دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۵۶ - ۱۴ فروردین ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۱۸۹۰
دولت

کنایه واعظی به قالیباف و محسن رضایی؛ انگار تازه وارد ایران شده‌اید/ مردم پس‌تان زده‌اند

رئیس دفتر رئیس‌جمهور,حرف‌های پوپولیستی و انتخاباتی
رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: برخی از افراد که امروز حرف‌های پوپولیستی و انتخاباتی می‌زنند، طی ۴، ۸ و ۱۲ سال قبل کاندید بوده‌اند و همین حرف‌ها را هم زده‌اند اما مردم پس‌شان زده‌اند؛ چرا که به این حرف‌های بی‌پایه و اساس توجه نمی‌کنند.

به گزارش ایلنا، محمود واعظی، درباره برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ و دیدگاه برخی از جریان‌ها مبنی بر اینکه حضور حداقلی و بعضاً ۳۰ درصدی مردم را پای صندوق‌های رای مطرح می‌کنند، گفت: افرادی که چنین حرف‌هایی می‌زنند پایگاه اجتماعی ندارند و برایشان هم انتخابات مهم نیست. این اشخاص معنی انتخابات را نمی‌دانند و درک نکرده‌اند که برگزاری انتخابات با مشارکت بالا، به انسجام و وحدت بیشتر در کشور می‌انجامد.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور با اشاره به این‌که  حضور مردم پای صندوق‌های رای پیام‌های متفاوتی در داخل و خارج از کشور دارد، عنوان کرد: مشارکت بالا در انتخابات این پیام را به خارج از کشور ارسال می‌کند که ما دارای قدرت هستیم و شما نمی‌توانید هر برنامه‌ و طرحی که برای ما در نظر گرفته‌اید را اجرایی کنید؛ چراکه با مردم روبه‌رو هستید.

وی تاکید کرد: این‌که عده‌ای راضی هستند ۳۰ درصد از مردم پای صندوق‌های رای بیایند علامت بسیار غلطی است که برخی در داخل می‌خواهند بگویند یک انتخاباتی با یک اقلیتی برگزار شده و نماینده خودشان را انتخاب کرده‌اند، به خارج از کشور هم نشان می‌دهند با ۷۰ درصد مردم هیچ ارتباطی ندارند.

واعظی با بیان‌ این‌که معمولاً یک انتخابات نرمال با حضور ۵۰ درصدی مردم برگزار می‌شود، اظهار داشت: نمی‌خواهم بگویم ۱۰۰ درصد مردم پای صندوق‌های رای می‌آیند؛ در هیچ کجای دنیا چنین اتفاقی رخ نمی‌دهد. معمولاً در سایر کشورها ۵۰، ۶۰ و یا ۷۰ درصد مردم پای صندوق‌های رای می‌آیند و هیچ کجا حضور صد درصدی مردم پای صندوق‌های رای اتفاق نمی‌افتد.

وی افزود: اقلیت‌ها بدانند نظر مقام معظم رهبری همیشه بر مشارکت حداکثری بوده است، آن چیزی هم که دولت دنبال می‌کند، یک مشارکت حداکثری است تا به دنیا نشان دهد که مردم همه با هم هستند و سرنوشت کشورشان برایشان مهم است.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور درباره این‌که عده‌ای امروز مطرح می‌کنند اگر مردم رغبتی برای حضور پای صندوق‌های رای ندارند به عملکرد دولت بازمی‌گردد و آنچه که رخ داده تقصیر دولت است و به نوعی توپ را در زمین دولت انداخته‌اند، گفت: بحثی که امروز باب شده و عده‌ای می‌گویند که دولت مقصر است کار اشتباهی است، چرا که ما درگیر یک جنگ اقتصادی هستیم که همه دنیا به آن اعتقاد دارند و مقام معظم رهبری بارها نسبت به این نکته تذکر داده‌اند.

وی با بیان این‌که مطرح کردن چنین مباحثی در واقع تطهیر آمریکا است، اظهار داشت: طی سه سال گذشته با فشاری که آمریکا بر مردم آورده روزهای سختی را پشت سر گذراندیم و کسانی که این امر را نادیده می‌گیرند، کار خطرناکی را شروع کرده‌اند؛ چراکه مردم به خوبی می‌دانند مشکل از کجاست و چه جنگی در کشور وجود دارد.

واعظی یادآور شد: مگر ما یک جنگ هشت ساله با عراق نداشتیم؟ آن زمان هم مردم پای صندوق‌های رای آمدند، مگر آن زمان وضع‌شان خیلی بهتر از حالا بود؟ معتقدم ادامه این بحث‌های سیاسی به نفع کشور نیست.

وی ادامه داد: عده‌ای امروز می‌گویند گوشت نیست و مردم در صف می‌آیند، کسانی که چنین چیزی را مطرح می‌کنند، بیایند مقایسه کنند توزیع گوشت قرمز در ماه اسفند و فروردین نسبت به ماه‌های قبل آیا کمتر شده است یا بیشتر؟ سوال اینجاست افرادی که این حرف‌ها را مطرح می‌کنند چگونه زندگی می‌کنند؟ باید بگویم افرادی که چنین حرف‌هایی را می‌زنند فقط کار پوپولیستی انجام می‌دهند که برای انتخابات ۱۴۰۰ است.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: برخی از افراد که امروز حرف‌های پوپولیستی و انتخاباتی می‌زنند، طی  ۴، ۸ و ۱۲ سال قبل کاندید بوده‌اند و همین حرف‌ها را هم زده‌اند اما مردم پس‌شان زده‌اند چرا که به عاقبت این حرف‌های بی‌پایه و اساس توجه نمی‌کنند.

وی تاکید کرد: جالب است برخی از این افراد ‌طوری صحبت می‌کنند که انگار تازه وارد ایران شده‌اند و خبر ندارند که مردم می‌دانند، در ۴۰ سال گذشته همه این‌ها در تمام تصمیم‌گیری‌ها بوده‌اند و مسئولیت‌های مختلفی داشته‌اند و اتفاقا باز هم مردم می‌دانند در زمانی که مسئولیت بر عهده ایشان بوده چگونه عمل کرده‌اند و موفق نبوده‌اند.

واعظی گفت: معتقدم امروز مطرح کردن حرف‌های انتخاباتی که پایه و اساس درستی ندارد، صحیح نیست.  باید همه دست به دست هم دهیم تا تحریم‌ها را برداریم و به خارج از کشور این پیام را بدهیم که مردم در کنار هم هستند و نشان دهیم کسانی که فشار حداکثری را بر مردم وارد کرده‌اند، شکست خورده‌اند و تحریم‌شان به جایی نرسیده است.

وی گفت: انشاالله با حضور مردم پای صندوق‌های رای گرفتاری‌هایی که برایشان از فشارها و تحریم‌ها به وجود آمده خنثی می‌شود و همه توطئه‌هایی که در منطقه علیه کشور ما صورت گرفته از بین می‌رود. اعتقاد دارم آینده روشنی پیش رو داریم و در سال جدید فضای بهتری را همراه با رفاه و سلامتی خواهیم داشت.

  • 15
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش