چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
۱۲:۲۲ - ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۱۱۲۱۳۰
دولت

رئیسی: امید ما به مردم است، نه وین و نیویورک

ابراهیم رئیسی,رئیس جمهور
رییس جمهور با تاکید بر اینکه سلطه نمی پذیریم و به کسی ظلم نمی‌کنیم، تصریح کرد: ارزشهای جمهوری اسلامی ثابت است.

به گزارش ایسنا، آیت الله سید ابراهیم رئیسی در سخنرانی خود در پیش‌خطبه نماز جمعه این هفته تهران که همزمان با چهل و سومین سالگرد  پیروزی انقلاب اسلامی برگزار شد ، با تبریک ۲۲ بهمن روز پیروزی انقلاب اسلامی و گرامیدشدت یاد امام (ره) و شهدا ، اظهار کرد: ۲۲ بهمن یوم الله است. همه روزها روزهای خداست، اما چرا یک روز یوم الله می شود؟ جلوه قدرت الهی از غیر مجاری عادی، آن روز را روز خدا می‌کند. در ۲۲ بهمن جلوه قدرت الهی به دست مردم ایران و به رهبری امام جاری شد.

وی در ادامه افزود: قدرت الهی همه را خیره کرد. ملت ایران حکومتی که مورد حمایت قدرت های بزرگ بود را کنار زد و حکومتی به نام دین بر پا کرد. این دست قدرت لایزال الهی بود. در این ایام آنچه برای همه ما ضرورت دارد بویژه نسل جوان، شناخت انقلاب اسلامی و شناخت عناصر هویت ساز این انقلاب است.

رییس جمهور با یادآوری اینکه رهبری جهاد تبیین را امر فرمودند، تصریح کرد: عناصر هویت انقلاب اسلامی را باید شناساند. دین و مردمی بودن از این عناصر است. انقلاب اسلامی مردم پایه است و ادامه دهندگان این مسیر مردم هستند. انقلاب غیر طبقاتی بود و مثل سایر انقلاب‌ها بر یک طبقه خاصی استوار نبود و همه مردم در انقلاب حضور داشتند. استقلال طلبی یکی دیگر از عناصر این انقلاب است. آزادی‌خواهی ، عدالت طلبی از سایر عناصر انقلاب است. در درون انقلاب اسلامی ضدظلم و ضد فساد بودن نهادینه شدن است. همچنین ضداستکبار بودن نهادنیه شده است. انقلاب فساد و ظلم را نمی پذیرد.

رئیس جمهور همچنین با بیان اینکه رژیم ستمشاهی نماد وابستگی به استبداد و خضوع در برابر قدرت های سلطه گر و گردن کشی در برابر مردم و آلوده به فساد و ظلم بود،  تصریح کرد: انقلاب اسلامی آمد تا این رژیم را از میان بردارد و نظامی مبتنی بر دین و برای استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی بر پا کند.

رئیسی در ادامه گفت: پیروزی انقلاب اسلامی، تمدنی را رقم زد که به نام اسلام و جمهوریت رقم خورد و تمدنی نوین ایجاد کرد و این تمدن سعادت را برای انسان معاصر فریاد می‌زند. این تمدن دارای شاخصه‌های مهمی است. شعارهای انقلاب اسلامی شعارهایی است که  فطری است و به فطرت همه انسان‌ها مربوط می شود و همه مردم جهان آن را می پسندند. سخن و شعار انقلاب اسلامی، آزادی، اخلاق، عقلانیت و عدالت، استقلال، عزت ملی، برادری و نفی سلطه و ظلم است.

وی ادامه داد: این شعارها کهنه نشده است. شعارهای مردم در ۲۲ بهمن ۵۷ امروز هم باید جریان داشته باشد. اگر آن روز از استقلال و آزادی و نه شرقی و نه غربی جمهوری اسلامی گفته شد، امروز هم باید این شعارها گفته شود. ما سلطه نمی پذیریم و به کسی ظلم نمی‌کنیم، ارزشهای جمهوری اسلامی ثابت است.

وی با اشاره به اینکه حتی مردم غیر مسلمان، اما آزادی‌خواه به انقلاب اسلامی، امام و رهبری عشق می ورزند، خاطرنشان کرد: شعار انقلاب جهان شمول است. ملت‌های جهان سخت به انقلاب اسلامی پایبندند. همه مردم آزادی‌خواه دنیا می خواهند انقلابی بودن نظام همچنان حفظ شود و دچار فراز و فرود نشود. نگاه و عمل انقلابی همچنان مورد تاکید مردم جهان است.

رئیس دولت سیزدهم تصریح کرد: امام و رهبری مکتبی سیاسی ارائه کردند که دارای شاخص اخلاص است. امام فرمود عالم محضر خداست. توجه به جمهوریت و مردم یکی دیگر از این شاخص هاست و امام و رهبری به مردم علاقمند هستند و توجه به مردم در این مکتب سیاسی و تشریفاتی نیست. شاخص دیگر عدالت است که باید در همه سطوح جامعه جریان داشته باشد. عدالت هدف مهم انقلاب اسلامی است و ما مفتخریم در دولت مردمی، جمهوریت و عدالت را دو محور مهم خود قرار داده ایم. بعضی ها در رسانه‌ها سوال می کنند که رئیس جمهور چرا اینقدر به میان مردم می رود، اما بی توجهی به مردم، بی توجهی به انقلاب اسلامی است. اگر به مردم بی توجهی شود، از انقلاب دور خواهیم شد. عدالت محور کار دولت است که باید همواره مورد تاکید قرار گیرد. عناصر دیگر مکتب امام و رهبری ؛ ضدظلم و ضد استکباری بودن و ضد فساد بودن و استقلال طلبی است. همه می دانند ایران مستقل ترین کشور جهان است، نه سلطه می‌پذیرد و نه ظلم به دیگران را روا می دارد.

وی همچنین افزود: در جهت استقلال اقتصادی کار شده است، اما راه بسیار داریم تا استقلال اقتصادی بیشتری داشته باشیم. همه ظرفیت‌ها در کشور آماده است، اما برخی نگاه‌های غلط و دلهره‌هاو نسخه‌هایی که ارتباطی با جمهوری اسلامی نداشت، موجب عقب نگه داشته شدن است، اما ان‌شاءالله در جهت استقلال اقتصادی و عمل به نسخه اقتصاد مقاومتی گام‌های بلندی برداشته خواهد شد.

رئیسی در ادامه با بیان اینکه امام خمینی(ره) و رهبری همواره بر وحدت و انسجام ملی تاکید دارند، گفت: نباید اجازه داد وحدت و انسجام ملی دچار خدشه شود. همه بدانند که پیشرفت کشور در گرو انسجام و وحدت است.

وی تاکید کرد: ما در دولت در رفع مشکلات، توجه به ظرفیت‌های کشور، توجه به اقتصاد مقاومتی و ملی، رفع مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی گام‌هایی برداشته ایم و گام‌های بسیاری در پیش داریم. کرونا در گذشته مردم را بسیار رنج می داد. در ابتدای دولت روزی ۷۰۰ فوتی داشتیم ولی امروز شرایط متفاوت شده است و مردم هم رعایت کنند تا از سویه فعلی عبور کنیم. در ابتدای دولت نگران بابت کالاهای اساسی وجود داشت اما امروز هیچ نگرانی درباره کالاهای اساسی در کشور وجود ندارد. ظرفیت‌های کشور به سمت تولید هدایت می شود.

رئیسی تصریح کرد: کسانی دنبال سواستفاده هستند، اما به مردم عرض می کنم این دولت آمده است تا فساد و رشوه و روابط ناسالم نباشد. ما با همه قدرت در برابر رانت خواری و مفسدان خواهیم ایستاد و ریشه آنها را خواهیم کند. نظام عادلانه در تولید، توزیع و جذب و پرداخت به کارکنان خواهیم داشت. اجازه نمی دهم کوچکترین بی عدالتی مردم را نگران کند.

رئیس جمهور همچنین با تاکید بر اینکه در سیاست خارجی نگاه متوازن داریم، گفت: نگاه به غرب کشور را نامتوازن کرده است. باید نگاه متوازن به همه کشورها بویژه همسایگان داشته باشیم. اما امید ما به مردم شمال، جنوب، شرق و غرب کشور است و ما هرگز امید به وین و نیویورک نداریم.

وی خاطرنشان کرد: ما به آینده بسیار امیدواریم، البته نه امیدواری در شعار. خدمت رهبری هم عرض کردم که هر روز می که گذرد و ظرفیت ها و نیروهای کشور را که می بینم امیدم به آینده بیشتر و بیشتر می شود. به جوانان عرض می‌کنم آینده بسیار روشن و امیدوار کننده است.

رئیسی در پایان گفت: ۲۲ بهمن پیام امید به همه مردم ایران و مستضعیفین و محرومان عالم و پیام استیصال به ظالمان است. بیداری اسلامی نوید الهی است. در ۱۰ سال اول می‌خواستند انقلاب و نظام پا نگیرد. در دوره تثبیت خواستند، نظام تثبیت نشود. در دوره توسعه خواستند پیام انقلاب محدود بماند. دشمن خواست و نشد، ولی شما مردم خواستید و شد. دوره پیشرفت و عدالت هم حتما تحقق پیدا خواهد کرد.

  • 16
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش