سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۰۷:۵۹ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۳۱۲۶۴
سیاست خارجی

حسن نصرالله: حل بحران بنزین در لبنان طی چند روز از طریق نفت ایران ممکن است

سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان,کرونای حسن نصرالله
سید حسن نصرالله به مناسبت سی‌امین سالگرد تاسیس شبکه المنار سخنرانی کرد و در مورد رویدادهای لبنان و بحران بنزین گفت: پیشنهاد ایران در ارسال سوخت به لبنان با پول لبنان همچنان مطرح است.

به گزارش پارسینه به نقل از المنار، سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان در اظهاراتی بعد از شایعاتی درباره وخیم بودن حالش و گمانه‌زنی‌ها درباره ابتلایش به کرونا گفت: به محبت محبین می‌بالم و به آنها اطمینان دارم. من با آنها و بین آنها هستم ما ان‌ شاء الله با هم این مسیر را ادامه خواهیم داد.

دبیرکل حزب‌الله لبنان ضمن تبریک به مناسبت سی‌امین سالگرد تاسیس شبکه المنار گفت: این شبکه از همان روز اول براساس تقوی تاسیس شد تا تصویر مقاومت باشد؛ مقاومتی که آزادی را در سال ۲۰۰۰ می‌سازد و پس از آن این شبکه، شبکه مقاومت و آزادسازی می‌شود. این شبکه تاسیس شد تا صاحب مساله و رسالت باشد لذا به دنبال سود و دستاوردهای مالی و برنامه‌هایی که مبالغ زیادی برای تبلیغات می‌طلبند، نبوده و هدف آن رقابت، جنجال و تصاحب جایگاه‌های اول در بین شبکه‌ها نیست.

او افزود: این شبکه فداکاری‌ می‌کند و بها می‌پردازد بسیاری از کادر آن در معرض خطر قتل و شهادت قرار گرفتند. همانطور که عملا در جنگ ژوئیه رخ داد. المنار با هر بادی تغییر جهت نمی‌دهد و تفنگ خود را از این شانه به شانه دیگر نمی‌اندازد، اجاره داده نمی‌شود بلکه شبکه‌ شهدا و خانواده‌ها و مجروحان و اسیران و شبکه‌ای عادی با وظیفه‌ای متفاوت است.

سید نصرالله اشاره کرد: مقاومت اسلامی ما در لبنان اثری از آثار امام خمینی است و شبکه المنار را شاگردان و عشاق امام خمینی (قدس) در راس آنها سید عیسی طبطبائی پایه گذاری کردند.

دبیرکل حزب‌الله لبنان تصریح کرد: المنار همراه زمان تغییر کرد پیشرفت اول آن در خیزشش بعد از سال ۲۰۰۰ در موضوع همراهی با آزادسازی بود. از نتایج مستقیم پیروزی مقاومت در سال ۲۰۰۰ ، استقبال گسترده در فلسطین بود و ما این پیروزی را تقدیم ملت فلسطین کردیم. انگیزه اصلی که المنار به پخش ماهواره‌ای راه پیدا کرد انتفاضه فلسطین بود. بعد از آن المنار شبکه فلسطین و عرب و مسلمانان شد و وظیفه خود را به شکل گسترده به مساله فلسطین معطوف کرد. آنچه در فلسطین رخ می‌دهد باید با همراهی کل امت و کسانی روبه‌رو شود که مسؤولیت اعتقادی نسبت به فلسطین و مقدسات آن دارند.

دبیرکل حزب الله به اوضاع بد معیشتی مردم لبنان اشاره و تاکید کرد اطلاعات ما نشان می‌دهد که داروهای موجود در انبارها که تاجران دارو آنها را احتکار کرده‌اند و همچنین انبارهای مواد غذایی به وفور در لبنان وجود دارد. این در حالی است که محتکران  که اسامی آنها نیز شناخته شده‌ است، آزادانه  به فعالیت‌های خود ادامه می‌دهند و  تحت پوشش سیاسی نیز قرار می گیرند.  وزارتخانه‌های دولت کنونی باید جنگ ضد احتکار و عوامل محتکر را اعلام کنند.

