دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۹:۲۶ - ۱۰ دي ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۱۰۰۶۳۵
دولت

طعنه روزنامه جمهوری اسلامی به رئیسی: با عملکرد مسئولین ، دشمن از هر اقدامی برای منزوی کردن ایران بی نیاز است

ابراهیم رئیسی,رئیس جمهور

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: رئیس‌ جمهور روز پنجشنبه هفتم دیماه جاری در اجلاس سالانه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و علمای شهرها، ارائه آماری از وضعیت اقتصادی کشور و «شناسائی مؤدیان مالیاتی جدید بیش از مجموع تعداد مالیات‌ دهندگان در گذشته» ارائه کرد.

او گفت: «ما مبتنی بر اصول و مبانی انقلاب اسلامی توانستیم با پیوستن به پیمان‌ها و ائتلاف‌های بزرگ جهانی نظیر شانگهای، بریکس و اوراسیا و اتصال اقتصاد کشور به زیرساخت‌های اقتصادی کشورهای عضو این پیمان‌ها پروژه انزوای کشور را به شکست بکشانیم و با غلبه بر بسیاری از کمبودها، کاستی‌ها و نارضایتی‌ها دشمن را در ناامیدسازی مردم نیز ناکام بگذاریم.»

اصل تلاش برای به شکست کشاندن طرح انزوای کشور که از اهداف دشمنان است، بسیار ارزشمند و مطلوب است ولی راه به شکست کشاندن این هدف شرورانه دشمنان اینست که نتیجه و فایده اقدامات دولت در سفره‌ها و معنویت مردم ظاهر شود. متأسفانه پیوستن به ائتلاف‌هائی مثل شانگهای، بریکس و اوراسیا نه‌تنها فایده‌ای برای سفره‌های مردم نداشت و معنویت زندگی مردم را افزایش نداد بلکه در سال‌های اخیر سفره‌ها هر روز کوچک‌تر شدند و فاصله مردم از معنویت و حتی دین بیشتر شده است.

آقای رئیسی باید به این واقعیت توجه کند که سخنرانی‌های یکطرفه در مجامعی که افراد حاضر در آن مجال سخن گفتن و ایرادها و اشکال‌ها را مطرح کردن ندارند، یک اقدام شعاری و نوعی تبلیغات انتخاباتی است. اگر در همان سخنرانی قم به حاضران فرصت می‌دادید، به شما می‌گفتند مردم این شعارها را قبول ندارند و کمرشان زیر بار فشارهای اقتصادی خم شده است.

مخاطبان این سخنرانی‌ها خوب می‌دانند که پیوستن به ائتلاف‌های شانگهای، بریکس و اوراسیا مثل افتتاح طرح‌های نیمه‌تمام دولت‌های قبلی است که حدود ۷۰- ۸۰ درصد کارهایش قبل از این دولت انجام شده بودند و حالا این دولت به جای آنکه در زمان افتتاح آنها از قبلی‌ها تشکر کند که زحمت طراحی، بنیان نهادن و پیشبرد قسمت عمده طرح‌ها را کشیدند و زمینه را برای بهره‌برداری فراهم کردند، آنها را نکوهش می‌کند و همه چیز را به نام خود تمام می‌کند.

اخلاق اسلامی و جوانمردی ایجاب می‌کند دولتمردان از زحمات تمام کسانی که سهمی در پیشرفت کشور داشتند تشکر کنند و هر اقدام مفیدی را به حساب مردم و تلاش‌های جمعی کارگزاران نظام بگذارند و حساب خود را از حساب دیگران جدا نکنند.

درخصوص آمارهائی که آقای رئیس‌ جمهور از وضعیت اقتصادی داده و معمولاً می‌دهد لااقل خود ایشان به آماری که همزمان با همین سخنرانی قم، مرکز آمار از داده‌های شاخص قیمت مصرف‌کننده داد توجه می‌کرد. مرکز آمار که یک مؤسسه رسمی دولتی است اعلام کرده «تا آذر ۱۴۰۲ تورم سالیانه با عبور از ۴۴ درصد به بالاترین سطح خود طی ۱۰ سال گذشته رسیده و تورم‌ ماهانه نیز با ثبت رقم ۲.۹ درصد طی ۸ ماه گذشته، رکورد زده است.» این آمار رسمی با سخنان رئیس‌ جمهور در تضاد کامل است.

در مورد مالیات، توجه آقای رئیسی را به این نکته بسیار مهم جلب می‌کنیم که اخذ مالیات و افزایش آن مخصوص جامعه مرفه است. در جامعه‌ای که ۷۰ درصد مردم آن یارانه‌بگیر یا مستمری‌بگیر هستند اصولاً مالیات راه ندارد. علاوه بر این، کشوری که نفت سرشار دارد نباید از اقشار عادی جامعه که بیش از ۹۰ درصد جمعیت را تشکیل می‌دهند مالیات بگیرد.

اگر در فروش نفت مشکل دارید مربوط به سیاست بین‌المللی‌تان است که باید آن را تغییر دهید تا بتوانید نفت بفروشید، تجارت کنید و مبادلات بانکی بین‌المللی داشته باشید و مجبور نشوید مالیات را چند برابر کنید، مالیات‌ دهندگان را به بیش از مجموع مالیات‌ دهندگان گذشته افزایش دهید و هر روز نرخ خدمات را بالا ببرید. کم کردن بار مالیاتی مردم هنر است نه افزایش آن. شما در تبلیغات انتخاباتی‌تان گفته بودید طرفدار اینترنت رایگان هستید و حالا دولت خودتان تعرفه اینترنت را رسماً ۳۰ درصد ولی عملاً در مواردی با تردستی اپراتورها تا حدود ۱۰۰ درصد افزایش داده است!

آقای رئیس ‌جمهور! بدون تعارف و کاملاً خیرخواهانه می‌گوئیم درست است که دشمن برای به انزوا کشاندن کشور تلاش می‌کند ولی متأسفانه عملکرد مسئولین ما بگونه‌ایست که دشمن را از هر اقدامی در این زمینه بی‌نیاز کرده است. عامل انزوا در داخل و خارج، عملکرد مسئولین است نه چیز دیگر.

  • 11
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش