به گزارش تابناک، صبح امروز مسعود پزشکیان لیست کابینه پیشنهادی خود را تقدیم مجلس کرد.
آذری جهرمی در واکنش به لیست پیشنهادی دولت نوشت: موفقیت دولت، موفقیت ملّت است؛ انتقادهای زود هنگام و بیانیههای تضعیف کننده موضع رئیس جمهور در پی معرفی کابینه؛ شلیک به پای خود است. یار شاطر باشیم نه بار خاطر؛ وقت برای انتقاد زیاد است!
واکنش خبرساز نمایندگان مجلس هنگام اعلام اسامی وزیران پیشنهادی دولت مسعود پزشکیان
اعلام نام اعضای کابینه و وزیران پیشنهادی اصلاحطلب دولت «مسعود پزشکیان»، با دودو نمایندگانی که عمده آنها پایداری بودند، روبهرو شد.
در حین خواندن نام وزیران پیشنهادی دولت «مسعود پزشکیان» از طرف «محمدباقر قالیباف» نمایندگان دودو و چهارچهار به معنای تایید یا رد وزرای پیشنهادی را صدا میزدند.
به نظر میرسد، برخلاف آنچه دولت و برخی چهرههای سیاسی از همراهی مجلس و دولت در تایید و رای اعتماد وزرا میگفتند، کار مسعود پزشکیان جهت رای اعتماد گرفتن برای وزرای دولتش در مجلس دوازدهم، بسیار سخت خواهد بود.
انتقاد نماینده اهل سنت مجلس از کابینه پیشنهادی
جلیل رحیمی جهان آبادی نماینده اهل سنت مجلس شورای اسلامی در انتقاد از کابینه معرفی شده مسعود پزشکیان توییتی منتشر کرد.
جهان آبادی در این توییت نوشت:
آقای رئیس جمهور ! ۸ وزارتخانه به اصولگرایانی که مقابل
شما و ما ایستادند و به شما رای ندادند رسید یک وزارتخانه به اهل سنت که با همه وجود شما و جنبش اصلاحات را یاری نمودند نرسید؟! کجای این کابینه وفاق ملی است؟
ما مگر بخشی از ملت ایران نیستیم؟!
طعنه کرباسچی به گزینه پیشنهادی وزارت ورزش
غلامحسین کرباسچی در حساب کاربری خود در توئیتر نوشته است:« محظور آقای رئیس جمهور برای تشکیل دولت وفاق ملی را می توان درک کرد. ولی چطور می شود با اعتقاد به اینکه این دولت دولت مرعوب است باز هم قبول مسئولیت کرد.»
کرباسچی این توییت را در واکنش به توئیت احمد دنیامالی گزینه پیشنهادی پزشکیان برای وزارت ورزش و جوانا مطرح کرده بود. چرا که دنیامالی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد که به قالیباف رأی داده است.
«باگهای» کابینه پزشکیان به روایت زیدآبادی
احمد زیدآبادی فعال و تحلیلگر سیاسی، در یادداشتی تلگرامی نوشت: «ترکیب کابینه بدین صورتی که به مجلس معرفی شده است، با توجه به اهدافی که آقای پزشکیان برای خود اعلام کرده، به قول امروزیها دارای دو یا سه "باگ" اساسی است.
با این حال، این در حوزۀ حقوق رئیس دولت است که همکاران خود را انتخاب کند. نامناسب بودن برخی همکاران رئیسجمهور در درجۀ نخست، مشکل خود اوست.
اگر او واقعاً فکر میکند که با برخی از این افراد میتواند کار کند، دلیلی ندارد که ما کاسۀ داغتر از آش شویم!
در دنیا معمولاً دست رؤسای دولت برای انتخاب همکاران خود کاملاً باز است. از طرفی مردم هم خیلی خود را درگیر انتخاب نوع همکاران رئیسجمهور نمیکنند و مطالبات خود را از کلیت دولت طلب میکنند.
در ایران اما بدبختانه دست رئیسجمهور برای گزینش همکاران خود باز نیست و گروهها و محافل سیاسی هم به طرزی خارج از قاعده خود را درگیر جزئیات این موضوع میکنند.
به هر حال، اگر این چند نفری که اصطلاحاً "باگ" کابینه به نظر می رسند، خود را متعهد به همراهی با سیاستهای اعلام شدۀ رئیسجمهور کرده باشند که چه بهتر، اما اگر احیاناً بخواهند ساز مخصوص خود را ناهماهنگ با ارکستر دولت بنوازند، آنگاه این به عهدۀ رئیسجمهور است که بخواهد تسلیم آنان شود یا آنکه قاطعانه به همکاری آنان خاتمه دهد.
آنچه فعلاً برای ما اصل است، عمل دولت به تعهدات خود برای پایان دادن به این وضعیت نابسامان است. باقی قضایا فرع بر این است.»
مخالفت تلویحی جبهه اصلاحات با کابینه پیشنهادی پزشکیان
"آذر منصوری" رئیس جبهه اصلاحات در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «در نامه جبهه اصلاحات ایران به رئیس جمهور: در مرحله اول شکلگیری هيأت دولت اجازه ندهید، ویژه گزینیها و روندهای ناصواب موجب حذف شایستگان و ناامیدی مردم از انتخاب خود شود که حتی تا روز رأیگیری برای آمدن پاى صندوق و رأی دادن به شما تردید داشتند.»
گفتنیست، امروز لیست وزرای پیشنهادی دولت به مجلس وصول شد که در همین راستا برخی اسامی مورد بحث قرار گرفت.
- 18
- 6