دفتر کنترل دارایی های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا پنجشنبه اعلامکرد چند شرکت را به علت تسهیل فروش و انتقال محصولات پتروشیمی ایران در فهرست تحریم ها قرار داده است.
به گزارش فارس، وزارت خزانه داری آمریکا اعلامکرد چند شرکت را به بهانه تسهیل فروش و انتقال محصول پتروشیمی ایران تحت تحریم قرار داده است.
وزارت خزانه داری آمریکا در بیانیه ای اعلام کرده دفتر کنترل دارایی های خارجی این وزارت خانه ۶ شرکت را به علت حمایت از شرکت پتروشیمی «تریلیانس» که ژانویه ۲۰۲۰ در فهرست سیاه آمریکا قرار گرفته تحت تحریم قرار داده است.
خزانهداری آمریکا گفته شرکتهای تازه تحریمشده در ایران، امارات متحده عربی و چین قرار دارند و در فروش محصولات پتروشیمی ایران مشارکت داشتهاند.
در این بیانیه آمده است: «فروش محصولات پتروشیمی جزو منابع درآمدی کلیدی رژیم ایران است و به این رژیم برای کسب منابع مالی جهت حمایت بیثباتکننده از رژیمهای فاسد و گروههای تروریستی در سراسر خاورمیانه و اخیراً ونزوئلا کمک میکند.»
خزانهداری آمریکا گفته علاوه بر این تحریمها وزارت خارجه این کشور هم امروز ۵ شرکت را به دلیل انجام مبادلات قابلتوجه در زمینه خرید، اکتساب، فروش، انتقال یا بازاریابی برای محصولات پتروشیمی ایران تحت تحریم قرار داده است. وزارت خارجه آمریکا همچنین سه فرد که از مدیران شرکتهای تحریمشده هستند را نیز تحریم کرده است.
اعلام تاریخ جلسه استماع دادگاه لاهه درباره شکایت ایران از آمریکا
جلسه استماع علنی در باره تخطی های نسبت داده شده از معاهده روابط دوستانه و روابط اقتصادی و کنسولی در سال ۱۹۹۵ (میان جمهوری اسلامی ایران و آمریکا) برگزار خواهد شد.
به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اینترنتی دادگاه بین المللی لاهه، این نهاد بین المللی در بیانیه ای اعلامکرد یک جلسه استماع علنی در باره تخطی های نسبت داده شده از معاهده روابط دوستانه و روابط اقتصادی و کنسولی در سال ۱۹۹۵ (میان جمهوری اسلامی ایران و آمریکا) از روز دوشنبه ۱۴ سپتامبر تا ۲۱ سپتامبر ۲۰۲۰ در کاخ صلح لاهه، مقر دادگاه برگزار خواهد شد.
در ادامه این بیانیه آمده است: استماع اولیه به اعتراض مطرح شده از سوی آمریکا اختصاص خواهد یافت. این جلسه به علت وجود بیماری همه گیر کووید- ۱۹ به صورت ویدیویی برگزار خواهد شد و از طریق پایگاه اینترنتی دادگاه لاهه و شبکه اینترنتی سازمان ملل به صورت زنده پخش خواهد شد. این در حالیست که اعضای دادگاه در روند جلسه شفاهی در دیوان لاهه حضور خواهند داشت و نمایندگان طرف های این پرونده به صورت آنلاین در این جلسه شرکت خواهند کرد.
- 15
- 5