هاییه که بی‌چشمداشت و خالصانه کار می‌کنن تا یه باری از روی دوش انقلاب بردارن، امروز همه اونا باید جای شما فحش بخورن و نیش و کنایه بشنون».

کاربر دیگری نوشته است: «فارغ از بحث صلاحیت یا عدم صلاحیت فرد مذکور، این شائبه که فعالیت در بسیج دانشجویی جزء ۲۰ سال سابقه کاری ایشان محسوب شود، توهینی بزرگ به فعالیت مخلصانه بسیجیان است. در صورت صحت، منتظر پاسخ جنبش دانشجویی باشید».

 این درحالی است که بذرپاش دو روز پیش در توییتی اطمینان داده بود «به عزیزان بسیجی و تمامی فعالان جنبش دانشجویی اطمینان می‌دهم هیچ‌یک از فعالیت‌های تشکیلاتی‌ام را به‌عنوان سابقه کاری به مجلس ارائه نداده‌ام».

 اما گویا این توضیحات کافی نبوده؛ آن‌هم درحالی‌که شبهه دیگری در رابطه با بحث اصالت مدرکی که او تحت عنوان سابقه کار از ابتدای سال ۷۹ از پژوهشکده شهید رضایی وابسته به دانشگاه شریف ارائه کرده، ایجاد شده است. برخی مستندات ارائه‌شده در شبکه‌های اجتماعی شائبه‌های جدیدی را در ارتباط با گواهی اشتغال به کار او طرح کرده است. مانند اینکه او قاعدتا نمی‌توانسته در دوران دانشجویی معاون تمام‌وقت آن مرکز باشد؛ چرا‌که یکی از شرایط احراز ۲۰ سال سابقه کار برای پست ریاست دیوان محاسبات، کار تمام‌وقت با رابطه استخدامی و پرداخت حق بیمه کامل است.

 با توجه به اینکه سه مؤسسه پژوهشی به نام شهید رضایی وجود دارد، این سؤال پیش آمده که او از کدام‌یک از اینها گواهی اشتغال به کار گرفته است؛ درحالی‌که برخی اسناد حاکی از این است که تاریخ احداث یکی از این سه پژوهشکده بعد از تاریخ اعلام‌شده در صدور گواهی اشتغال به کار بذرپاش است و فقط یکی از آنها سال ۷۸ تأسیس شده است.

 گواهی‌ای که بذرپاش ارائه کرده، لوگوی مؤسسه‌ای را دارد که سال ۷۸ تأسیس شده اما نشانی پایین نامه گواهی متعلق به مؤسسه‌ای است که سال ۹۲ تأسیس شده است! اما الهام اکبری، استاد دانشگاه و همسر احمد نادری، نماینده تهران که این گواهی را در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده گفته که مجلس به‌عنوان یک نهاد قانونی اصالت این مدرک را تأیید کرده است، این درحالی است که خود بذرپاش هم در توییترش گفته که از سال ۷۹ تا نیمه ۸۲ در مراکز تحقیقاتی و پژوهشی دانشگاه صنعتی شریف مشغول به کار بوده است.

 در بیانیه بسیج دانشگاه شهید بهشتی آمده بود: مطابق آیین‌نامه داخلی مجلس، از شرایط تصدی سمت ریاست دیوان محاسبات کشور، دارابودن حداقل ۲۰ سال سابقه کاری است که گمان می‌رود با توجه به شرایط سنی شما، این مورد لحاظ نگردیده است! لطفا در اسرع وقت، به‌صورت صریح و شفاف در این رابطه با این نقض ظاهری قانون موضع‌گیری نموده و شفاف‌سازی نمایید و همچنین اگر سوءاستفاده‌ای از فعالیت در بسیج دانشجویی صورت نگرفته، هرچه سریع‌تر این موضوع را به شکل مستند و رسمی اعلام نمایید، وگرنه این امر توهینی آشکار به تشکل بسیج دانشجویی خواهد بود؛ و اگر چنانچه سوءاستفاده‌ای از این عنوان صورت گرفته، خواهان کناره‌گیری شما از این سمت هستیم».

 بسیج امیرکبیر هم در توییترش نوشته است:«بسیج میقات پابرهنگان و معراج اندیشه پاک اسلامی است که تربیت‌یافتگان آن، نام و نشان در گمنامی و بی‌نشانی گرفته‌اند». امام خمینی (ره) آنان که به هر صورت بخواهند بسیج را دستاویز شهوات مادی و مقامی خودشان کنند، از ما نیستند. نمی‌گذاریم نام بسیج را به لجن بکشید ...»

 مسئول بسیج دانشگاه شریف هم در توییتی نوشت: «حضور و فعالیت تو بسیج، تابع چیزی جز اعتقادات قلبی نیست. ما همین کارت مرسوم بسیجی رو هم سال‌هاست توی بسیج شریف حذف کردیم، چه برسه به سابقه شغلی. آقا مهرداد هم می‌تونه دو، سه سال صبر کنه. فرصت خدمت همیشه هست». بسیج دانشجویی دانشگاه تهران هم واکنشی در همین ارتباط در توییتر داشت که در برخی خبرگزاری‌ها هم بازنشر شد اما بعدا هم توییت را حذف کردند و هم از روی خروجی خبرگزاری‌ها حذف شد.

  • 13
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش