مهمترین عناوین خبری
پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۰۷:۱۲ - ۰۵ مرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۵۰۱۱۰۹
سیاست خارجی

نامه اسماعیل هنیه به روحانی

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,سیاست خارجی,اسماعیل هنیه
رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس، پیرامون اوضاع رقت‌بار قدس و اقدامات رژیم صهیونیستی در مسجد الاقصی به مقامات عالی کشورهای عربی و اسلامی از جمله حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی نامه نوشت.

به گزارش ایسنا، رئیس دفتر سیاسی حماس  در نامه به رئیس جمهور ایران به تشریح اقدامات اخیر رژیم صهیونیستی و ضرورت بسیج امت اسلام برای مقابله با این رژیم تاکید کرده است.

 

در این پیام آمده است: رژیم اشغالگر صهیونیستی بیش از هر وقت دیگری بر اجرای طرح خود مبنی بر سیطره کامل برمسجد الاقصی، تقسیم زمانی و مکانی آن بین مسلمانان و یهودیان و تحمیل خود به عنوان تنها مرجع اداره امور این مسجد در مقابل محدود کردن نقش تاریخی اداره اوقاف اسلامی قدس  تنها طرفی که مسئول اداره امور قدس است  اصرار دارد.

 

رژیم صهیونیستی از روز جمعه ۱۴ جولای ۲۰۱۷ درهای مسجد الاقصی را بسته و این مسجد همچنان به خاطر اقدامات خودسرانه این رژیم و نصب گیت‌های امنیتی در ورودی‌های آن که با هدف تشدید سلطه و حاکمیتش بر این مسجد و کنترل ورود و خروج فلسطینیان از آن صورت می‌گیرد، تعطیل است؛ اقدامی که تعدّی آشکار به قداست معراجگاه نبی اکرم(ص) و یار حرمین شریفین به شمار می‌رود.

 

هنیه در ادامه خطاب به رئیس جمهور ایران تاکید کرد: مسجد مبارک الاقصی، وجدان و حمیت شما را به یاری می‌طلبد. در برابر اقدامات دشمن صهیونیستی برای تحمیل واقعیت‌های جدید بر مسجد الاقصی به گونه ای که این رژیم به تعیین کننده سرنوشت این مسجد تبدیل شود، نمی‌توان سکوت کرد.

 

رئیس دفتر سیاسی حماس با اشاره به تصمیمات متعدد اتحادیه عرب و سازمان همکاری اسلامی گفت: اتحادیه عرب و سازمان همکاری اسلامی قطعنامه‌های متعددی در حمایت از قدس و مسجد الاقصی صادر کرده‌اند و کشور شما نیز در آنها مشارکت داشته است و اکنون زمان اجرای این قطعنامه‌ها به منظور حمایت از ثبات و پایداری ساکنان قدس است که از مقدسات امت دفاع می‌کنند.

 

وی در نامه خود با اشاره به ابزارهای فشار موجود دولت‌های عربی و اسلامی خاطرنشان ساخت: دولتهای عربی و اسلامی ابزار های قدرت دیپلماتیک، قانونی، مردمی و رسانه‌ای زیادی در اختیار دارند و امروز مسجد الاقصی بیش از هر وقت دیگری نیازمند بکارگیری این ابزارهای قدرت به منظور اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی در تمامی محافل و مناسبت‌ها است و کمترین کار حمایت از تحریم و منزوی کردن این رژیم و پیگرد و بازخواست سران آن به خاطر ارتکاب جنایات علیه ملت و مقدسات فلسطین است.

 

اسماعیل هنیه با اشاره به نقش ملت‌های عربی و اسلامی افزود: ملتهای عربی و اسلامی نشان دادند که قلبشان همچنان به عشق مسجد الاقصی می‌تپد و در همین راستا فعالیت‌ها و برنامه هایی در چند کشور اسلامی به راه افتاد.

 

ما از دولتهای اسلامی و عربی انتظار داریم از همبستگی مردمی ایجاد شده با مسجد الاقصی برای اتخاذ مواضعی همسو با خواسته‌های ملت فلسطین و ملت‌های اسلامی و عربی مبنی بر واداشتن رژیم غاصب صهیونیستی به توقف تجاوزات علیه این مسجد استفاده کنند. ما امروز مقابل فرصتی تاریخی برای واداشتن رژیم اشغالگر صهیونیستی به توقف تجاوزاتش علیه مسجد الاقصی و مداخله نکردن در امور آن از طریق تکامل تلاشها و اعمال فشارهای رسمی و مردمی بر این رژیم قرار داریم.

 

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، رهبر حماس تاکید کرد: در این لحظه تاریخی و سرنوشت‌ساز در تاریخ مسجد الاقصی و امت اسلامی، امیدواریم که امت اسلامی برای دفاع از مسجد الاقصی با استناد به حق انحصاری‌اش در قدس و مسجد الاقصی و بنا بر حقایق تاریخی، دینی و قانونی، با یکدیگر متحد شوند زیرا مسجد الاقصی در طول تاریخ وحدت بخش امت اسلام بوده و حمایت از آن همیشه مایه خیر و برکت و گشایش برای امت، سرزمین‌ها و ملتهای اسلامی بوده است.

 

همچنین در این نامه با اشاره به حاکمیت انحصاری اسلامی بر مسجد الاقصی آمده است: ملت فلسطین و برادرانش در امت اسلامی مخالف هرگونه اقدام رژیم صهیونیستی هستند که به حاکمیت انحصاری اسلامی بر مسجد الاقصی آسیب رساند.

 

ملت فلسطین همزمان که درخشان‌ترین حماسه های پایداری و مقابله با زورگویی رژیم صهیونیستی و تروریسم شهرک نشینان تندرو مورد حمایت دولت اشغالگران را رقم می‌زند، چشم امید به نقش و تلاش‌های شما بسته است که تاثیر بسزایی در نبرد دفاع از مسجد الاقصی دارد و تاریخ مواضع شجاعانه شما در حمایت از مسجد الاقصی و ثبات و پایداری ملت فلسطین را ثبت خواهد کرد.

 

اسماعیل هنیه در پایان پیام خود از خداوند متعال خواسته است که افتخار نماز در مسجد الاقصی را پس از آزادی این مکان مقدس نصیب رئیس جمهور ایران کند.

 

 

  • 19
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش