یکشنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۳
۰۸:۰۹ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۱۲۱۰۴۴
دولت

قطار فرضی رئیسی از کدام ایستگاه‌ها عبور می‌کند؟ | مردم گرفتار فقر و دولت سوار بر قطار پیشرفت❗️

آمار غیرواقعی رئیسی,فریب مردم توسط رئیسی

روزنامه جهان صنعت نوشت: «دشمن به دنبال توقف قطار پیشرفت است؛ کشوری با تحریم و اینقدر پیشرفت همه را حیرت زده می‌کند.» این بخشی از سخنان سیدابراهیم رییسی در جمع مردم شهرستان دشتی استان بوشهر در روز گذشته بود. ابراهیم رییسی از کدام قطار پیشرفت صحبت می‌کند. اصلا به وضعیت کشور آگاه است. می‌داند در جامعه چه می‌گذرد.

سفره نداشته مردم را دیده است. هر چند قیمت‌های جدید و سرسام‌آور دیگر سفره‌ای برای مردم نگذاشته که کوچکتر شود. آیا رییس‌جمهوری در جریان نوسانات بازار ارز است که حالا دیگر سلامتی بیماران را با خطر جدی در تهیه دارو، به خطر انداخته. اصلا این قطار پیشرفت رییسی از کجا عبور می‌کند که جامعه ردی از آن نمی‌بیند؟!

در واقع آنچه که سرعت گرفته قطار فقر است نه پیشرفت. این قطار دولت سیزدهم از ایستگاه‌های تورم افسارگسیخته، مسکن یا بازار ارز نیز عبور می‌کند؟ یا از سوی دیگر مهم‌ترین وعده‌ها حول محور بورس و دلار کدامیک محقق شده که حالا از سرعت پیشرفت در این زمینه سخن می‌گوید.

این جمله‌سازی‌ها آن هم در شرایطی که کشور در محاصره تورم و فقر قرار گرفته است، نه‌تنها دردی از جامعه دوا نمی‌کند بلکه فاصله بین جامعه و حاکمیت را هر روز بیشتر می‌کند. در واقع این بی‌اعتمادی‌های بین جامعه و حاکمیت که هر روزه نخبگان فکری و سیاسی نسبت به آن هشدار می‌دهند نتیجه همین نادیده گرفتن‌ها و آمارسازی‌های غلط از شرایط کشور است. با خشکاندن ریشه مشکلات جامعه در مسیر توسعه و پیشرفت قرار نمی‌گیرد.

در همین رابطه محمدباقر قالیباف رییس مجلس نیز از حیرت دشمنان از پیشرفت‌های ایران در زمینه موشکی سخن می‌گوید. قالیباف گفته است: امروز بی‌شک ایران اسلامی با همه مشکلات و تحریم‌هایی که وجود دارد در حوزه مسائل موشکی و هوا فضا یکی از ۵ قدرت دنیاست و همه این ظرفیت‌ها و امکانات به دست همین مردم و جوانانی که به صورت قلبی به سنت‌های الهی اعتقاد داشته و تلاش صادقانه دارند، به دست آمده و این بازدارندگی را در مقابل دشمن ایجاد کرده که چنین امنیتی امروز برقرار شده است. در واقع آن چیزی که از سخنان رییسی و قالیباف متبادر می‌شود این است که دشمن به جای عقب‌نشینی از پیشرفت کشور ایران به مقابله و حمله به آن پرداخته است، البته پیشرفتی که فقط مسوولان آن را حس می‌کنند و برای جامعه قابل لمس نیست.

در همین راستا سیدابراهیم رییسی پیش از ظهر دیروز در اجتماع مردم شهرستان دشتی در ورزشگاه تختی خورموج گفت: امروز آنچه که ملت ایران از آن برخوردارند استقلال و آزادی و نظامی است که مبتنی بر رای مردم و مردم‌سالاری دینی است.

می‌خواهند قطار پیشرفت را متوقف کنند، چون همه را حیرت زده می‌کند

رییسی با بیان اینکه قدرت ملت تحریم‌ها و تهدیدها و جنگ نظامی ۸ ساله را شکست داد، افزود: در جنگ ترکیبی دشمن به دنبال توقف قطار پیشرفت است چون کشوری که در حال تحریم است با اینقدر پیشرفت همه را حیرت‌زده می‌کند. در جنگ نظامی و اقتصادی شکست خورد. دشمن در جنگ ترکیبی خود به دنبال ایجاد ناامیدی در میان مردم بود و به تازگی در جنگ رسانه‌ای به دنبال ایجاد استرس و دلهره میان دانش‌آموزان و والدین هستند تا آشوب شکل بگیرد. دشمنان ما برای ناامید کردن مردم برنامه دارند اما مردم در روز ۲۲ بهمن مقتدرانه و با بصیرت دشمن را شکست دادند.

این سخنان رییسی در جمع مردم دشتی در حالی است که نقدها بر دولت حالا به جایی رسیده است که صدای مجلس همسو را نیز در آورده است و نزدیک به دو هفته است که نوسانات در بازار ارز و رشد روزافزون قیمت‌ها مردم را به تنگ آورده به گونه‌ای که دیگر بهارستان‌نشینان نیز نمی‌توانند از دولت حمایت کنند و حالا بهارستان‌نشینان از کلید خوردن طرح استیضاح وزیر اقتصاد رییسی خبر می‌دهند. دولت اما در واکنش به این نابسامانی‌ها سکوت کرده و همچنان معتقد است که قطار پیشرفتش سرعت گرفته و وعده‌ها نیز در حوزه ایجاد اشتغال محقق شده است؛ به گونه‌ای که روز گذشته رییسی با اشاره به ایجاد شغل، گفت: مساله بیکاری نباید خانواده‌ها را رنج بدهد و دولت برای ایجاد اشتغال در این استان مصمم است و از ظرفیت‌های موجود استفاده خواهد کرد؛ بر اساس وعده‌ای که دادیم که در هر سال یک میلیون شغل ایجاد شود عقب نیستیم و در استان بوشهر نیز شاهد اقدامات بسیار خوبی هستیم. اما مشخص نیست ایجاد یک میلیون شغل درکدام استان‌ها محقق شده است که رییسی از تحقق آن سخن می‌گوید.

رییسی: ایجاد ناامنی در مدارس، پروژه‌ای در تداوم اغتشاشات خیابانی و التهاب‌آفرینی ارزی است

متاسفانه یک روند غلط در دولت ایجاد شده که همه ناکامی‌ها و ناکارآمدی‌ها را به دشمن یا دولت قبل ربط می‌دهند. بارها در سخنان اعضای کابینه رییسی شنیده‌ایم که در پاسخ به نقدها اعلام کرده‌اند که دشمن مسبب چنین شرایطی است، هیچگاه نگاه به داخل نداشته‌اند، گویی ضعفی در دولت نیست و تنها دشمن است که نمی‌گذارد وعده‌های انتخاباتی در دولت‌ها محقق شود.

این امر باز برای چندمین بار از سوی دولت مطرح شد همان‌طور که روز گذشته رییسی در جمع مردم خورموج با اشاره به مسائل اخیر پیش آمده در ارتباط با برخی مدارس گفت: در جلسه اخیر دولت، وزیر کشور و وزیر اطلاعات را مامور کردم تا هر چه سریع‌تر این موضوع را ریشه‌یابی و بررسی و اطلاعات آن را هم سریعا به مردم عزیزمان اعلام کنند تا توطئه دشمن برای ایجاد دلهره و ناامیدی در مردم خنثی شود.

او با بیان اینکه دشمن پس از جنگ ترکیبی و تلاش برای ایجاد التهابات ارزی و اقتصادی به سراغ پروژه امنیتی در مدارس رفته است، گفت: دشمن می‌خواهد برای فرزندان ما در مدارس دلهره، ناامنی و فضای ترس و ناامیدی ایجاد کرده و از این طریق ایجاد آشوب کند.

رییسی افزود: یک روز آشوب و اغتشاش خیابانی، یک روز اغتشاش در حوزه مالی و ارزی و اقتصادی و یک روز مساله ساختن و مساله‌سازی امنیتی در حوزه تحصیل و مدارس، اینها ترفندهایی است که دشمنان برای ناامید کردن مردم طراحی و اجرا می‌کنند چون می‌بینند با وجود همه این تهدیدها، تحریم‌ها و نقشه‌ها روز ۲۲ بهمن در سراسر کشور مردم با بصیرت، آگاهانه، مقتدرانه و عزتمندانه حضور پیدا کردند و دشمن را شکست دادند.

بهره‌برداری از ۱۵ طرح آبی در استان بوشهر

در جریان سفر دو روزه سید ابراهیم رییسی به استان بوشهر چندین پروژه آبی نیز افتتاح شد و مورد بهره‌برداری قرار گرفت. رییسی در آیین افتتاح و بهره‌برداری رسمی از ۱۵ طرح بزرگ آب و برق در استان بوشهر، گفت: این طرح‌های چندساله که با همت وزارت نیرو و متخصصان توانمند داخلی طی چند ماه به سرانجام رسیده‌اند، از جمله کارهای بسیار بزرگ و افتخارآمیز در جهت گره‌گشایی از مشکلات مردم هستند.

رییس‌جمهور در ادامه، اجرای پروژه‌های آب‌رسانی جهت رفع تنش‌های آبی در استان‌های کم‌آب کشور را از برنامه‌های محوری دولت عنوان کرد و گفت: رفع مشکل آب شرب مردم بوشهر و پایان جیره‌بندی آب در این استان از نتایج توجه دولت به رفع مشکلات ناشی از تنش آبی در کشور است.

او همچنین در جریان فاز ۱۴ پارس‌جنوبی و با اشاره به روند افتتاح فاز ۱۴ بیان کرد: شرکت‌هایی که موظف بودند اجرای این فاز را انجام دهند کار را زمین گذاشتند و رفتند. فکر می‌کردند کار زمین می‌ماند، اما نماند. یک فاز از مجموعه فازهای پارس‌جنوبی باقی ‌مانده که به زودی فعال می‌شود. جوانان ما نشان دادند هیچ‌گاه متوقف نخواهیم شد و اجرای این فاز هم به همت همین متخصصان بومی دنبال شد.

رییسی با بیان اینکه محصولات پالایشگاه پارس‌جنوبی، بخش‌های مهم صنعت نفت ‌و گاز کشور را فعال می‌کند، اظهار کرد: این پالایشگاه نقش مهمی در صادرات و ارزآوری برای کشور دارد و جلوه‌ای از خودکفایی و استقلال کشور است.

از بانک‌ها و بخش‌های مهم اقتصادی می‌خواهم در حوزه نفت ‌و گاز و پتروشیمی سرمایه‌گذاری کنند. اگر سرمایه کشور به سمت تولید هدایت شود، گام‌های موثری در جهت رشد اقتصادی برداشته می‌شود.

او با اشاره به تلاش دشمن برای ایجاد مشکلات اقتصادی در کشور، تصریح کرد: باید ثابت کنیم که می‌توانیم این مشکلات را با اقتدار حل کنیم.

فقط موشک و توان نظامی برای کشور قدرت نمی‌آورد بلکه هر اقدامی که اقتدار کشور را افزایش دهد موجب افزایش قدرت ما می‌شود. افتتاح پالایشگاه فاز ۱۴ پارس‌جنوبی برای ما اقتدارآفرین است. ما ایران قوی با اقتصاد قوی می‌خواهیم.

  • 15
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۹
غیر قابل انتشار: ۱۱
جدیدترین
قدیمی ترین
بازور ودروغ هیچ وقت نمی توان در قبل مردم نفوذ کرد بلکه نفرت هم بیشتر بشه اما کیه که متوجه بشه چون بادنجان دور قاب چینها و چاپلوسان و...نمی گذارند صدا واقعیت به گوش مقامات برسه چون منافع چاپلوسان عدم دیدن مردم توسط مقامات است
ما ایران قوی با اقتصاد قوی می‌خواهیم. ما هم میخواهیم ولی شما نمی توانید هرگزعلمش را ندارید
مبتنی بر رای مردم و مردم‌سالاری دینی است. منظور کدام ملت همان هایی که ۶۰ درصد به شما رای ندادند و با مهندسی انتخابات منتصب شدید
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش