
به گزارش ایرنا از خبرگزاری رسمی عمان، البوسعیدی که در نشست هفتاد وششمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد و از طریق ویدیو کنفرانس سخن میگفت، تصریح کرد: ما مصرانه اعتقاد داریم که [بازگشت به برنامه هستهای ایران] به سود منطقه و جهان خواهد بود.
وی در بخش دیگری از سخنانش به مسأله افغانستان پرداخت و گفت، مسقط امیدوار است که طرفهای ذیربط در این کشور منافع ملت افغانستان و نیز امید آنان به برقراری صلح و ثبات، توسعه اقتصادی و اجتماعی براساس روابط مثبت با کشورهای همسایه و منطقه و جامعه جهانی را بر دیگر مسائل ترجیح دهند.
البوسعیدی درخصوص بحران یمن نیز اظهار داشت، عمان به تلاشها همه جانبه خود با عربستان، نماینده سازمان ملل متحد و نماینده آمریکا در امور یمن و دیگر طرفهای یمنی ذیربط برای پایان دادن به جنگ با برقراری آتش بس فراگیر، از سر گیری اقدامات بشردوستانه به ویژه در زمینه تامین غذا، مراقبتهای پزشکی، دارو، سوخت و مسکن برای برادران یمنی ادامه خواهد داد.
رایزنی ایران و عمان برای تسهیل تردد، اقامت و فعالیت اتباع دو کشور
علی نجفی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در مسقط با «سپهبد حسن بن محسن الشریقی» بازرس کل پلیس و گمرک سلطنت عمان دیدار و رایزنی کرد.

به گزارش ایسنا، در این دیدار طرفین در خصوص همکاریهای دو کشور در زمینه انتظامی و گمرکی و تسهیل تردد، اقامت و فعالیت اتباع دو کشور رایزنی کردند.
- 13
- 5