نصرالله اظهار داشت که راه حل‌های ریشه‌ای جهت حل بحران اقتصادی نیاز به سال‌ها تلاش دارد و نباید در شرایط کنونی انتظار راه‌حل‌های ریشه‌ای را داشت و کشور را بدون راه حل رها کرد.‎

سید نصرالله گفت که حل بحران بنزین در لبنان تنها طی چند روز از طریق نفت ایران ممکن است اما این اقدام نیازمند تصمیم سیاسی جسورانه است. این در حالی است که پیشنهاد  ایران در ارسال سوخت به لبنان با پول لبنان همچنان مطرح است.

وی ادامه داد که اگر مقامات در دولت لبنان از مسئولیت‌های خود شانه خالی کنند حزب‌الله با دولت ایران مذاکره خواهد کرد و کشتی‌های سوخت را از آنها خریداری خواهد کرد و هنگامی که ما این  سوخت را خریداری کردیم آنها را از طریق بندر بیروت به ملت لبنان تحویل می‌دهیم اما دولت لبنان آنها را مصادره می‌کند.

حسن نصرالله اظهار کرد: حضور جوانان المنار در جنگ ژوئیه به عنوان حاضران مجاهد در کل جبهه‌هاست. بعد از بمباران ساختمان اصلی به محلی دیگر نقل مکان کردند، با این وجود به کارشان در تصویربرداری ادامه دادند و بعد از جنگ المنار باز هم به فعالیت ادامه داد و کل کارمندان آن با چالش‌هایی روبه‌رو بودند.

سید حسن نصرالله اشاره کرد، دشمنان زمانی که در تحقق اهداف‌شان در جنگ‌ها شکست می‌خورند به شیوه‌های دیگری روی می‌آورند. مانند آنچه در یمن روی داد و قبلا در لبنان و سوریه و عراق مشاهده کردیم.

دبیرکل حزب‌الله لبنان افزود: ما به جد تلاش می‌کنیم تا به معادله‌ای برسیم که براساس آن تجاوز به قدس به منزله جنگ منطقه‌ای است. اولین کمک در معادله جدید از جانب یمن عزیز است.

وی اظهار کرد: روشن است که فلسطینی‌ها به حمایت از قدس مصمم هستند و امت باید در موضع خود در جهت حمایت از آنها باقی بماند. قدس و مسجد الاقصی مساله کل امت هستند و کل امت باید به مقابله با هر آنچه در مسجد الاقصی و قدس رخ می‌دهد،‌ بپردازد. 

سید حسن نصرالله ادامه داد: بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل در نتیجه بحرانی که دچارش شده احتمالا سراغ هر راه حل احمقانه‌ای برود و باید این مساله را زیر نظر داشت. ما مقابل دشمنی کینه‌جو، احمق و بحران زده هستیم که ممکن است از تنگنای داخلی فرار رو به جلو انجام دهد.

دبیرکل حزب‌الله لبنان تصریح کرد: ما امروز مقابل شکست بهانه و بزرگترین گروه‌های تجاوز علیه یمن هستیم و آنها امروز دنبال راه خروجی هستند که آبرویشان را حفظ کند. گروه‌های متخاصم می‌خواهند هیئت یمنی مذاکره کننده تحت فشار فقر و محاصره بماند تا امتیازدهی کند. آمریکا وقتی خود را به عنوان میانجی‌گر برای ایجاد راه حلی در یمن معرفی می‌کند در واقع دنبال فریبکاری و گمراه سازی است.

او اشاره کرد: آمریکا زمانی که می‌گوید می‌خواهد جنگ یمن را متوقف کند جهان را فریب می‌دهد در حالیکه باقی ماندن محاصره را به رغم وضعیت معیشتی و اقتصادی دشوار تایید می‌کند.

سید حسن نصرالله گفت: فقط باید میزان فریب را بشناسیم و لبنانی‌ها باید به آن خوب توجه کنند. زیرا آمریکا می‌خواهد برای دستیابی به امتیازها جنگ اقتصادی را راه بیندازد. به همه ملت می‌گویم باید صدای مظلومان یمن را بشنویم تا فریب آمریکا را نخوریم.

  • 17
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش