به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، این مطالعه تحت عنوان "فراتر از همه گیری – بازسازی بهتر بعد از بحرانها در آسیا" توسط نهاد موسوم به "کمیسیون اقتصادی و اجتماعلی برای آسیا و اقیانوسیه" تهیه شده است.
این مطالعه بیان داشت، کشورهای سراسر منطقه متحمل انقباضهای اقتصادی همراه با اختلالات در تجارت، زنجیرههای تامین و همچنین سقوط صنعت گردشگری بینالمللی شدهاند و این منجر به بیکاریهای گسترده و افزایش فقر شده است.
این مطالعه به پیشنهاد چهار حوزه در هم تنیده بسیار مهم پرداخته است: گسترش حمایت اجتماعی، سرمایه گذاری در بازیابی پایدار، حفظ جریان کالاها و اطلاعات و ترمیم یک رابطه معیوب با طبیعت.
در این گزارش تصریح شد: اگر کشورهای حوزه آسیا و اقیانوسیه بتوانند اقدامات ملی و همکاریهای منطقهای را هماهنگ و ترکیب کنند، هم آنها و هم جهان قادر خواهد بود با موفقیت، پایداری، اتحاد و انعطاف پذیری بیشتر از همه گیری خارج شوند.
همچنین بر طبق این گزارش، این همه گیری فزاینده در عین حال باعث بدتر شدن بسیاری از "مشکلات بنیادین و برجسته ساختن شکافها" در حوزه حمایت اجتماعی شده و بیش از نیمی از جمعیت منطقه کاملا در سراسر زندگی خود محروم از حمایت هستند.
طبق شبیه سازیهای این مطالعه برای ۱۳ کشور در حال توسعه در منطقه، اگر دولتها به ارائه مزایای همگانی برای کودکان، معلولان و حقوقهای بازنشستگی سالمندان در یک سطح سود محافظه کارانه بپردازند، بیش از یک سوم از مردم از فقر خارج خواهند شد.
این مطالعه بیان داشت: یک چنین بسته حمایت اجتماعی اساسی در فقیرترین حوزهها در اندونزی، مالدیو، فیلیپین و سریلانکا باعث افزایش قدرت خرید به میزان حدودا ۵۰ درصد خواهد شد.
همچنین بر اساس این گزارش ارائه یک بسته حمایت اجتماعلی اساسی نیازمند یک سرمایه گذاری به میزان دو تا شش درصد تولید ناخالص داخلی خواهد بود. در این مطالعه نوشته شد: بنابراین کشورها نیازمند این هستند که پوشش را به همه تسری داده و در عین حال تضمین کنند که این مزایا به حد کافی بالا هستند تا در زندگیهای مردم تفاوت ایجاد کنند.
بر طبق این مطالعه، بعد از همه گیری بیماری منطقه از یک "شکاف دیجیتالی" رنج برد که نه فقط ادامه یافته بلکه گستردهتر شده است. بیش از نیمی از جمعیت منطقه آفلاین ماندهاند. تنها ۱۳ درصد یا ۶۰۰ میلیون نفر به اشتراک اینرنتی باندگسترده ثابت دسترسی داشتهاند.
در این گزارش آمده است: اکثر کسانی که باقی ماندهاند متکی به پهنای باند اینترنت موبایلی بودهاند که اغلب کندتر و کمتر قابل اعتماد است اما به بیش از ۷۰ درصد جمعیت منطقه دسترسی پیدا میکند. در کشورهای جزیرهای در حال توسعه حوزه اقیانوسیه، حتی استفاده از پهنای باند اینترنت موبایلی زیر ۱۵ درصد است.
در این گزارش نوشته شد: اگر منطقه آسیا و اقیانوسیه قرار باشد بحرانهای آینده را تحمل کند، زنجیرههای تامینی انعطاف پذیر را تضمین کند، بازارها را باز نگه دارد و از گروههای آسیب پذیر حراست کند، دولتها در سراسر منطقه نیاز پیدا خواهند کرد تا دیجیتالی شدن را پذیرفته و شکافهای دیجیتال بین کشورها و در داخل کشورها را ببندند.
طبق این مطالعه همه گیری ویروس اگر چه تولیدات اقتصادی و گردشگری را متوقف کرده اما کیفیت آب و هوای منطقه را به میزان چشمگیری تقویت کرده و انتشار گازهای گلخانهای را کاهش داده است اما مشکلات جدیدی را ایجاد کرده از جمله تشدید جریان زبالهها از جمله زبانههای پلاستیکی و مربوط به بسته بندی مواد غذایی و تجهیزات پزشکی، دستکشها و ماسکها.
پوتین: فقط با واکسیناسیون می توان با کرونا مقابله کرد
ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه تصریح کرد که فقط با واکسیناسیون می توان با همه گیری ویروس کرونا مقابله کرد.
به گزارش ایرنا، پوتین روز چهارشنبه در پیام سالانه خود به مجمع فدرال پارلمان روسیه شامل مجلس دوما و شورای فدراسیون گفت: هنوز بطور نهایی و قطعی کرونا در روسیه مهار نشده است.
رئیس جمهوری روسیه از مردم کشورش خواست تا همه واکسن کرونا بزنند.
وی گفت: دانشمندان ما ،سه واکسن قابل اعتماد علیه کرونا ساخته اند که موفقیت بسیار بزرگی برای کشور ما است.
وی افزود: امیدواریم تا پاییز مصونیت مردم روسیه دربرابر کرونا را با واکسینه کردن ۷۰ درصد مردم محقق کنیم.
پوتین از مردم روسیه خواست تا تدابیر پیشگیری در برابر همه گیری کرونا را رعایت کنند و در این مورد هوشیار باشند تا سلامتی خود را حفظ کنند.
رئیس جمهوری روسیه با بیان اینکه کرونا برای همه کشورهای جهان چالش ایجاد کرده است، اظهار داشت: ما باید تلاش های خود را برای مقابله با پیامدهای کرونا در کشور بکار گیریم و دولت روسیه باید تدابیر لازم ازجمله برای بهبود وضع اقتصاد کشور و افزایش درآمد مردم روسیه بکار گیرد.
پوتین در بخشی از پیام سالانه خود گفت: امنیت روسیه در هنگام شیوع همه جانبه به طور قابل اعتماد توسط نیروهای مسلح، سازمان های اجرای قانون و خدمات ویژه تأمین می شد.
وی در بخش دیگر پیام خود به مجمع فدرال افزود: تا سال ۲۰۳۰ روسیه باید به میانگین امید به زندگی را به ۷۸ سالگی برساند.
پوتین گفت: هدف راهبردی ما مصونیت در مقابل کرونا است، من به خوبی می فهمم که این کار دشوار است، چر ا که ویروس کرونا هنوز به طور کامل شکست نخورده و یک تهدید مستقیم است.
رئیس جمهوری روسیه در پیام سالانه خود به مجمع فدرال پارلمان افزود: کشور ما همواره از ارزش های سنتی خود که در برخی کشورها به دست فراموشی سپرده شده است، دفاع خواهد کرد.
- 9
- 5