دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۷:۱۵ - ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۲۰۶۴۳۹
دولت

وزیر ارشاد:

شما که می‌گویید زبان را خدا آزاد کرد پس چرا ۳۸ سال این امر را محدود و اقوام آموزش زبان نداشتند

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دولت,صالحی امیری
وزیر ارشاد و فرهنگ اسلامی گفت: امنیت ملی برای ما در اولویت است اگر زبان باز کنیم مردم خواهند فهمید که چه کسانی بارها نگران آموزش زبان‌های مختلف و محدود کردن اقوام بودند و در جلسات چه تفکراتی را مطالبه می‌کردند.

به گزارش ایسنا، صالحی امیری که در نشست هم‌اندیشی فرهیختگان فرهنگی و اقتصادی با عنوان «پویش توسعه، اخلاق، مسوولیت‌پذیری» تمام مسوولیت ما در قبال ایران «تام» سخن می‌گفت، اظهار داشت: خدا را شاهد می‌گیرم که روحانی علقه‌ای برای قدرت ندارد و اگر وارد کارزار انتخابات شده بخاطر این است که فضای تحجر، تخریب و بد اخلاقی گذشته باز نگردد.

 

وی با بیان اینکه نخستین نیاز توسعه کشور، انسجام است افزود: انسجام مهمترین نیاز برای جامعه است و آنچه که در چند روز گذشته به شدت مورد تهدید قرار گرفت فروپاشی انسجام بود. عملکرد برخی کاندیداها کاملا ضد انسجام بود که این هم از پدیده‌های خاص مربوط به ایران است.

 

صالحی امیری ادامه داد:‌ حرکت متعالی اجزای یک نظام و سیستم به سمت قله‌های متعالی را انسجام می‌گویند که به دوشکل مکانیکی و ارگانیکی است.

 

وی افزود: گفتمانی که انسجام را مبتنی بر نظام مکانیکی می‌داند بر اساس بایدها و نبایدها و امرو نهی‌ها شکل می‌گیرد که نتیجه آن بستن دهان مخالفان، رسانه‌های مخالف، انگ زنی، اتهام و تخریب است.

 

وزیر ارشاد ادامه داد: در مقابل انسجام ارگانیکی مبتنی برعقلانیت، گفت وگو، تعامل، آزاد اندیشی و پذیرش حق دیگران است.

وی گفت: تمام دعواها روی این دو مفهوم است، باید شفاف کرد که آیا باور دارید که یک ملت منهای رنگ و پوست و نژاد از حقوق مساوی برخوردارند، اگر باور دارید در جهت انسجام ارگانیکی قرار دارید.

 

صالحی امیری گفت: اما اگر در آزاد اندیشی به دایره خود باور دارید این همان استبداد و بستن دهان دیگران است و گفتمانی است که مبنای آن تحجر است، اما برای گرفتن رای به تزویر متوسل می‌شود.

 

وی گفت: ادعا کرده بودند که ارشاد، مجوز برای آموزش‌های جنسی داده است، بنده در جواب گفتم که چند عدد رای ارزش ندارد تا شرافت و اخلاق تان را به حراج بگذارید.

 

وی گفت: کسی که به دنبال این است که با جهل و دروغ و نیرنگ و تزویر در پی کسب رای باشد باید شفاف جواب دهد که آیا به آزادی فکر و قلم و بیان اعتقاد دارد، آیا به اندیشه هنر و هنرمند اعتقاد دارد.

 

وی در ادامه گفت: آیا معتقدید صدای مخالف شنیده شود و یا باید بسته بماند، اینکه می‌گویید زبان خدادادی است اگر دروغ نمی گویید چرا طی ۳۸ سال گذشته این امر را محدود کردید و اقوام آموزش زبان نداشتند.

 

صالحی امیری افزود: دولت روحانی برای اولین بار طی ۳۸ سال گذشته آموزش زبان را به دانشگاه‌ها آورد و شهروندان می‌توانستند در دفترچه کنکور آنرا انتخاب کنند.

 

وی گفت: متاسفانه ما زبانمان باید بسته بماند اگر مجاز بودیم حرف‌های زیادی برای گفتن داشتیم، اما امنیت ملی و مصالح ملی را مقدم می‌دانیم و تشویش اذهان و نا امیدی و سرکوب نشاط مردم را خیانت می‌دانی.

 

وزیر ارشاد گفت: چه کسانی درصدها جلسه می‌گفتند ترویج زبان قومی تهدید ملی است. مردانگی، شرافت و اخلاق حکم می‌کند که باور و بیان مان تعارض نداشته باشد.

 

وی گفت: گوش فلک را کر کردید که دولت سند ۲۰۳۰ را امضا کرده تا آزادی جنسی را در کشور آزاد کند، روی تان سیاه باشد که دروغ می‌گویید؛ دولت جمهوری اسلامی ایران هیچگونه امضایی نکرده چراکه الزام آور نیست بلکه یک بیانیه است.

 

وی گفت: آقایانی که ادبیات حقوق بین الملل را نمی دانند، این را هم نمی دانند صدور بیانیه برای یک دولت الزام آور نیست. علاوه بر آن تمام بیانیه‌هایی که صادر می‌شود یک حق تحفظ (حق شرط یا تحدید تعهد در حقوق بین‌الملل) روی سند قرار می‌گیرد که جمهوری اسلامی ایران این سند را بر اساس اسناد فرادستی آن می‌پذیرد و مواردی که مغایر باشد را نمی پذیرد.

 

وی گفت: چرا برای چند رای شرافت تان را به حراج گذاشته اید؟ اگر سرکار بیایید چه دروغ‌هایی را باز تولید خواهید کرد و یکبار دیگر چرخ دروغ و توهم و نیرنگ متولد خواهد شد.

 

وی گفت: این دولت (یازدهم) زمینی است و از مقدسات سو استفاده نمی کند، به گونه ای که هرهفته وزرا با سفر به قم خدمت مراجع می‌روند، اما یک مورد سراغ ندارید که وزیر از مرجع تقلیدی استفاده ابزاری کند ؛ چراکه معتقدیم مقدسات متعلق به ملت است و کسی حق استفاده ابزاری از آن را ندارد.

 

وزیر ارشاد گفت: ننگ بر دولتی که برای اثبات ناکارآمدی خودش از سفره مقدسات استفاده می‌کند، همه ما جیره خوار سفره حضرت مهدی(عج) هستیم، اما ما کجا و حضرت صاحب کجا.

 

وی گفت: ما برای تصمیم گیری مبتنی بر عقلانیت در دولت رفتار می‌کنیم و نمی گوییم که حضرت پیام داده که اینگونه شود.این دغل و دروغ بزرگ، ملت را به تباهی برد.

 

وزیر ارشاد گفت: جامعه را تقسیم به ۹۶ درصد و چهار درصد کردن بزرگترین تهدید است و هر کسی که چنین تجزیه ای ارایه کند به آرمان‌های ملت خیانت کرده ؛ چرا که جامعه تجزیه شده آبستن حوادث مختلف می‌شود.

 

وزیر ارشاد افزود: امسال نمایشگاه کتاب را به شهر آفتاب آوردیم، آنان یک سال فرصت داشتند که حیثیت ما را در برابر ناشران خارجی تهدید نکنند، اما با یک باران بهاری کل نمایشگاه زیر آب رفت و هیچکس هم پاسخگو نبود و ما هم در برابر خارجی‌ها دچار خجالت زدگی شدیم ؛ این همان مدیریت شماست، چرا گزافه حرف می‌زنید.

صالحی امیری ادامه داد: مبنای سیاسی کاری نداشتیم و با انتشار فیلم‌ها و تصاویر نمایشگاه نشان می‌دادیم که سیستم مدیریتی تان چگونه است و نشان می‌دادیم که جز برج‌های بلندی که ساختید هیچ کار دیگری نکردید و به مردم تهران خیانت کردید.

 

وی گفت: شهرداری تهران ۲۰ تا ۶۰ هزار میلیارد تومان برای مردم بدهی گذاشته، صداقت داشته باشید و آمارها را ببینید.

 

وی گفت: دولتی که نتواند برای مردم امنیت، آرامش، امید و نشاط بیاورد لیاقت ندارد.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد در ادامه گفت: روحانی وعده داده است که در دور دوم ریاست جمهوری خود تمام تحریم‌ها را تعلیق خواهد کرد. این امر حساسی است و هدف گذاری شده است. امروز زنجیر تحریم‌ها پاره شده و مردم خوشحال هستند، اما چرا عده ای نگرانند.

 

صالحی امیری افزود: مردم به دنبال تنش، مناقشه و درگیری نیستند بلکه اشتغال و معیشت می‌خواهند.

وی در ادامه با اشاره به اقدامات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت یازدهم گفت: چاپ کتاب به ۸۸ هزار عنوان افزایش داشته است و تعداد تماشاگران سینما از هشت میلیون به ۲۵ میلیون نفر افزایش داشته و اجرای صحنه‌های تئاتر به ۱۱۰ نمایش رسیده و این رقم چهار برابر دوره قبل است.

 

صالحی امیری گفت: دولت برای حوزه فرهنگ دینی توجه زیادی داشته و بیش از دوهزار و ۵۰۰ موسسه قرآنی تشکیل داده و مجوز ۶ هزار و ۳۰۰ موسسه فرهنگی را صادر کرده است. برای اولین بار ۶ هزار و ۸۰۰ مجوز در این دولت برای نشریات و مطبوعات صادر شده است که معادل ۴۷ درصد کل مجوزهای کشور بعد از انقلاب بوده است.

 

وی گفت: در دولت یازدهم زیرساخت‌های لازم شکل گرفت و هم اکنون در آستانه جهشی برای رسیدن به قله‌های توسعه هستیم، روحانی می‌تواند پرچمدار رسیدن به این توسعه باشد.

 

 

  • 10
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش