جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
۰۹:۰۶ - ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۱۱۱۲۳۱
دولت

رئیسی: عدالت در حرف زدن آسان اما در اجرا آسان نیست

آیت الله سید ابراهیم رییسی,تجدید میثاق هیأت دولت با آرمان‌های امام راحل
رییس‌جمهور گفت: نگاه امام(ره) به مردم تشریفاتی نبود بلکه ایشان به قدرت و مشارکت مردم باور داشتند.

به گزارش ایرنا، آیت الله سید ابراهیم رییسی صبح چهارشنبه در حاشیه تجدید میثاق هیأت دولت با آرمان‌های امام راحل و شهدای انقلاب اسلامی، با تبریک فرارسیدن ایام‌الله دهه فجر، این روزها را بسیار با برکت عنوان کرد و همچنین با عرض تسلیت درگذشت عالم جلیل القدر و فقیه وارسته آیت الله صافی گلپایگانی، گفت: امیدوارم خداوند متعال ایشان، امام بزرگوار و همه شهدای گرانقدر را سر سفره امام علی(ع) مهمان کند و عاقبت همه ما را ختم به خیر کند.

رییس جمهور افزود: روح بلند امام (ره) بزرگوار گواه و ناظر اعمال ماست. آنچه از سیره و سلوک بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی می‌شناسیم توجه به مردم است.  توکل به خدا و همراهی با مردم همواره دو محور برای عالمان دینی بوده است. توکل به خدا و همراه کردن مردم با خود، دو اصل اساسی بود که مصلح بزرگ قرن برای ایجاد تحول مبنا قرار داده بود.

آیت‌الله رییسی ادامه داد: خداوند به نصرت خود و دستان توانای مومنان و مردم، پیروزی را وعده کرده است و ترجمان جمهوری اسلامی و مردم‌سالاری دینی همین است که مردم در نظام اسلامی محور هستند.

وی تاکید کرد: امام راحل از مردم سخن می‌گفتند اما سیاستمداران جهان توجهی در عمل به مردم ندارند. نگاه امام (ره) به مردم تشریفاتی و سیاسی به معنای مصطلح نبود بلکه ایشان به قدرت مردم و مشارکت آنان باور داشت.

رییس دولت مردمی با بیان اینکه امام(ره) همواره مسئولان را نسبت به وضعیت مردم و کوخ نشینان توجه می‌داد، افزود: سفارش امام(ره) در حمایت از مردم و کوخ‌نشینان یک حقیقت و برخاسته از یک باور بود.

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه توجه به مردم، همواره جلوه های مشترکی داشته و اکنون نیز دارد، گفت: هر جا موفقیت داشتیم آنجا بود که به مردم میدان دادیم و هر جا حضور آنچنانی برای مردم تعریف نکردیم، موفق نشدیم.

 

وی با تاکید بر این موضوع که مردم همواره برای حضور در صحنه‌های انقلاب حضور دارند، اضافه کرد:  توجه به مردم برای همه دولت‌ها و دولت ما یک اصل است و باید از نگاه سیاسی امام(ره) درس بگیریم. دولت مردمی موفقیت های خود را در حضور مردم تعریف می کند و مساله عدالت و اجرای آن هم با حضور مردم شکل می گیرد. این خود مردم هستند که اقامه قسط می کنند و عدالت را به اجرا می گذارند.

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه دشمنان به دنبال آن هستند که هیچ نظامی به نام دین پا نگیرد ولی موفق نخواهند شد، خاطرنشان کرد: ما خدمتگزار و کارگزار مردم هستیم. پیام میثاق امام و شهدا این است که مردم محور اجرای عدالت هستند. عدالت در حرف زدن آسان است اما حضرت علی (ع) هم فرمودند که اجرای عدالت کار آسانی نیست. 

رییس‌جمهور با بیان اینکه سال‌های اول پیروزی انقلاب اسلامی مسأله‌ای پیش آمد که بسیار نگران بودیم چه خواهد شد و اینها قرار بود برای تضعیف و رهبری امام باشد و دست‌های برخی در کار بود، به بیان خاطره‌ای پرداخت و گفت: شبانه به همراه جمعی از روحانیون به منزل آیت‌الله مشکینی رفتیم و ایشان در پاسخ به سؤال ما گفتند که بهتر است از آیت‌الله راستی کاشانی این مطلب را بشنوید. به منزل آقای راستی رفتیم و ابراز نگرانی کردیم که توطئه‌ای در حال اتفاق است و از شخصیت آیت‌الله طالقانی دارد سوءاستفاده می‌شود. ایشان پاسخ داد امام به همراه جامعه مدرسین نیم ساعت پیش اینجا بودند و ما هم همین سؤال را از محضر ایشان پرسیدیم که امام فرمودند یک راهی داریم که باید آن را برویم و اگر بر اساس آنچه تکلیف ماست درست حرکت کنیم، یقین داریم خداوند متعال خود موانع را برمی‌دارد و شما نگران نباشید. به زودی شرایط تغییر خواهد کرد.

آیت‌الله رئیسی ادامه داد: بعد از شنیدن این جملات آرامشی پیدا کردیم و به حجره برگشتیم و فردا قبل از ظهر شرایط عوض شده بود. آیت‌الله طالقانی به مدرسه فیضیه آمدند و سخنرانی بسیار غرا و تاریخی خود را در عظمت شخصیت امام و رهبری امام ایراد کردند و نه تنها شرایط عوض شد، بلکه در جهت تثبیت رهبری انقلاب و امام گام بسیار بلندی برداشته شد و همه افرادی که قصد تفرقه داشتند به حاشیه رفتند.

رییس‌جمهور خاطر نشان کرد: نکته حکمت‌آمیز و حکمت‌آموز امام در آن جلسه هم این است که راهی را در پیش داریم و خداوند متعال وعده کرده اگر ما درست حرکت کنیم خودش مشکلات را بردارد. خداوند به ما در اجرای بیانات رهبر معظم انقلاب اسلام و پیمودن خط نورانی امام کمک می‌کند. نجات کشور، رفع مشکلات و رونق گرفتن زندگی مردم را در این خط نورانی و عمل کردن به آنچه در اقتضای بودن در این خط نورانی است می‌بینم.

آیت‌الله رئیسی در پایان سخنانش از همه دست اندرکاران حرم مطهر امام راحل به ویژه یادگار امام بزرگوار که زمینه این حضور را فراهم کرده‌اند، قدردانی کرد.

  • 16
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش