جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
۰۸:۱۳ - ۲۴ مهر ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۷۱۸۳۱
دولت

تلاش های ضرغامی برای دیده شدن ادامه دارد؛ ین بار قول حفر چاه آب در کنار تخت جمشید!

عزت الله ضرغامی,وعده های عجیب ضرغامی
عزت الله ضرغامی این روزها مرد اول اخبار در دولت رئیسی است. ظاهرا او تلاش بسیاری دارد تا جایگاه خود را در صدر رسانه‌ها حفظ کند. در این گزارش حاشیه‌های اخیر او  بررسیو به شباهت‌هایش به محمود احمدی نژاد پرداخته شده است.

به گزارش، رویداد۲۴،  اگرچه فعلا بحث کندی سرعت اینترنت داغ است و قاعدتا وزیر ارتباطات در پل سیدخندان باید پرحاشیه‌ترین وزیر دولت رئیسی باشد، اما چند خیابان دورتر در جنوب شهر عزت الله ضرغامی گوی جنجال را در دیگر وزرا ربوده و به چهره نخست کابینه تبدیل شده است.

یک دهه بود که ضرغامی از عرصه سیاسی ایران دور بود و تلاش می‌کرد با جلسات صبحانه‌خوری همچنان حضور خود در صدر اخبار را حفظ کند، اما او حالا سمتی رسمی دارد و کمتر به صبحانه‌خوری با فردوسی‌پور و کروبی و محمدعلی زم و مسعود کیمیایی و ... نیاز دارد و او اکنون تلاش می‌کند خودش نقش اول فیلم باشد، بی‌آنکه به چهره‌های شناخته‌شده نیاز داشته باشد. ضرغامی بار دیگر به میدان برگشته است و روز گذشته با انتشار فیلمی از دیدار با یک زن که از دردهایش می‌گوید، خبرساز شد که در آن زن روستایی آنقدر مستاصل است که برای بیان دردش حتی سر ضرغامی را هم می‌بوسد، شاید او برایش کاری کند. اگرچه درباره این فیلم بسیار حاشیه‌سازی شد و تیتر «بوسیدن ضرغامی» در بسیاری از کانال‌ها منتشر شد، اما حقیقت آن بود که آن لحظه، لحظه‌ای دردناک بود و تیتر «بوسیدن» رذیلانه‌ترین کاری بود که می‌شد که با حس غمناک و ساده آن زن داشت اما همان لحظه خاص هم برای تیم رسانه‌ای ضرغامی کافی بود تا بتوانند او را در صفحه رسانه‌ها بالا بیاورند.

به گزارش رویداد۲۴ حقیقت آن است که ضرغامی از هر فرصتی برای دیده شدن استفاده می‌کند؛ خواه آن فرصت وعده استخدام باشد یا قول حفر چاه آب در کنار تخت جمشید به عنوان مهمترین بنای تاریخی ایران. او به سبک محمود احمدی نژاد راهی سفر‌های استانی می‌شود تا مشکلات مردم را حل کند و در سفر‌های خود همه وعده‌ای می‌دهد و حلال تمام مشکلات نیز هست؛ از وضعیت بهزیستی گرفته تا استخدام در فرمانداری!

شاید عجیب به نظر برسد که وزیر گردشگری درباره تغییر وضعیت استخدامی یک معلول در بهزیستی سخن بگوید، اما این اتفاق رخ داده و ضرغامی درباره همه موضوعات، از جمله همین مسئله هم نامه می‌نویسد. در فیلم‌هایی که ضرغامی از سفر‌های خود منتشر کرده است، تصاویر دخترانی با حجاب منشوری هم دیده می‌شوند که نشان می‌دهد ضرغامی تلاش دارد تصویری متفاوت از آنچه پیش از این از اصولگرایان سراغ داشتیم را خود به نمایش بگذارد.

وعده‌های ضرغامی فقط نامه دادن در دیدار‌های عمومی نبوده است. در همین سفر اخیر به ایلام ضرغامی در بازدید از زیرساخت‌های گردشگری سد سیمره قول مساعد داد موضوعات مطرح شده در این بازدید به ویژه مسئله ایستگاه‌های پمپاژ را در هیات دولت پیگیری کند.

عزت الله ضرغامی,وعده های عجیب ضرغامی

ضرغامی در سفر رئیسی به تاجیکستان هم همراه او به دوشنبه رفته بود و تصاویر زیادی از بازدید‌های او از موزه‌های این کشور در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد تا جایی که بعضی از موزه‌داران ایران از ضرغامی انتقاد کردند که چرا هنوز از موزه‌های تهران بازدید نکرده است.

ضرغامی در جریان سفر به تاجیکستان هم در توییتر نوشته بود «عکسی از لنین در کنار یک مغازه در تاجیکستان نظرم را جلب کرد. نزدیک که شدم فهمیدم عتیقه‌فروشی است! حکومتی که ۷۰ سال، ایدئولوژی را به زور به مردمش تحمیل کند، امروز جای دیگری جز عتیقه‌فروشی برایش نمی‌ماند. به ویژه وقتی رهبران آن، ثروت‌اندوزی پیشه کنند!»

بعضی کاربران توییتر خطاب به ضرغامی نوشتند خودش متوجه مطلبی که نوشته و کنایه‌های سنگینی که زده، نشده وگرنه این توییت را منتشر نمی‌کرد. سایر کاربران توییتر هم متفق القول معتقد بودند این توییت بیش از آنکه طعنه به حکومت کمونستی شوروی سابق باشد، کنایه به مقامات ایدئولوژیک جمهوری اسلامی است؛ چه آنکه در موزه‌های ایران نیز چنین قاب عکس‌هایی یافت می‌شود.

عزت الله ضرغامی پیش از این با انتشار تصویری از دیدار خود با احمد توکلی در صفحه توییتر خود نوشت «صبحانه با احمد آقای توکلی (۳ شهریور) اصرار دارد که وزرا باید در جلسه هیات وزیران در مورد همه مسائل مهم دولت مداخله کنند و موثر باشند، نه فقط برای دستگاه خودشان. حرف درستی است که معمولأ مورد غفلت است. چاره‌ای جز گفتگو و هدایت بحث‌های چالشی به سمت منافع ملی نداریم.»

ضرغامی در واقع سعی کرده برنامه خود را از زبان توکلی مطرح کند تا حالت منطقی بیشتری به آن بدهد. اما در کنار تلاش برای شهرت و دیده شدن، که در دولت قبلی هم آذری جهرمی به شکلی دیگر آن را انجام می‌داد، به نظر می‌رسد ضرغامی قصد دارد خود را چهره متفاوت کابینه نشان دهد. ضرغامی، سال‌ها پیش نشان داده بود شیفته محمود احمدی نژاد است. چه زمانی که با هم از دیوار سفارت آمریکا بالا رفتند و جز اقلیت راستگرایان حاضر در سفارت بودند و چه زمانی که در سال ۸۳ ضرغامی از آب خوردن احمدی نژاد شهردار تهران هم رپرتاژ می‌رفت و چه سال ۸۸ که همه ظرفیت صداوسیما برای بزک کردن دولت احمدی بسیج شدند و چه سال ۹۲ که گفته بود قصد راه‌اندازی جریانی به نام ۳ تیر را دارد (۳ تیر ۸۴ دور دوم انتخابات محمود احمدی نژاد بود که او توانست به اکبر هاشمی رفسنجانی غلبه کند)

ضرغامی هنوز هم به دیدار‌های خود با شخصیت‌های خاص ادامه می‌دهد. از جمله دیداری که در روزهای قبل با سعید محمد داشته و با اشاره به رد صلاحیت هر دو نفر و حضور هر دو در کابینه ابراهیم رئیسی می‌نویسد که ما سرنوشت یکسانی داشتیم. در دولتی که عمده وزرای آن تا کنون تجربه چندانی نداشته‌اند، حالا عزت الله ضرغامی که زمانی خود را «یک بازیکن ذخیره» می‌نامید، به ژنرال تبدیل شده است و فعلا بیشترین اخبار درباره او منتشر می‌شود. گویا باید منتظر آینده ماند؛ روزگاری که ضرغامی برنامه‌ریزی کرده تا بازیگر جدی آن باشد.

  • 19
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش