به گزارش ایسنا، عبدالرضا رحمانی فضلی در دوازدهمین جشنواره سراسری انتخاب و معرفی آثار برتر مکتوب در زمینه مبارزه با مواد مخدر و روانگردانها ضمن تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه اولویت ما در حوزه مبارزه با مواد مخدر باید پیشگیری از بروز اعتیاد در جامعه باشد، افزود: بهترین راه مبارزه با اعتیاد معتاد نشدن و مهمترین روش معتاد نشدن نیز پیشگیری است. در زمینه پیشگیری نیز باید به خصلتهای ذاتی انسان توجه کرد.زمانی که انسان عقل وجودی خود را بشناسد در مقابل کوچکترین مشکلات احساس شکست نمیکند.
وی با تاکید بر نقش مراکز آموزشی در زمینه پیشگیری از اعتیاد اظهار کرد: ما در زمینه معرفی انسان به خود انسان کوتاهی داشتهایم. اگرچه در زمینه مددکاری مشورتی و ... در ستاد مبارزه با مواد مخدر اقداماتی انجام میشود اما پیش از آن باید به نحوه ارتباط با جوانان پرداخت.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به اینکه ارتباطات در دنیایی که هر لحظه دچار تغییر میشود پیچیدگیهای خاص خود را دارد تصریح کرد: نمیتوان با سیاستهای غلط، شخصی و سنتی جریانات دنیای در حال تغییر را مدیریت کرد.
رحمانی فضلی با بیان اینکه روشهای سنتی و قدیمی که در طول ۳۷ سال گذشته اجرایی شدهاند اثرگذاری بالایی نخواهند داشت، تصریح کرد: باید به دنبال روشهای جدیدی باشیم. برای مثال باید ۹۷ درصد از مردم کشور که پاک هستند متولی سه درصد از مصرفکنندگان مواد مخدر شوند.
وزیر کشور با اشاره به روشهای جدید درمان معتادان مانند روش درمان در خانه افزود: در این روشها میتوانیم به جای ارجاع به کمپ شرایطی را در خانه فراهم کنیم تا معتادانی که در مراحل اولیه اعتیاد هستند در خانه خود درمان شوند.
وی با تأکید بر اینکه موضوع مواد مخدر در حوزه قاچاق برای اقتصاد جامعه، بروز ناامنیها و فشارهای جانبی همچون یک مصیبت است، ادامه داد: پول ناپاکی که از این طریق وارد اقتصاد کشور میشود به حوزههای اجتماعی و اخلاقی نیز آسیب وارد میکند.
وزیر کشور با اشاره به اینکه سرعت تحولات و تغییرات حال حاضر نسبت به عوامل انقلاب بسیار بیشتر است، اظهار کرد: ما در سه حوزه تغییر نسل، تکنولوژی و تغییر فصل زندگی با تحولات سریع مواجه هستیم. این سه حوزه نیازمند اقدامات مناسب همزمان با تغییرات ایجاد شده هستند و اگر این تغییرات اجرایی نشوند نمیتوانیم رسالت خود را به درستی انجام دهیم.
رحمانی فضلی با تأکید بر اهمیت برنامهریزی در شرایط اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی حال کشور تأکید کرد: برنامهریزی در این شرایط بسیار سختتر از زمان جنگ است چرا که شرایط حال حاضر پیچیدگیهای خاصی دارد که نیازمند رقابت و مقابله است. ما باید از ظرفیتهای فرهنگی، علمی، تکنولوژیکی برای مقابله با تهدیدها و همچنین از روشهای پیچیده اقتصادی و اجتماعی برخوردار باشیم، چرا که استقلال، اراده دینی، حاکمیت مردم و شرایط مطلوب دنیوی و اخروی ادعای بزرگی است که انقلاب اسلامی آن را بر عهده گرفته است.
وزیر کشور با بیان اینکه آسیبهای اجتماعی در حوزه مواد مخدر، حاشیهنشینی، خانواده و طلاق تنها دامنگیر کشورمان نیست و در ابعاد جهانی نیز وجود دارد، تأکید کرد: با این وجود ما معتقدیم با توجه به اعتقادات و باورهایمان، حداقل این مسائل برای کشور ما حداکثری است.
- 17
- 1
رضا
۱۳۹۶/۱۲/۱۰ - ۱۶:۳۶
Permalink