پنجشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۳
۱۸:۵۷ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۱۱۱۱۳۳
دولت

پزشکیان: براساس احترام متقابل با جهان ارتباط خواهیم داشت

مسعود پزشکیان,رئیس جمهور
رئیس‌جمهور ایمان و باور مردم ایران را عامل ایستادگی در جنگ تحمیلی و پیروزی بر دشمنان دانست و تاکید کرد که ایران متجاوز یا به دنبال جنگ و ناآرامی نیست.

به گزارش ایسنا، مسعود پزشکیان بعد از ظهر پنجشنبه ؛ ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ در دیدار سفرای مقیم تهران در آستانه چهل و ششمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ابراز امیدواری کرد که نتیجه این حضور کارگشای مشکلات منطقه‌ای و جهانی باشد و یادآور شد: در زمان پیروزی انقلاب اسلامی جوانانی به دنبال از بین بردن تبعیض و بی عدالتی بودیم تا نگاهی تبعیض آمیز نسبت به قومیت ها و جنسیت ها در جامعه وجود نداشته باشد. پس از انقلاب و پا گرفتن جمهوری اسلامی از همان روز اول توطئه ها شروع شد. ما در دنیا بیشترین قربانیان ترور را داریم؛ چراکه عده‌ای نمی خواستند مملکت ما روی پای خودش بایستد.

وی با اشاره به شهادت رساندن شخصیت هایی از جمله رئیس‌جمهور، نمایندگان، ائمه جمعه و ... توسط تروریست‌ها گفت: متاسفانه همین تروریست‌ها بعدا ما را متهم به ترور کردند، کسانی که خودشان مدافع تروریست‌ها بودند، ما را تروریست لقب دادند. ما گناهی نداشتیم جز این‌که می خواستیم آزاد زندگی کنیم و به مردمان خود بر اساس آمادگی و شایستگی‌شان اجازه رشد و بالا آمدن بدهیم و در صلح و آرامش باشیم.

وی هم‌چنین با اشاره به جنگ تحمیلی در سال‌های اول انقلاب در عین حال خاطرنشان کرد: به دلیل ایمان و باور مردم ایران، با دست خالی ایستادیم و دشمنان را از خاک خودمان بیرون کردیم. ما متجاوز نیستیم، ما به دنبال جنگ و ناآرامی نیستیم.

رئیس‌جمهور هم‌چنین با یادآوری به شهادت رساندن رئیس دفتر سیاسی حماس در تهران یکروز پس از تحلیف مراسم ریاست جمهوری چهاردهم و ایجاد مشکلات پی در پی برای ایران اظهار کرد: این در حالی است که ما از همان اول شعارمان این بود که می‌خواهیم با همه از در صلح و دوستی و برادری درآییم ولی رسانه‌های بی انصاف در دنیا ما را عامل ناآرامی در منطقه معرفی می‌کنند. آیا این ما هستیم که عامل ناآرامی هستیم؟ مدعیان حقوق بشر در برابر رسانه های جهان نزدیک به ۱۴ هزار زن و کودک را در غزه به شهادت رساندند و بیمارستان‌ها را بمباران کردند. مگر آن کودکان لباس جنگی به تن داشتند؟ کدام حقوق بشر اجازه دفن کودکان زیر خروارها خاک را می‌دهد؟ متاسفانه دنیا نگاه می‌کرد و ساکت بود و اگر هم حرفی زده می‌شد اظهاراتی دیپلماتیک برای خالی نبودن عریضه بود. آنوقت ما را متهم می‌کنند.

وی با تاکید بر این‌که « جنگ به نفع ما نیست» افزود: ما به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم. این را رهبر عزیز انقلاب ما از نظر اعتقادی فتوا داده‌اند. حتی مدعیانی که فکر می‌کنند در این کشور می‌خواهند این کار را انجام دهند نمی توانند ما را به سوی سلاح هسته‌ای ببرند؛ چراکه در دکترین نظام جمهوری اسلامی ایران قتل عام انسان‌های بی گناه به هیچ وجه پذیرفته نیست. راستی‌آزمایی این موضوع مشکل نیست. هر وقت که خواسته‌اند، آمده و بررسی کرده‌اند. صدبار دیگر هم بیایند و بررسی کنند. وقتی ما چنین قراری نداریم نباید هر روز بگویند ایران این هدف را دنبال می‌کند.

وی افزود: اتهام‌ها به ایران از سوی اسرائیلی است که به تمام کشورها در منطقه تجاوز کرده است ؛ آنوقت مدعیان حقوق بشر می‌گویند او دارد از خودش دفاع می‌کند. چه کسی مردم غزه را از خانه و کاشانه خودشان بیرون و آواره کرد. انسان آواره مجبور به دفاع است. هر انسان آزاده‌ای وقتی حقش را بگیرند، لاجرم خواهد ایستاد. دنیا زمانی روی آرامش را خواهد دید که مدعیان حقوق بشر بدون توجه به قوم، نژاد، مذهب به آن احترام بگذارند.

پزشکیان گفت: دفاع ما از غزه و فلسطین دفاع از مظلومی است که تحت ستم قرار گرفته است. صلح زمانی ایجاد می‌شود که ستم و تجاوزی وجود نداشته باشد و حق کسی ضایع نشود. زور به هر شکلی که باشد پایدار نخواهد ماند، چراکه به هر حال علیه آن برخواهند خواست و قیام خواهند کرد. آرامش در عدالت و انصاف نهفته است. در برابری، برادری و دوستی ، آرامش و صلح امکان‌پذیر است نه در جنگ و خونریزی.

وی خطاب به سفرای کشورهای اسلامی  با بیان این‌که «ایران به دنبال ارتباط صمیمانه برای انتقال تجربیات متقابل است» ادامه داد: با همدیگر می‌توانیم این کره خاکی را حفظ کنیم. فرصت طلایی زندگی در کره خاکی که در کهکشان به حساب نمی‌آید را برای یکدیگر با انصاف و مروت شاد کنیم و نگذاریم از بین برود. جنگ، خونریزی، تجاوز کار انسان‌ها نیست.

وی در عین حال با بیان این‌که « آن‌چه می‌گویم به معنای نبود تبعیض و بی‌عدالتی در کشورم و این‌که همه چیز خوب پیش می‌رود، نیست» افزود: ما در تلاش هستیم که در درون کشورمان تمام تبعیض ها و بی‌عدالتی ها را از بین ببریم و نگرش های مختلف موجود را اصلاح کنیم و به همه اجازه رشد بر اساس لیاقت و شایستگی‌ها را بدهیم. ولی تا می‌خواهیم کاری انجام دهیم با تحمیل جنگ و ترور و ایجاد دعوا یا حرف‌هایی که در باور اعتقاد انقلابی ما نمی‌گنجد مانع ایجاد می‌کنند.

رئیس‌جمهور بار دیگر بایادآوری به شهادت رساندن انسان‌های پاک و شریف و آزاده و به خاک و خون کشیدن آن‌ها توسط مدعیان حقوق بشر و آزادی ، از حضور سفرا در این مراسم تشکر و ابراز امیدواری کرد که کشورهای جهان بر اساس عزت و احترام متقابل با گفت‌وگوی برابر رابطه برقرار کنند.

وی گفت: ما قطعا با همسایگان‌ ارتباط‌مان را صمیمانه‌تر خواهیم کرد و برای کمک به یکدیگر تلاش خواهیم کرد. با کشورهایی از جمله روسیه و چین برنامه راهبردی داریم و آمادگی داریم با سایر کشورها هم چنین برنامه‌ای را جهت کار هماهنگ امضا کنیم به شرط این که به یکدیگر دید برابر و محترمانه داشته باشیم. امیدوارم حضور سفرا در کشور ما با همکاری وزارت محترم خارجه باعث تحکیم روابط سالم بین ایران ما و کشورهای عزیز منطقه باشد.

  • 19
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش