جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۵:۴۵ - ۰۸ آبان ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۰۸۰۰۰۷۷
دولت

توهین‌های مستقيم به رئیس‌جمهور بی‌سابقه است

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دولت,محمد علی نجفی

دولت يازدهم از همان ابتداي فعاليت خود بر شفاف‌سازي و آگاه بودن جامعه از آنچه در كشور مي‌گذرد، تاكيد داشته است و به اذعان بسياري از اقشار جامعه در اين مسير كوتاهي نداشته است. بنابراين مطابق همين رويه، دولتمردان و نزديكان دولت، خود رامتعهد به اصل شفافيت مي‌دانند. محمد علي نجفي وزير سابق آموزش و پرورش را بايد از جمله مديران كشور دانست كه همواره بر اصل شفافيت تاكيد مي‌كرد و اگر چه در دولت يازدهم با وجود اصرارهاي زياد حاضر به پذيرش مسئوليت وزارت نشد، اما سعي كرد به عنوان يك همراه و مشاور در كنار دولت باشد. او كه اكنون از اعلام انصراف خود از پذيرفتن وزارت آموزش و پرورش مطمئن شده است، در گفت‌وگويي به بيان برخي ناگفتنه‌ها پرداخت كه شايد يكي از موضوعات مهم مطرح شده از سوي او به صندوق سرمايه‌گذاري فرهنگيان مربوط باشد كه خبر اختلاس ۸ هزار ميلياردي در آن به سوژه اصلي رسانه‌ها به ويژه رسانه‌هاي مخالف دولت تبديل شده است، اما نجفي از زاويه ديگر به بررسي آن پرداخته كه نشان از دلسوزي و تعامل او با دولت دارد. او با بيان اينكه اكنون بيشترين حمله به دولت مربوط به صندوق ذخيره فرهنگيان است، گفت: به اين بخش از موضوع كه مباحث تا چه حد درست و تا چه حد نادرست بوده و چقدر به اين دولت و چقدر به دولت قبل مربوط است، ورود نمي‌كنم. مشاور رئيس‌جمهور ادامه داد: اما از هيات‌مديره فعلي صندوق مي‌خواهيم گزارش كامل دهد و مسائل را شفاف كند. هشت هزار ميليارد توماني كه از آن ياد مي‌شود، عمده وام‌هاي بانك سرمايه است كه با وثيقه متقن همراه نبوده است.

 

وي افزود: اين هشت هزار ميليارد تومان وام است و پولي نيست كه خدايي ناكرده غندالي خورده باشد يا فساد رخ داده باشد. بخش كمي از اين اتفاقات مربوط به اين دولت است. بنده افرادي را كه وام گرفته‌اند مي‌شناسم و رقم‌ها را مي‌دانم. هيات‌مديره صندوق اينها را به مردم بگويند و ابزاري به دست مخالفان ندهند. وزير اسبق آموزش و پرورش با تاكيد بر اينكه بايد مشخص شود سهم هركس از اين خطا چقدر است عنوان كرد: رسانه‌هاي مخالف تلاش كردند موضوع معرفي وزير را تحت‌الشعاع قرار دهند و اين فساد را بالاتر از بابك زنجاني نمايش دهند. هيات‌مديره جديد هركس هر دزدي و اختلاسي را در هر زماني مرتكب شده است اعلام كند.

 

بي‌سابقه‌ترين حملات نسبت به اين دولت در حال انجام است

وزير اسبق آموزش و پرورش به حواشي مطرح شده پيرامون معرفي وزير پيشنهادي آموزش و پرورش به مجلس اشاره كرد و گفت: بي‌سابقه‌ترين حملات نسبت به اين دولت در حال انجام است. نجفي با بيان اينكه امروز كشور ما نه از حيث پيشنهاد وزراي جديد، بلكه از حيث شرايط عمومي كشور در يكي از خطيرترين دوران‌ها پس از انقلاب قرار دارد، گفت: در دنيا و دريايي از فتنه سپري مي‌كنيم. از يك سو توطئه‌هاي سطح منطقه را شاهديم و عربستان به كانون توطئه عليه ما تبديل شده است. البته در سطح بين‌المللي اتحادي كه عليه ايران شكل گرفته بود، پس از برجام به ميزان زيادي تغيير كرد و كشورهاي غربي تمايل بيشتري به تعامل با ايران دارند. وزير اسبق آموزش و پرورش با بيان اينكه هنوز جريان‌هاي قوي در دنيا تلاش مي‌كنند شركت‌ها را از همكاري با ايران بترسانند، ادامه داد: از سوي ديگر با جريان‌ها و افراد تندرو داخلي كه در بسياري مواقع به لحاظ مواضع، همراه جريان‌هاي خارجي هستند مواجهيم. نجفي ادامه داد: بي‌سابقه‌ترين حملات نسبت به اين دولت در حال انجام است و حملات و توهين‌هايي كه امروز مستقيم به شخص رئيس‌جمهور مي‌شود، در تمام سال‌هاي پس از انقلاب نمونه نداشته است.

 

نجات از پرتگاه به‌واسطه روحاني

مشاور رئيس‌جمهور با اشاره به اينكه به واسطه دكتر روحاني از سقوط به پرتگاه خطرناكي نجات پيدا كرديم گفت: غربي‌ها اعلام كرده بودند حمله نظامي به ايران را در دستور كار داشتند و حتي طرح غذا در برابر نفت مطرح بود. حالا خطر رفع شده و بعضي‌ها شاهكارهايي را كه در هشت سال دوره قبل داشتند كتمان مي‌كنند. وي افزود: اگر مدبرانه عمل كنيم اين دوران سخت را پشت سر خواهيم گذاشت. وي با طرح اين پرسش كه «چرا آموزش و پرورش طي سه سال اخير نتوانسته رضايت فرهنگيان را جلب كند و اصلاحاتي را كه مدنظر است انجام دهد و سهم بيشتري از منابع مالي بگيرد؟» گفت: بودجه امسال ۳۰هزار ميليارد تومان است كه معمولا بيش از صد در صد تخصيص مي‌دهند. در سال ۹۲، بودجه ۱۴هزار ميليارد تومان بود كه اكنون بيش از دوبرابر شده است. دولت در حد توان عمل كرده است. به نظر مي‌رسد فرهنگيان ناراضي هستند و نمي‌توان اين موضوع را كتمان كرد. هرچند اقدامات خوبي انجام شده و بايد از فاني و همكارانش تشكر كرد، ولي ارزيابي فرهنگيان از عملكرد فاني مثبت نبوده است و شايد اصلي‌ترين انگيزه روحاني از تغيير همين بوده است.

 

آموزش و پرورش در همراه كردن مردم با خود موفق نبود

نجفي افزود: آموزش و پرورش موفق نبود مردم و اركان مديريت كشور را با خود همراه كند. اگر دانش آشتياني بتواند اين كار را انجام دهد، بزرگ‌ترين گام را براي حل مشكلات آموزش و پرورش برداشته است. وي با بيان اينكه رهبري چند نكته مثبت در ديدار فرهنگيان مطرح كردند و من در جمع معاونان فاني گله كردم كه چرا به همه آنها عمل نمي‌كنيد، گفت: برنامه دكتر دانش آشتياني براي ارائه به مجلس را مشتركا نوشتيم.

 

وقتي براي وزارت مطرح شد، مخالفان چه گفتند

 وي درباره حواشي معرفي وزير پيشنهادي آموزش و پرورش به مجلس نيز گفت: وقتي اسم من مطرح شد، جريان مخالف گفتند اين همان است كه قلبش درد مي‌كرد. بعد گفتند كه معرفي نجفي حركت سياسي روحاني است كه فرهنگيان را سمت خود بكشد و بعد گفتند روحاني مي‌خواهد آموزش و پرورش را به ستاد انتخاباتي خود تبديل كند. اما وقتي دكتر دانش آشتياني معرفي شد معلوم شد ما جزو گزينه‌ها بوديم، ولي گزينه نهايي نبوديم. وي افزود: اين در حالي است كه نه بحثي مبني بر اينكه ما مسئول ستاد انتخابات شويم، مطرح بوده است و نه هدف دكتر روحاني سياسي بود. از يك ماه پيش از نظر دكتر روحاني، رفتن فاني نهايي شده و با دكتر دانش آشتياني صحبت شده بود كه مخالف بودند و با ايشان صحبت كرديم. مشاور رئيس‌جمهور ادامه داد: ايشان براي كارهاي شخصي سه هفته نبودند تا روز آخر كه ايشان را قانع كرديم. بنده دكتر دانش را از بسياري جهات اولي مي‌دانستم، به‌ويژه توان جسمي. در نهايت بايد گفت كه بحث انصراف مطرح نبود و يك اشتباه و ناهماهنگي ميان دكتر نوبخت و تصميم نهايي كه ما با دكتر روحاني گرفته بوديم اتفاق افتاد و نوبخت در جريان تصميم نهايي ما نبود. نجفي با تاكيد بر اينكه «نه انصرافي بود نه عقب‌نشيني و نه تماس تلفني در هواپيما با روحاني در هفت صبح انجام شده بود؛ بلكه قرار بود آقاي اميري با رئيس‌جمهور به آشتيان برود كه وقتي در مسير متوجه شد نام بنده مطرح شده، براي توضيح به مجلس به تهران برگشت»، گفت: سناريو‌سازي و گمانه‌زني‌هاي عجيبي مطرح شد. همه ما بايد كمك كنيم دكتر دانش راي اعتماد بگيرد و در ۱۰ ماهه باقيمانده دولت توفيقاتي به دست بياورد.

 

 

armandaily.ir
  • 17
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش