پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۱۴:۲۳ - ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۱۱۰۱۳۸۷
دولت

ذوالفقاری: صید ترال در کشور متوقف شد/آخرین وضعیت پرونده ازدواج زنان ایران با اتباع خارجی

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور, توقف صید ماهی ترال در ایران
معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور از توقف صید ماهی ترال برای تامین نیازهای معیشت مرزنشینان و حفظ منافع کشور خبر داد.

به گزارش ایرنا، حسین ذوالفقاری روز سه‌شنبه در نشست خبری به مناسبت دهه فجر در وزارت کشور با اشاره به برخی از محورهای اتفاق افتاده در حوزه امنیت، اظهار کرد: در طول این مدت با توجه به اعتبارات تخصیص داده شده، ۲۲۷ پاسگاه مرزی ایجاد و ۱۰۰۰ کیلومتر جاده مرزی ساخته شد.

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور تصریح کرد: این طرح‌ها در حال اجرا است و صید ماهی به‌شکل ترال متوقف شد و دستورالعملی برای دولت ارسال شد تا منافع مرزنشینان تامین شود.

ذوالفقاری با بیان اینکه با همکاری وزارت کشور و دادگستری ۱۴۰۰نفر از زندانیان ایرانی در سایر کشورها آزاد شدند و به کشور آمدند، گفت: همچنین در پاکسازی مناطق مین‌گذاری شده،  یک میلیون هکتار زمین پاکسازی شد.

وی گفت: لایحه توسعه معیشت مرزنشینان و ساماندهی سوخت مرزی و بازارچه مرزی برای ساماندهی تهیه شد و از محل فروش سوخت مرزی ۲۰ درصد به مرزنشینان تعلق گرفت.  همچنین ۱۵ بازارچه برای کولبران تدوین شده که بتوانند از معافیت گمرکی استفاده کنند.

ذوالفقاری عنوان کرد: همچنین لایحه توسعه معیشیت مرزنشینان و ساماندهی سوخت مرزی و بازارچه مرزی برای ساماندهی تهیه شد.

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور خاطرنشان کرد: حوزه پدافند غیرعامل در کشور در حال نهادینه شده است. ۲۵هزار دوره آموزشی برگزار شد و ۵۰۰ مربی در حال آموزش نیرو در این زمینه هستند.

ذوالفقاری گفت: در طول این مدت، ۸ بار آمایش شامل ۸۵۰ هزار تبعه افغانی انجام شد و ۷۴۴۵ پرونده ازدواج زنان ایران با اتباع خارجی  مورد بررسی قرار گرفته است.

وی در بخش دیگری از این نشست خبری با اشاره به موضوع سامانه امور مسافربری، اظهار کرد: یکی از موضوعات مهم ایجاد سامانه «Ati» بود که در وزارت کشور تصویب شد و امروز در مرحله واگذاری به مجری است تا اطلاعات مسافرانی که به ایران سفر می‌کنند در سامانه جهانی ایکائو ثبت شود.

ذوالفقاری گفت: ضرورت یک سامانه کامل که بتواند موارد مربوط به اتباع خارجی را ثبت کند، تکمیل شد و الان مورد بهره برداری دستگاه‌های همراه است. خدمات رسانی به صورت الکترونیکی شده در کمتر از ۱۰ دقیقه کارت آمایش برای افراد صادر خواهد شد.

وی گفت: برای ورود  اتباع غیر مجاز به کشورمان هزینه ورود را کاهش دادیم و به کمتر از نصف تقلیل پیدا کرد که افراد از مسیر غیر قانونی وارد کشور نشوند، ۳۰۰یورو ضمانت برگشت در افغانستان برای برگشت داشتیم که حذف شد.

ذوالفقاری گفت: برای اتباع  افغانستانی که غیر قانونی در کشور هستند هم مذاکراتی با دولت افغانستان انجام گرفت که سرشماری کنیم و دولت افغانستان برای این افراد گذرنامه صادر کند و این کار شروع شده و از طریق سفارت افغانستان در حال پیگیری است و نزدیک به ۱۰۰ هزار نفر در حال حاضر گذرنامه دریافت کردند و جمعیت شناسایی شده بیش ازیک میلیون نفر است.

معاون سیاسی وزیر کشور بیان کرد: همچنان با ورود اتباع غیر قانونی روبرو هستیم و مادر طول ۷سال، ۵ میلیون و ۳۵۲ هزار نفر تردد افراد غیر مجاز افغانستانی را داشتیم و حدود ۲ میلیون ۸۰ هزار نفر خودمعرف بودند که غیر قانونی  در کشور بودند و برای سرکشی به کشورشان خودشان را معرفی کردند و ۳ میلیون و ۲۶۶ هزار نفر هم دستگیر شدند و هر روز ما با اتباع غیر مجاز اتباع خارجی مواجهه هستیم.

ذوالفقاری گفت: در سال ۹۲ و ۹۳ دانش آموزان افغانستانی در حال تحصیل در ایران ۳۰۲هزار و ۴۰۷نفر بودند و ۵۲۳ هزار و ۸۴۶ نفر دانش آموز در حال تحصیل هستند.

رئیس ستاد امنیت انتخابات با اشاره به رعایت پروتکل‌های بهداشتی در ستادهای انتخاباتی و امنیت انتخابات گفت: در حال تدوین زمینه‌های امنیت برای مراحل مختلف انتخابات هستیم، این برنامه ریزی‌ها رویکردهای مختلفی را شامل می‌شود که شامل سه مرحله قبل انتخابات و ایام تبلیغات، روز انتخابات و پس از آن است که به نظر شخصی من رقابت بین نامزدهای انتخابات می‌تواند برای نشاط مردم کشور و افزایش امنیت انتخابات موثر باشد. معتقدیم که فضای انتخابات باید به سمت رقابت سالم و برنامه‌ای و نه تخریب پیش برود.  

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور با اشاره به دستگیری چند نفر در غرب کشور بیان کرد: افراد دستگیر شده ارتباطی با داعش نداشتند و مرتبط با گروهک تروریستی پژاک بودند. اما تحرکات گروهک های تروریستی به خوبی رصد می‌شود. 

وی درباره طرح تهیه بلیت الکترونیکی در متروی تهران با کارت ملی گفت: متاسفانه این طرح هنوز شروع نشده حاشیه‌هایی را در فضای مجازی به همراه داشته در حالی که ما بلافاصله برای اتباع خارجی و حتی اتباع ایرانی که به هر دلیل مشکلاتی در این حوزه داشتند تدابیری را اتخاذ کردیم.

ذوالفقاری گفت: ما اعلام کردیم که این طرح به مدت دو هفته متوقف شود و برای اتباع خارجی که قانونی هستند کدی صادر شود که مشکلی برای تهیه بلیت نداشته باشند، ولی عده‌ای به دنبال این هستند که در بستر فضای مجازی در ارتباط با این موضوع حاشیه‌سازی کنند و عده ای می‌خواهند این همزیستی مسالمت آمیز را مخدوش کنند.

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور با بیان اینکه ساماندهی مراسم اربعین به وزارت کشور واگذار شده است، گفت: تا سال ۹۸ روند صعودی زائران را داشتیم و در سال ۹۸ از ایران ۳ میلیون و  ۴۰۰هزار نفر زوار به عتبات عالیات را داشتیم و تعدادی هم از زوار خارجی در کشور داشتیم که جمعیت رفت و برگشت ما  ۷میلیون و ۶۰۰هزار نفر رسید و به لحاظ ساختاری تفاهم نامه خاص اربعین  با عراق را امضا کردیم و  ۴۵۰هزار پارکینگ ایجاد شده و کار زیر ساختی را در این زمینه ادامه می‌دهیم و در هر صورت خود را برای مراسم اربعین آماده می‌کنیم.

وی با اشاره به نقش مردم در مهار بیماری کرونا در روزهای پایانی سال اظهار کرد: در این روزها نگران بازگشت بیماری هستیم و از مردم می‌خواهیم همکاری‌های لازم را در رعایت دستورالعمل‌ها داشته باشند و از سفرهای غیر ضروری خودداری کنند.

ذوالفقاری تصریح کرد: چنانچه هر زمان شاهد افزایش بیماری باشیم، دستورالعمل‌ها را افزایش خواهیم داد و محدودیت‌ها را بیشتر خواهیم کرد، ضمن اینکه ورود به شهرهای زرد و نارنجی ممنوع خواهدبود و محدودیت‌های شبانه فعلا ادامه دارد.

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور درباره امنیت تاکسی‌های اینترنتی و نظارت بر آنها گفت: باید به این نکته توجه داشته باشیم که اگر امروز را با گذشته در حوزه مسافرکش های شخصی تطبیق دهیم مشاهده می‌کنیم که در گذشته از نظر امنیتی مشکلات بسیاری وجود داشت. به شکلی که اگر فردی در کنار خیابان برای جابجایی مسافرکش شخصی مقابل او می‌ایستاد شاید اتفاقات ناگواری را در گذشته شاهد بودیم اما با ورود تاکسی‌های اینترنتی و ساماندهی افرادی که به عنوان مسافرکش‌های شخصی فعالیت می‌کنند، وضعیت بسیار بهتری رقم خورده و امروز بسیاری از اتفاقات گذشته جلویش گرفته شده است.

وی گفت: بنده هم کلیپی که ظرف روزهای گذشته در فضای مجازی در خصوص سرقت بار و همچنین پلاک سرقتی خودروی یکی از شرکتهای تاکسی اینترنتی منتشر و اعلام شده کسی پاسخگو نیست، دیده ام. در همین راستا موضوع را به واحد رصد خود اعلام کردیم تا جلسه ویژه ای در حوزه بررسی اعتبارسنجی افرادی که می‌خواهند در این شرکتها فعالیت کنند برگزار شود. بی‌تردید با گسترش بی‌رویه این حوزه مخالف هستیم و باید سامانه این شرکتها به پلیس برای تشخیص اصالت خودرو و صلاحیت فردی متصل شود تا این موارد به صورت دقیق بررسی شود. همچنین مسوولیت مدیرعامل و افرادی که در این حوزه فعالیت می‌کند باید مشخص و ما در این حوزه تصمیم گیری خواهیم کرد و تصمیم نهایی تا پیش از پایان سال انجام خواهد شد.

ذوالفقاری با اشاره به آخرین وضعیت تهیه اطلس امنیتی انتخابات، گفت: شرایط تهیه اطلس امنیتی انتخابات دو بخش دارد، یک بخش معطوف به گذشته است و یک بخش معطوف به شرایط اجتماعی آینده کشور است. بخش گذشته که مشکلی ندارد و در سنوات گذشته نیز بر اساس نقطه‌گذاری‌های که در کشور صورت می‌گرفته و بر اساس سوابقی که احیانا در برخی حوزه‌ها در جریان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری یا مجلس یا شوراها درگیری یا التهاباتی صورت گرفته بوده تدوین ‌شده است.

معاون امنیتی وزیر کشور گفت: یک بخش معطوف یه شرایط آینده و شکل‌گیری رقابتهای انتخاباتی است به ویژه که در انتخابات پیش رو قرار است در کنار انتخابات ریاست جمهوری انتخابات شوراهای شهر و روستا نیز برگزار شود. بر همین مبنا در حال تدوین اطلس انتخاباتی هستیم که در آن وضعیت حوزه‌های انتخابیه‌ای که احیانا احتمال درگیری و تنش در آنها وجود دارد را مورد بررسی قرار دهیم.

  • 19
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش