پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۳
۱۷:۳۱ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۱۱۱۶۱۰
دولت

پزشکیان: اگر ۱۰۰ مرکز هسته ای را بزنید بچه‌های ما هزارتا می سازند/ دستور رئیس جمهور برای نصب تجهیزات واحد دوم نیروگاه اتمی بوشهر

مسعود پزشکیان,رئیس جمهور
مسعود پزشکیان گفت: این‌ها ما را تهدید می کنند که مراکز هسته ای ما را می زنند. بزنید اما مغز بچه‌های ما را که نمی‌توانید نابود کنید. اگر ۱۰۰ مرکز هسته‌ای را بزنید بچه های ما هزار تا می‌سازند.

به گزارش ایسنا، مسعود پزشکیان رئیس جمهور امروز پنجشنبه در نشست توسعه عدالت در فضای آموزشی با مشارکت مردم  در استان بوشهر، بیان کرد: خدا قوت می گویم. تا اینجا بد نیست. آنچه به دنبالش هستیم. ۵۰۰ کلاس بخواهید بسازید، این همه جلسه نمی خواهد. باید تمام می کردید. استاندار هم اینجاست. ما آن موقع که رئیس دانشگاه در تبریز بودیم. تصمیم گرفتیم ۵۰۰ خانه بهداشت در عرض دو ماه بسازیم اما مدیران به ما خندیدند. برادران بسیج بودند. با هم قرار گذاشتیم در عرض دو ماه بسازیم. مرد است و حرفش. جلسه گذاشتیم و مدیران را صدا زدیم. من ۴۵ دقیقه به آن جلسه دیر رسیدم. دیدم همه دارند به هم‌نگاه می کنند. گفتم چرا شروع نکردید؟ از قبل تصمیم گرفته بودند تعدادی استعفا بدهند. من هم قبل از آنها گفتم هر کس نمی‌خواهد کار کند برود. با هم تصمیم گرفتیم بسازیم. در وهله اول نیازسنجی کردیم. حدود ۶۱۵ خانه بهداشت می‌خواستیم. گفتیم می روید ۶۰۰ زمین را می گیرید و گزارش می دهید. بعد هم گفتیم چگونه می‌گیرید.

رئیس جمهور تصریح کرد: روند اخذ زمین را ترسیم کردیم. یک هفته بعد آمدند و زمین‌ها را گرفته بودند. در روستا گرفتن زمین برای خانه بهداشت کاری ندارد. سپس به مهندسان گفتیم نقشه بکشند. گفتم اگر همکاری نکنید به دانشگاهی‌ها می گویم بیایند و نقشه بکشند. مسئولیت پذیرفتند که خانه بهداشت را چگونه درست کنند. نقشه را کشیدند. سپس تیمی که از هر شهرستان آمده بود گفتیم به مردم روستا بگویید پی نقشه را بکنند. قدم به قدم جلو رفتیم. مصالح را قول داده بودیم تامین کنیم و این کار را کردیم. برای ۶۰ متر ساختمان اخذ شن و ماسه از مردم کاری ندارد.

وی در ادامه تاکید کرد: هر هفته هم پیگیری می کردیم. خودمان هم به روستایی در کلیبر رفتیم و آنجا شروع کردیم پی زمین را کندیم. بلد نبودیم ولی کندیم. غروب روستایی‌ها که می آمدند خانه خود ما را شناختند و گفتند بیایید کمک کنیم. در عرض نیم ساعت سه الی چهار برابر ما کار کردند. در عرض سه روز خانه بهداشت ۶۰ متری ساخته شد. کاری ندارد که. در شهر هم گفته بودند کارگرها آمدند که صبح ۷ می آیند و ۷ شب می روند.

پزشکیان افزود: به هر مدیری که خواست بهانه بیاورد گفتیم ما رفتیم اجرا کردیم و شد. باور می‌کنید پرستاران و بهورزان ما رفتند خودشان کار کردند. علت اینکه دو ماه هم شد شش ماه به خاطر کمبود سیمان و تیرآهن در بازار بود. خلاصه کار در عرض شش ماه ۶۱۵ خانه بهداشت بدون اعتباری ساخته شد. اکنون استاندار، فرماندار و معلمان همه هستند. هر هفته باید بنشینید و زمان بندی کنید و کار را پیش ببرید. گروه‌های جهادی اعلام آمادگی کردند. مصالح بدهید کار کنند.

رئیس جمهور در ادامه خاطر نشان کرد: خیرین هم که دارند کمک می کنند. خیرین گفتند ۵۰ پروژه را برای شما تمام می کنند. به امید خدا تمام کنید. سال دیگر مهر آمدیم ان‌شاءالله هیچ محصلی بدون مدرسه نباشد. کاری ندارد ۵۰۰ اتاق ساختن. همین آدم ها که اینجا هستند گوشه‌ای از کار را بگیرند تمام می‌شود.  من آماده‌ام الان بروم یک مدرسه بسازم. من نمی‌گویم رئیس جمهورم‌، خودم می آیم کار را انجام می دهم. به جای نشستن و دور میز حرف زدن اگر به میدان برویم کار تمام می شود.

وی افزود: مدیرکل آموزش و پرورش استان هر روز گزارش بگیرد که ساخت مدارس به کجا رسید. از مردم هم کمک بگیرید. غیرقابل قبول است که بعد ۴۷ سال از عمر انقلاب هر سال خیرین برای ما مدرسه بسازند باز کم داریم. باید همه به صحنه بیاییم و کار ساخت مدارس را تمام کنیم. شما به عنوان مسئول آموزش باید مطمئن شوید برای بچه‌های این سرزمین فضا برای آموزش وجود دارد. این باید دغدغه مسئول باشد.

رییس جمهور تصریح کرد: برای اینکه چگونه در کلاس می توانیم آموزش را بهتر کنیم و تجارب را به یکدیگر منتقل کنیم، یک تیم باید بنشینند مسئله را ارزیابی کرده و به درک مشترک رسیده و برنامه بنویسند و سپس نظارت کنند. ماه رمضان ماه خودسازی است. برای من معلم یک قدم درست شدن یعنی به دانش آموزان بهتر مهارت‌ها را آموزش دهم. دانش آموز باید باور داشته باشد می تواند برای مردم خدمت کند؛ نه اینکه در مدرسه دانش آموزی را پرورش دهیم که از مدرسه بیرون نیامده به فکر خارج رفتن است. ما باید بچه‌هایی تربیت کنیم که به کشور خود تعصب داشته و درس بخوانند تا سرزمین خود را بسازند و مشکل کشور را حل کنند.

وی افزود: این بچه ها سرمایه های آینده هستند و باید مشکلات را حل کنند؛ از ما دیگر گذشته است.وظیفه داریم طوری آموزش دهیم که هم علم و باور و هم انگیزه برای حل مشکلات را دانش آموزان داشته باشند. در خصوص روش‌های آموزشی بحث خواهیم کرد. باید این ساختار رفتاری در تمام کلاس ها شکل بگیرد. روش آموزش در تهران با مناطق محروم نباید تفاوت داشته باشد. باید استانداردی درست کرده و طبق این استاندارد بچه ها را آموزش دهیم. بچه ها خیلی ارزشمندتر از خشت و آجر و پروژه هایی هستند که ما برای ساخت و افتتاح آنان وقت می گذاریم.

پزشکیان در ادامه بیان کرد: این‌ها ما را تهدید می کنند که مراکز هسته ای ما را می زنند. بزنید اما مغز بچه‌های ما را که نمی‌توانید نابود کنید. اگر ۱۰۰ مرکز هسته‌ای را بزنید بچه های ما هزار تا می‌سازند. باید بچه هایی تربیت کنیم که به سرزمین خود تعصب داشته و به فکر ساختن آن باشند. باید بچه هایی تربیت کنیم که باعث سربلندی خود، منطقه و کشورشان شوند. در مدیریت قدم اول آموزش است. همه بدی‌ها  به خاطر این است که در مدارس نتوانستیم درست دانش آموزان خود را پرورش دهیم.

وی در پایان بیان کرد: اگر در جامعه مشکل وجود دارد به خاطر این است که نتوانستیم در مدارس درست آموزش دهیم. اگر گفت وگو را یاد می گرفتیم دیگر با هم دعوا نمی کردیم. تو یک حرفی داری من هم یک حرفی دارم. دعوا چرا می کنیم؟ تو حرفت را بگو من هم حرفم را می گویم. هدایت برای آن‌هایی است که حرف ها را می شنوند و حرف بهتر را انتخاب می کنند.

پزشکیان دستور نصب تجهیزات واحد دوم نیروگاه اتمی بوشهر را صادر کرد
مسعود پزشکیان در جریان بازدید از نیروگاه اتمی بوشهر، وضعیت ساخت واحدهای دوم و سوم نیروگاه اتمی بوشهر را مورد بررسی قرار داد.

رئیس جمهور از کارگاه عملیاتی احداث فازهای ۲ و ۳ نیروگاه اتمی بوشهر نیز بازدید کرد و در پایان این بازدید دستور نصب اولین بخش از تجهیزات مهم ساختمان راکتور واحد دوم را صادر کرد.

هدف از نصب این تجهیزات ارتقای شاخص‌های ایمنی و نیز گودبرداری ساختمان‌های پمپ‌خانه واحدهای ۲ و ۳ است.

رئیس‌جمهور از بخش‌های مختلف فاز اول نیروگاه اتمی بوشهر، از جمله اتاق کنترل و توربین آن بازدید کرد و با توضیحات مدیران و کارشناسان نیروگاه، از جزئیات فعالیت‌ها و تولید و انتقال برق تولیدی این نیروگاه به مدار مطلع شد.

  • 19
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش