چهارشنبه ۰۳ مرداد ۱۴۰۳
۱۸:۲۶ - ۲۲ آبان ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۸۱۹۰۹
دولت

وزیر کشور: نگران پیک ششم هستیم

وزیر کشور,احمد وحیدی
وزیر کشور با بیان اینکه نگران پیک ششم هستیم، گفت:‌ ‌‌فکر نکنیم همه چیز عادی شده است بنابراین باید حساس باشیم.

به گزارش تسنیم، احمد وحیدی وزیر کشور در مراسم تکریم شهبازی استاندار سابق و معارفه عبدللهی استاندار جدید استان البرز با بیان اینکه امروز کشور نیازمند پیشرفت و توسعه همه جانبه است؛ گفت: انقلاب اسلامی ایران بعد از ۴۲ سال همچنان در حال شکفتن است.

وزیر کشور با بیان اینکه امروز در استان البرز پنج هزار و چند صد شهید ارزشمند داریم؛ گفت: شهدا میزبان واقعی هستند و دست یاری به سمتشان دراز می کنیم.

وزیر کشور با اشاره به این موضوع که استان البرز از استان های استراتژیک و ویژه کشور ایران عزیز اسلامی است؛ گفت: مسیر مواصلاتی و ارتباطی ۱۴ استان کشور با البرز است و این نشان از اهمیت این استان در پیشرفت و توسعه کشور دارد.

وحیدی در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به مهم ترین موضوع استان البرز یعنی مساله مهاجرت بیش از ۱۰۰ هزار نفر در سال، گفت: باید با کار و خلاقیت با محوریت روستاهای کشور، مهاجرت معکوس در کشور شکل گیرد.

وی در این خصوص گفت: واقعیت امر این است از روستاهای کشور روستاهایی مولد و با توان تولیدی بالا هستند اما وقتی همین روستائیان به شهر مهاجرت می کنند؛ چالش حاشیه نشینی در کلان شهرها ایجاد می شود.

وحیدی همچنین به ظرفیت‌های بزرگ توسعه ای استان البرز اشاره کرد و گفت: سرمایه انسانی، وجود صنایع متعدد و دانشگاه‌های با طراز علمی بالا مهم ترین ظرفیت استان است که باید این ظرفیت ها به زمینه ای برای تولید و اشتغال بیشتر در استان تبدیل شود.

وی در خصوص چالش‌های پیش روی استان هم گفت: مشکل کمبود آب یکی از مشکلات کشور و استان البرز  است و برای این موضوع برنامه های جدی و هدف‌دار پیش بینی شده است.

وی با بیان اینکه استفاده از پس اب ها و جلوگیری از چاههای غیرمجاز باید از سوی استاندار جدید پیگیری و مدیریت شود، تصریح کرد: استان البرز دارای  ظرفیت های بالای صنعتی، گردشگری و کشاورزی است.

‌وحیدی با تاکید بر توانمندی بالای استان البرز در حوزه کشاورزی، گردشگری و صنعت در حوزه کلان اقتصادی و صنعتی کشور اشاره کرد و گفت: باید در این زمینه ها هم استاندار جدید  برنامه های  جدی برای حرکت رو به جلوی استان تدبیر کند.

وزیر کشور در ادامه صحبت های خود با بیان اینکه وحدت و همبستگی رمز قدرت نظام جمهوری اسلامی ایران است، گفت: نمونه بارز این امر همزیستی مسالمت امیز استان های کشور است.

وی در این خصوص تصریح کرد: البته دشمن تلاش می کند در استان البرز دغدغه امنیتی و حاشیه ای ایجاد کند و مانع از توسعه شود اما نیروهای نظامی و امنیتی با هوشیاری اجازه چنین توطئه هایی را نخواهند داد.

موضوع تحریم ها و تلاش برای اعمال فشارها به مردم از سوی دشمنان از دیگر محورهای مورد اشاره ‌وحیدی در نشست امروز بود و در این خصوص گفت: مردم عزیز ایران اسلامی استوار هستند و بر آموزه‌ های  انقلابی خودشان پایبند هستند. مردم در پاسخ به تحریم ها به آیت الله رییسی به عنوان یک شخصیت انقلابی رای دادند.

‌وحیدی همچنین به موضوع اختلال در سامانه بنزین اشاره کرد و گفت: مجموعه دولت در مساله حمله سایبری به پمپ  بنزین ها هوشمندانه و مدیرانه عمل کردند.

وی همچنین با اشاره به اینکه کسانی که دیروز کشور را وصل می کردند به رفع تحریم ها  امروز بعد از دو ماه می گویند چرا مشکلات را برطرف می کنند؛ گفت: گویا فراموش کردند تا دو ماه پیش در این کشور مسوول بودند.

وحیدی خاطرنشان کرد: امروز در بحث کرونا و تزریق واکسن جز کشورهای موفق هستیم اما باید با جدیت موضوع شروع پیک جدید را جدی بگیریم و اجازه شیوع این بیماری را در کشور ندهیم.

توجه به بهره وری در اقتصاد از دیگر موضوعات مورد اشاره دکتر وحیدی در نشست امروز بود و در این خصوص گفت: بهره وری مهم ترین مساله اقتصادی کشور است و باید دراین خصوص برنامه های تحولی تدبیر کنیم و سهم بهره  وری را در اقتصاد ارتقا دهیم.در بحث تنظیم بازار قیمت اقلامی چون سیمان و فولاد یک چهارم شد؛ در برخی کالاهای دیگر مانند ارزاق عمومی هم مردم انتظار دارند.

وحیدی در بخش پایانی صحبت های خود با تاکید بر این موضوع که در انتخاب استاندارها به دنبال تفاهم حداکثری با نخبگان و مسوولان ارشد استانی هستیم؛ تصریح کرد: رویکرد وزارت کشور بر انتخاب بهترین هاست و در این مسیر تمام سعی و تلاش بر حضور توانمندترین افراد در مسند عالی استان کشور بوده است.

  • 19
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش