سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۸:۵۲ - ۰۷ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۱۹۷۳
دولت

معاون اول رییس جمهور تاکید کرد

نخواهیم گذاشت کم آبی مانع توسعه کشور شود

اسحاق جهانگیری,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دولت
معاون اول رییس جمهور اجرای طرح های معدنی در منطقه خواف را نماد تحقق اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: برای تحقق این سیاست ها باید همه همصدا و همگام با یکدیگر شوند.

به گزارش ایسنا، اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور در مراسم افتتاح کارخانه گندله سازی پارسیان سنگان گفت: حل مسائل اقتصادی و توسعه کشور نیازمند تفاهم و راهکار مشترک است. خوشبختانه سیاست های اقتصاد مقاومتی از این ویژگی برخوردار بود که همه نیروها و قوای کشور بر درستی آن برای برون رفت از چالش ها و دستیابی به توسعه تفاهم داشتند.

 

جهانگیری با اشاره به اینکه امروز همه باید از خود بپرسیم که برای اقتصاد مقاومتی چه کرده ایم گفت: من به عنوان مسئول پیگیری این سیاست‌ها تلاش کرده ام تا در دو سال اخیر پرچم آن برافراشته بماند، به همین منظور ستادهایی در استان ها برای پیگیری طرح های اقتصاد مقاومتی دایر کردیم.

 

وی با بیان اینکه استانداران و فرمانداران و مدیران دولت در زمینه اقتصاد مقاومتی گام های خوبی برداشته اند، بخش معدن را یکی از مهمترین نمادهای اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: با وجود انتقادهای مطرح شده مبنی بر اینکه ما در بخش معدن کم کار کرده ایم، گام های بلندی در این حوزه برداشته شده و معادن بزرگ کشور به خوبی فعال شده اند. امروز معدن سنگان در شهرستان خواف در شرق کشور یکی از بزرگترین معادن در جهان است و برنامه های خوبی در این منطقه در حال اجرا است.

 

جهانگیری ادامه داد: وقتی از بالا به منطقه نگاه می‌کردم در هر گوشه تلاش و فعالیت مشاهده می شد، فعال شدن معادن و صنعت در این منطقه شاید در سال های پیش یک رویا بود اما امروز رونق در این منطقه ایجاد شده و به همین دلیل باید خدا را شاکر باشیم.

 

معاون اول رییس جمهور ادامه داد: سال‌ها پیش که در کسوت وزیر صنعت به منطقه آمدم هیچ زیرساختی در منطقه نبود با خود فکر می کردیم که چگونه می توان این گوشه از کشور را توسعه داد. امروز با اطمینان به مردم ایران و شهرستان خواف می گویم اینجا یکی از قطب های مهم معدن در حال شکل گیری است.

 

وی کار معدن را کاری دشوار و سخت توصیف کرد و گفت: کسی که در معدن کار نکرده باشد نمی تواند دشواری این کار را بفهمد، من خود، نان معدن خورده ام و فرزند معدن کار بوده ام و می دانم که این کار چه دشواری هایی دارد.

 

جهانگیری با بیان اینکه به همت وزارت صنعت، معدن و تجارت و همکاری بخش خصوصی معدن به یک رشته صنعتی مهم تبدیل شده است، گفت: همه معادنی که مرتبط با صنعت هستند توسعه یافته اند ما دیگر سنگ آهن خام صادر نمی کنیم و فولاد کشور از واردات سنگ آهن بی نیاز شده است.

 

معاون اول رییس جمهور گفت: هم در موضوع اکتشافات و هم در موضوع راه اندازی معادن برنامه وجود دارد، معادن نماد تحقق اقتصاد مقاومتی است زیرا در گوشه و کنار کشور پراکنده هستند. بخش خصوصی در آنجا فعالیت می کند و نیروی انسانی و توانمندی داخلی در توسعه آن نقش دارد.

 

وی با بیان اینکه امروز خواف در توسعه استان بزرگ خراسان رضوی تاثیر گذار است، گفت: اصفهان وقتی صنعتی شد که در دهه چهل کارخانه ذوب آهن در آن شهر راه اندازی شد و همچون لوکوموتیو بخش صنعت را در آن استان به تحرک واداشت. امروز طرح های معدنی این شهرستان می تواند موجب توسعه استان های خراسان رضوی و خراسان جنوبی شود.

جهانگیری ادامه داد: اطمینان دارم تحصیلکرده ها و فرزندان باهوش این منطقه پس از کسب تجربه در این صنایع خود کارآفرین شده و برای دیگران اشتغال ایجاد خواهند کرد.

 

معاون اول رییس جمهور افزود: هنگامی که طرف های خارجی حاضرین در این طرح ها به بهانه تحریم کشور کنار کشیدند با کمک مهندسان کار ساخت تجهیزات و راه اندازی این مجتمع عظیم انجام شد و این نشان می دهد که در مهندسان ایرانی توان و خلاقیت بزرگی شکل گرفته است. نیروی انسانی که بتواند کارخانه بزرگی چون گندله سازی را طراحی و اجرا کند می تواند در صنایع دیگر هم کارهای بزرگی انجام دهد.

 

وی با اشاره به اینکه روزگاری این فناوری ها تنها در اختیار چند کشور بود از به میدان آمدن بخش خصوصی قدردانی کرد و گفت: در این طرح ها میلیاردها تومان بخش خصوصی سرمایه گذاری کرده که قابل ستایش است و مصداق تحقق اقتصاد مقاومتی است. قطعا دولت با وضعیت کنونی بودجه نمی توانست چنین طرح های عظیمی را به تنهایی راه اندازی کند.

 

جهانگیری با بیان اینکه راه اندازی کارخانه کنستانتره ۲ میلیون تنی در ۳۰ ماه شگفت آور است گفت: در این وضعیت که عده ای خود را به آب و آتش می زنند تا گره ای از کار کشور باز کرده، توسعه ایجاد و به ملت خدمت کنند، عده ای به دنبال مایوس کردن مردم و فعالان و چوب لای چرخ توسعه کشور گذاشتن هستند.

 

معاون اول رییس جمهور تصریح کرد: ما همه در برابر ایران و نظام جمهوری اسلامی که خون هزاران شهید در پای آن ریخته شده متعهدیم و باید به مردم خدمت کنیم.

 

وی با بیان اینکه ما فشار مسائل اقتصادی بر دوش مردم را درک می کنیم گفت: برای کم کردن این فشار ایجاد اشتغال و توسعه باید همه با هم همصدا شویم. خوشبختانه در منطقه خواف ۱۰ هزار میلیارد تومان طرح در حال اجراست و مردم این گوشه از کشور خواهند دید که شهرستانشان به کانون اصلی توسعه تبدیل خواهد شد.

 

جهانگیری همسایگی با کشور افغانستان را موضوعی پراهمیت برای این منطقه و طرح ها ارزیابی کرد و گفت: ما می خواهیم با کشور دوست و برادر افغانستان همکاری داشته باشیم و باید تلاش کنیم راه آهن خواف به هرات هر چه سریعتر احداث شود. ما می توانیم نیازهای افغانستان را برای توسعه فراهم کنیم.

 

معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه محدودیت آب تنها مختص به این منطقه نیست بلکه کل ایران با آن دست و پنجه نرم می کنند اظهار داشت: باید با کمک هم برای این محدودیت راهکار پیدا کنیم، هیچ مشکلی نیست که با درایت مرتفع نشود، ما نخواهیم گذاشت کم آبی مانع توسعه کشور شود.

 

وی در این مراسم مردم شهرستان خواف را نماد همبستگی و هم زیستی ملی دانست و اظهار امیدواری کرد دولت بتواند حقوق همه اقلیت های قومی و مذهبی و ایرانیان در سرتا سر کشور را برآورده کند زیرا این نظام متعلق به همه ایرانیان است و دولت خود را موظف به خدمت به آنها می داند.

 

 

 

 

 

  • 12
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش