دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۹:۰۴ - ۰۵ اسفند ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۱۲۰۰۳۳۱
دولت

روزها و ماه های امیدوار کننده در پیش است

جهانگیری: ما قانون هسته ای مجلس را به روشی اجرا کردیم که آمریکا نتواند فشار خود را به ایران افزایش دهد

اسحاق جهانگیری,معاون اول رئیس جمهور
معاون اول رییس جمهور با اشاره به تغییر رفتار دولت هایس که منابع مالی کشور را مسدود کرده اند، گفت: احساس می کنم روزها و ماه های امیدوار کننده در پیش است.

به گزارش ایسنا، اسحاق جهانگیری ظهر امروز در مراسم بیست و دومین جشنواره خیرین مدرسه ساز با تشکر از همه خیرین بابت کار مهمی که انجام می دهند، اظهار کرد: حجم اعتبارات خیرین در آموزش و پرورش اعتبار قابل توجهی است.

وی ادامه داد: یکی از مقبول ترین امور خیرخواهانه در کشور اقدام به مدرسه سازی است که کمک به بزرگی به آموزش و پرورش می کند. مدرسه کانون اصلی توسعه کشور است و مدرسه سازی برای پیشبرد عدالت آموزشی و تقویت روحیه همبستگی بین مردم اهمیت دارد.

جهانگیری خاطرنشان کرد: یکی از آرمان های جمهوری اسلامی عدالت است. در بین جنبه های مختلف عدالت، عدالت آموزشی از مهم ترین جنبه های عدالت است‌. صحنه هایی که در مناطق محروم می بینیم دردآور و نگران کننده است، ولی هیچ کدام نسبت به نبود امکانات آموزشی دردآورتر نیست.

معاون اول رییس جمهور همچنین با اشاره به لزوم کمک دولت و خیرین به مناطق محروم، تصریح کرد: برای مردم هیچ‌چیزی مهم تر از استقرار عدالت و رفع تبعیض نیست. این مسأله برای مردم مهم است.

جهانگیری در ادامه گفت: ما با تحریم ها و بیماری کرونا مواجه ایم. کرونا تمام جنبه های زندگی ما را تحت تاثیر قرار داده است و اثر آن در برخی بخش ها نگران کننده شده است. همه می دانیم آموزش تعطیل بردار نیست و حضور دانش آموزان و معلمان در مدارس اثرات مثبت زیادی دارد، ولی بخاطر کرونا و اهمیت سلامت دانش آموزان و معلمان مدارس تعطیل و شبکه شاد راه اندازی شد تا آموزش به صورت مجازی دنبال شود، ولی حتما شوکی به این حوزه وارد شد و باید کاری کنیم که عقب ماندگی ها را جبران کنیم.

معاون اول رییس جمهور همچنین تصریح کرد: یکی از دغدغه های ما این است که خیلی از دانش آموزان به ابزار لازم از جمله تلفن همراه هوشمند برای تحصیل از طریق شبکه شاد دسترسی ندارند. دولت، خیرین و آحاد مردم باید کمک کنند که فرزندی از فرزندان ما از این ابزارها محروم نشود.معلمان کارهای ارزشمندی در این مدت انجام داده اند خانم معلمی در بیمارستان بستری بود اما آموزش را تعطیل نکرد، معلمی روستا به روستا رفت و به دانش آموزان درس داد. باید دست این معلمان را بوسید.

وی در ادامه با گرامیداشت یاد مرحوم حافظی و سایر خیرین، گفت: ما در مقطعی با شش قدرت بزرگ دنیا توافق کرده و برجام امضا شد و تحریم ها لغو شد، اما امریکایی ها کار ضدانسانی و غیرعقلایی کردند و از برجام خارج شده و هدف خود را اعمال فشار بر مردم ایران قرار دادند تا به مردم درد وارد شود. آنها دارو را تحریم کردند ما برای خرید تجهیزات پزشکی به مبلغ ۷۰ میلیون دلار با سازمان بهداشت جهانی به توافق رسیدیم اما بعد یکسال هنوز امکان وارد این تجهیزات فراهم نشده است.

وی اعلام کرد: آمریکایی ها فشار آوردند تا مردم را به خیابان بکشانند و نظام را تسلیم یا دچار فروپاشی کنند، اما ایستادگی ملت موجب شکست دشمن شد. همراهی مردم در شکست دادن آمریکا یک سند بزرگ تاریخی است که در تاریخ جهان می ماند.مردم احساس کردند که رفتار مسئولان هم منطقی است و چپ و راست و اصلاح طلب و اصولگرا به دولت فشار نمی آوردند که دولت با ترامپ مذاکره کند.

اسحاق جهانگیری,معاون اول رئیس جمهور

وی اضافه کرد: امروز مقامات آمریکا اعتراف دارند که فشار حداکثری شکست خورده است. الان هم تا زمانی که آمریکا دست از لجاجت و کینه توزی و اقدامات علیه ملت ایران دست برندارند ، ما باید بر مبنای عقل و منطق و رفتاری مورد قبول مردم اقدام کنیم.

وی با اشاره به تصویب قانونی برای مقابله با اقدامات آمریکا در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ما در دولت در آن مقطع نظرات خود را مکتوب به مجلس و شورای نگهبان اعلام کردیم اما پس از تایید قانون، ما پذیرفتیم که قانون را باید اجرا کنیم اما قانون را به روشی اجرا کردیم که آمریکا نتواند فشار خود را به ایران افزایش دهد. جهانیان از نحوه برخورد ما در اجرای این قانون شوکه شدند. ما با آژانس انرژی اتمی توافق کردیم و الان توپ در زمین آنهاست.

معاون اول رییس جمهور یادآورشد:رهبر معظم انقلاب فرمودند ما دنبال سلاح هسته ای نیستیم اما آنها فکر می کردند که ما جلو نظارت را می گیریم تا به این سمت برویم ولی ما دنبال سلاح هسته ای نیستیم.

وی در پایان گفت: احساس می کنم روزها و ماه های امیدوار کننده در پیش است. کشورهایی که منابع ما را مسدود کرده اند مثل کره و ژاپن اعلام می کنند منابع شما را آزاد می کنیم. امیدوارم دوران سختی و تلخی برای ملت ما زودتر تمام شود.

  • 9
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش