یکشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۴
۱۲:۱۶ - ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۲۰۷۱۷۵
دولت

سالاری عنوان کرد:

اگر مردم آزادی انتقاد داشته باشند جهت‌گیری جامعه به سمت مطالبه آنان هدایت می‌شود

مصطفی سالاری,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دولت
استاندار گیلان گفت: اگر مردم در بیان نظرات و پیشنهادات، آزادی انتقاد و گلایه‌مندی داشته باشند باعث می‌شود تا جهت‌گیری‌های جامعه به سمتی که مورد انتظار و مطالبه آنان است هدایت شود.

به گزارش ایلنا، مصطفی سالاری در جلسه ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی استان گیلان، ترویج نظارت مردم بر مسئولان را یکی از مهمترین اقدامات در تحقق حقوق شهروندی دانست و افزود: اگر مردم در بیان نظرات و پیشنهادات، آزادی انتقاد و گلایه‌مندی داشته باشند باعث می‌شود تا جهت‌گیری‌های جامعه به سمتی که مورد انتظار و مطالبه آنان است هدایت شود.

 

وی با بیان اینکه موظف به تحقق نظارت مردم بر امور جامعه هستیم، اظهار داشت: نهادینه‌کردن نظارت مردم به صورت شفاف از طریق امکانات مختلف به ویژه رسانه‌ها باعث می‌شود تا آنان به خوبی نسبت به دست‌اندرکاران امر به معروف و نهی از منکر کنند.

 

نماینده عالی دولت در گیلان با اشاره به اینکه افکار عمومی باید مسئولان را به پاسخگویی وادار کنند، گفت: توسعه خدمات الکترونیک یکی از راهکارهای افزایش میزان رضایتمندی مردم است.

 

وی دستگاه‌های اجرایی را موظف به تقویت بخش ارائه خدمات الکترونیک و کاهش مراجعات حضوری مردم کرد و اظهار داشت: ارائه خدمات الکترونیک علاوه بر تسریع در پاسخگویی، شفافیت و سلامت اداری را به دنبال دارد.

 

استاندار گیلان میز خدمت در ادارات را مکمل ارائه خدمات الکترونیک عنوان کرد و گفت: اگر ارائه خدمتی به صورت الکترونیکی تعریف نشده است با مراجعه مردم به میز خدمت در ادارات امور آنان به صورت متمرکز پیگیری می‌شود.

 

وی به ابلاغ بخشنامه نظارت مردم بر دولت از طریق سمن‌ها در روزهای آتی اشاره و خاطرنشان کرد: در این طرح سازمان‌های مردم نهاد مرتبط با دستگاه‌های اجرایی پس از دریافت نظرات، انتقادات و پیشنهادات مردم از طریق درگاه الکترونیکی و انعکاس به دستگاه مورد نظر، پاسخ را نیز به صورت شفاف در معرض عموم قرار می‌دهند.

 

سالاری افزود: این اقدام باعث می‌شود تا انتقادات و پیشنهادات به صورت تخصصی‌تر پیگیری و در جهت رفع گلایه‌مندی‌ها پاسخ داده شود.

 

وی سامانه ارتباط مردم با دولت را نیز یکی دیگر از درگاه‌های طرح گلایه‌مندی از دستگاه‌ها و پاسخگویی به اقشار جامعه عنوان کرد و اظهار داشت: اگر پس از  دو مرحله طرح گلایه و پاسخ جواب قانع‌کننده‌ای دریافت نشود این موضوع با حکمیت یکی از معاونان استاندار و با حضور مدیر دستگاه مرتبط و شهروند موردنظر تصمیم‌گیری می‌شود.

 

نماینده عالی دولت در گیلان به سفر هفتگی مدیران دستگاه‌های اجرایی به شهرستان‌ها طبق برنامه مشخص اشاره کرد و افزود: در این سفرها علاوه بر بررسی وضعیت شهرستان‌ها، مسائل و مشکلات آن منطقه توسط مردم طرح و مطالبات آنان مشخص می‌شود.

 

وی ممنوعیت برگزاری جلسات با حضور ۲ تا ۳ نفر از مدیران دستگاه‌ها در ساعات اداری را یکی دیگر از اقدامات در مسیر رعایت حقوق شهروندی عنوان کرد و گفت: ابلاغ بخشنامه ساماندهی مأموریت‌ها و پرهیز از سفرهای غیر ضروری مدیران به خارج از استان نیز یکی دیگر از اقدامات در جهت دسترسی بیشتر مردم به مسئولان است.

 

استاندار گیلان ابلاغ بخشنامه تشریفات‌زدایی را نیز یکی دیگر از موضوعات رعایت حقوق شهروندی عنوان کرد و افزود: رعایت شفافیت، عدالت و تساوی در جذب نیروی انسانی نیز از تأکیدات جدی بنده به مدیران است و از دستگاه‌هایی که پس از بخشنامه حدود یک سال گذشته این موضوع را رعایت نکردند، نخواهم گذشت زیرا مجموع این بخش‌نامه های اصلاح رفتار اداری ابلاغی از مصادیق تحقق حقوق شهروندی است.

 

دکتر سالاری به اصلاح رفتارهای اداری و ابلاغ شیوه‌نامه‌هایی همچون ساماندهی آب‌بندان‌ها، رودخانه‌ها و تدوین پیش‌نویس احداث شناگاه‌ها اشاره و خاطرنشان کرد: این شیوه‌نامه‌ها در راستای جلوگیری از تفسیرهای مختلف توسط دستگاه‌های متفاوت و در جهت پاسخگویی شفاف به مراجعه‌کنندگان است.

 

وی موضوع اصلی در بحث عفاف و حجاب را مسائل اعتقادی و کارهای فرهنگی عنوان کرد و گفت: اگر یک دستگاه فرهنگی نتوانست کار اصلی خود را به درستی انجام دهد نباید مستقیما متوسل به قوه قاهره شویم.

 

نماینده عالی دولت در گیلان خاطرنشان کرد: دستگاه‌های فرهنگی درصورت عجز از انجام وظایف اصلی خود باید این موضوع را اعلام کنند و برای مراجع دیگر نیز نسخه‌پیچی نکنند.

 

وی با بیان اینکه برخوردهای مبتنی بر قوه قاهره مسائل اعتقادی را تقویت نمی‌کند، اظهار داشت: باید با روش‌های اقناعی، رفتار و اخلاق حسنه باور جامعه نسبت به عفاف و حجاب را تقویت کنیم.

 

استاندار گیلان با بیان اینکه موضوعات فرهنگی بر عملکردهای روزانه ما اثرگذار است، افزود: با برنامه‌ریزی صحیح برای اوقات فراغت جوانان همچون مسابقات ورزشی، توسعه ورزش همگانی، تئاتر، سینما و گسترش خدماتی از این قبیل زمانی برای فعالیت‌های ناسالم باقی نمی‌ماند و برای آن دسته از افراد حداقلی جامعه نیز قانون به نحو صحیح اجرا می‌شود.

 

وی ساماندهی و ترویج فعالیت‌های ورزشی و فرهنگی را از وظایف اصلی برخی دستگاه‌های متولی در این حوزه دانست و اظهار داشت: متأسفانه به درستی از ساخت و سازهایی که ابزار برای ترویج فعالیت‌ها هستند استفاده نمی‌شود.

 

در این جلسه مدیران برخی از دستگاه‌های اجرایی به ارائه گزارشی از روند پیگیری و مرتفع کردن مشکلات شهروندان، دیدارهای چهره به چهره و برنامه‌های پیش‌بینی شده و در دست اجرا در خصوص عفاف و حجاب پرداختند.

 

  • 12
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش