به گزارش ایسنا، حجت الاسلام سیداحمد علمالهدی امروز در خطبههای عبادی سیاسی نماز جمعه مشهد، ضمن تبریک عید مبعث پیامبر(ص) بیان کرد: بعد اول رسالت پیامبر اسلام(ص) فردسازی و بعد دوم جامعه سازی بود. بسیاری از مفاسد ناشی از جوامع فاسدند، لذا به عنوان یک اصل قطعی، مسئله مدیریت اجتماعی و سیاست مطرح است. جریان های استکباری به دنبال اسلام سکولار و دوقطبی سازی مسلمین هستند و میخواهند شیعیان فقط به دنبال مناسک دینی باشند و به سیاست کاری نداشته باشند.
وی با اشاره به دیدار گذشته پاپ فرانسیس با آیتالله سیستانی، عنوان کرد: رسانههای استکباری به دنبال این بودند که از این دیدار نیز دوقطبیسازی بین شیعیان را پیگیری کنند و تلاش کردند تا نشان دهند حوزه علمیه نجف یک حوزه سکولار است و کاری به سیاست ندارد و حوزه قم یک حوزه انقلابی سیاسی است و شیعه دارای دو حوزه میباشد، یکی سکولار و دیگری انقلابی-سیاسی.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: متاسفانه دشمنان پا را فراتر هم گذاشتند و خواستند مرجعیت شیعه را هم یک مرجعیت دوقطبی کنند. یک مرجع سکولار، آیتالله سیستانی، و یک مرجع انقلابی سیاسی، مقام معظم رهبری. غافل از اینکه هرگز نمیتوانند از این طریق به هدف شوم و شیطانی خود برسند.
علمالهدی در ادامه به بررسی فلسفه و چرایی سفر پاپ به عراف و دیدار با آیتالله سیستانی پرداخت و افزود: پاپ یک ماموریت آمریکایی داشت و فکر میکرد مسئله مقابله با آمریکا، منشا و مبدا مرجعیت شیعه دارد و میتواند آیتالله سیستانی را وادار کند که از مردم و حشدالشعبی عراق بخواهد به جنگ با آمریکا نروند.
وی با بیان اینکه آمریکاییها هر وقت در برخورد با ما و اسلام کم آوردند متوسل به پاپ شدند، خاطرنشان کرد: روزی که جوانان انقلابی ما در کشور، آمریکاییها را به گروگان گرفتند، آمریکاییها که دیدند کاری نمیتوانند بکنند، به پاپ متوسل شوند و پاپ خدمت امام(ره) نماینده فرستاد و خواستار آزادسازی گروگانها شد. آن روز امام (ره) برخورد زیبایی کردند و گفتند از قول من بروید به پاپ بگویید که اگر مسیح(ع) بود، الان از ما حمایت میکرد یا آمریکا؟
امام جمعه مشهد با اشاره به اینکه حوزه علمیه نجف قدمت هزار ساله دارد، اضافه کرد: در این تاریخ هزار ساله، حوزه علمیه نجف در بسیاری از بحرانها تمام قد در برابر استکبار ایستاده و مبارزه کرده است. فتوای تحریم تنباکو و فتوای انقلاب مشروعیت از حوزه علمیه نجف صادر شد. از هزار سال پیش تا الان اکثر فقهای درس خوانده در این حوزه، ولایت مطلقه فقیه را به عنوان نظریه فقهی ابراز کردهاند. آیا این حوزه سیاسی نیست؟
علمالهدی با تاکید بر اینکه حوزه علمیه نجف در سیاست و انقلاب جلودار و پیشتاز بوده است، خاطرنشان کرد: آن روزی که انگلیسیها آمدند عراق را تصرف کنند، یک مجتهد عالم شیعی، مرحوم میرزا محمدتقی شیرازی، در میدان جنگ با انگلیسیها جنگید. حوزه علیمه نجف این است. این حوزه انقلابی است. آیتالله سیستانی مرجع انقلابی، سیاسی و سیاستشناسی هستند که پس از فاجعه صدام و در روز سلطه آمریکاییها بر عراق، اگر سیاستگذاریهای آیتالله سیستانی نبود، امروز حکومت عراق دست شیعه نبود.
عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: آن روزی که داعشیهای ناپاک از طرف آمریکا و عربستان وارد عراق شدند، آیتالله سیستانی با تمام قدرت آمدند و به جوانان عراقی فتوای جهاد دادند و جوانان عراقی به تبعیت از فرمان ایشان با داعش جنگیدند و آن را برانداختند.
وی ادامه داد: در جریان این براندازی، آیتالله سیستانی فرمان جهاد دادند و مقام معظم رهبری نیز به بزرگترین عنصر نظامی-انقلابی، شهید سلیمانی، دستور دادند و ایشان و همراهانشان رفتند و همراه با جوانان عراقی، در یک خط راهبردی، جریان تروریستی را از بین بردند. یعنی مرجعیت آیتالله سیستانی و مرجعیت مقام معظم رهبری هر دو با هم یکی شدند و داعش را از بین بردند.
علمالهدی تاکید کرد: در فرمایشات آیتالله سیستانی در ملاقات با پاپ، دو نکته قابل توجه وجود دارد که هم انقلابی بودن و هم سیاستمدار بودن ایشان را نشان میدهد. ایشان فرمودند مرجعیت شیعه در از بین بردن تروریسم و حفاظت از مردم عراق از هر دینی، نقش موثر داشته است. همچنین در خصوص مسئله اسراییل نیز ایشان در ملاقات با پاپ مشخص کردند عادیسازی روابط با اسراییل اصلا شدنی نیست و نباید صورت گیرد.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: دشمنان نمیتوانند با سمپاشی برای یک عده انسان ناآگاه، موثر واقع شوند و به هدف خود که دوقطبیسازی شیعیان است، دست پیدا کنند. ما در زمانی زندگی میکنیم که عظمت روحانیت در خط تداوم انقلاب مقدس اسلامی و در جهت جامعهسازی امت اسلام با کمال قدرت، قائم، پابرجا و در حال جنگ با دشمن و براندازی دشمن است.
واکنش فاضلمیبدی به اظهارات علم الهدی
یک عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم گفت: ملاقاتی که بین آیتالله سیستانی و پاپ انجام شد هیچ مقام رسمی سیاسی نبود. این دیداری که در دنیای اسلام اتفاق افتاد و هم به نفع مسلمانان و هم کاتولیکها بود و نباید آقایان خراب نکنند.
به گزارش اعتماد آنلاین، حجت الاسلام محمد تقی فاضل میبدی، عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم و استاد دانشگاه مفید قم در واکنش اظهارات آیتالله سیداحمد علمالهدی امام جمعه مشهد مبنی بر ماموریت آمریکا به پاپ جهت دیدار با آیت الله سیستانی گفت: اگر آقای علم الهدی در خطبه های نماز جمعه صحبت نمی کرد و سکوت می کردند ثواب بیشتر و ضرر کمتری برای کشور داشت.
به گزارش مدارا فاضل میبدی ادامه داد: تمام مفسرین سیاسی، فرهنگی و دینی معتقد هستند دیداری که بین پاپ و آیت الله سیستانی حاصل شد؛ از بهترین ملاقات ها و حرکت های فرهنگی، سیاسی، دینی بوده که دو مرجع با نفوذ که یکی مرجع بیش از یک میلیارد کاتولیک در جهان و دیگری مرجع میلیون ها نفر شیعه در منطقه و کشور های اسلامی دنیا است صورت گرفت.
فاضل میبدی ادامه داد: پیام این ملاقات صلح، دوستی، مدارایی و کاهش درد و رنج انسان بود. اینکه بخواهیم این دیدار را بدبینانه تفسیر کنیم و تفسیر های سیاسی غلطی داشته باشیم و هر چیزی را توطئه آمریکا بدانیم جفای بزرگی است.
عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم ادامه داد: من هم شخصا معتقدام که سخنانی که آیت الله علم الهدی در خطبه ها ایراد می کنند پشت آن جریان و توطئه آمریکا است. برای اینکه اگر آمریکا دشمن کشور های اسلامی است؛ چه چیزی بهتر از حرف های ایشان که بین دو مرجع شیعه نجف و شیعه قم اختلاف بیاندازند.
وی ادامه داد: بدبینی که حرف های افرادی همچون آقای علم الهدی ایجاد می کنند و جوانان را نسبت به دین بدبین می کنند در جهت خواسته افرادی است که می خواهند آبروی اسلام و ایران را ببرند. این سخن ها در جهت خواسته کسانی است که نه صلاح اسلام را می خواهند و نه صلاح ایران را.
حجت الاسلام محمد تقی فاضل میبدی گفت: سیره و سلوک آیت الله سیستانی تا به الان نشان داده که ایشان سعی کرده که اقتدار و نفوذ معنوی خود را حفظ کند و هیچ وقت خود را وارد این سیاست هایی که به اصطلاح هیچ پایه و اساسی ندارد نکند.
وی افزود: در ملاقاتی که بین آیت الله سیستانی و پاپ انجام شد هیچ مقام رسمی سیاسی نبود. اگر آیتالله سیستانی وارد سیاست هایی که این آقایان می گویند شده بود دیگر آن نفوذ معنوی را نداشت. ایشان همان نفوذی، اقتدار و سبک و سیاقی که مرحوم آیت الله بروجردی داشت را دارند و در همان سبک و سیاق حرکت می کند و همان نفوذی که آیت الله بروجردی داشت ایشان در بین شیعیان دارد.
استاد دانشگاه مفید قم گفت: این دیداری که در دنیای اسلام اتفاق افتاد و هم به نفع مسلمانان و هم کاتولیک ها بود و نباید آقایان خراب نکنند. یک نکته مثبتی که در منطقه اتفاق افتاده و سودی هم برای مرجعیت شیعه و جهان تشیع داشته است را آقایان با این سیاست بازی خراب نکنند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: باید در داخل کشور ایران بین مسلمانان و جوانان به ویژه افرادی که درد دین دارند نظرسنجی کرد و پرسید که از حرف های آقای علم الهدی استقبال می کنند یا دیدار آیت الله سیستانی با پاپ تا مشخص شود کدام یک تاثیر بیشتری برای دین دار کردن جامعه دارد.
- 15
- 7
کاربر مهمان
۱۳۹۹/۱۲/۲۲ - ۲۳:۵۶
Permalink