سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۱۶ - ۱۵ شهریور ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۶۱۱۸۸
بین الملل

انتقاد ترامپ از کاتولیک‌ها و یهودیانی که در انتخابات به او رای ندادند| ملانیا نمی‌خواهد دوباره بانوی کاخ سفید شود

انتخابات آمریکا2020,شکست ترامپ در انتخابات 2020
رئیس جمهور سابق آمریکا از کاتولیک‌ها و یهودیانی که به رغم همه تلاش‌هایی که وی برای جوامع‌شان انجام داد، در انتخابات ۲۰۲۰ به وی رای ندادند، انتقاد کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از بیزینس اینسایدر، دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا این اظهارات را در یک کنفرانس تلفنی که توسط گروه مذهبی "شفاعت‌کنندگان برای آمریکا" سازمان‌دهی شده بود، مطرح کرد.  

ترامپ گفت: من برای کاتولیک‌ها کارهای زیادی انجام دادم. اما وقتی کاتولیک‌ها آن طور که باید در انتخابات ۲۰۲۰ از من حمایت نکردند، کمی متعجب شدم. فکر می‌کنم که اکنون آنها از ما حمایت خواهند کرد و به ما رای خواهند داد. فکر کنم که حدودا ۵۰ درصد از رای آنها را به دست می‌آوریم. ما اقدامات زیادی برای جذب رای کاتولیک‌ها انجام دادیم. بنابراین باید با آنها صحبت کنیم. ما با کاتولیک‌ها نشستی برگزار خواهیم کرد.

وی به نظر دموکرات‌ها درخصوص سقط جنین اشاره کرد و گفت:‌ چطور می‌توانید ۵۰/۵۰ رای دهید. اصلا درک نمی‌کنم چطور همچین چیزی ممکن است.

دونالد ترامپ همچنین ناامیدی خود را از اندک رای دریافتی‌اش از جانب یهودیان در انتخابات ۲۰۲۰ مطرح کرد.  

وی گفت: به کارهایی که من در رابطه با سفارت در قدس و بسیاری مسائل دیگر انجام دادم، نگاه کنید. اسرائیل هرگز دوستی بهتر از من نداشته است اما با این وجود من تنها ۲۵ درصد از رای یهودیان را به دست آوردم.

ترامپ افزود: فکر می‌کنم که آنها باید گرد هم بیایند. باید اتحاد بیشتری با گروه‌های مذهبی که همگی نمایندگانی در این کنفرانس داشتند، به وجود آید.

این کنفرانس تلفنی که شامل رهبرانی از سازمان‌های مذهبی مختلف مسیحی و یهودی بود، به عنوان تلاش ترامپ برای تقویت پایگاه مذهبی محافظه‌کارش در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آتی تلقی می‌شود.

ترامپ در این کنفرانس بار دیگر ادعاهای رد شده خود درباره پیروزی در انتخابات ۲۰۲۰ را مطرح کرد و به شنوندگان گفت: ما باید قوی‌تر از قبل مبارزه کنیم.

ترامپ همچنین بارها تاکید کرد که جو بایدن، رئیس جمهور کنونی آمریکا و دموکرات‌ها اقدامات بدی در رابطه با دین و مذهب انجام می‌دهند اما به جزئیات این اقدامات هیچ اشاره‌ای نکرد.

وی گفت: آنچه آنها در رابطه با دین و مسیحیت انجام می‌دهند، برای کشور ما بسیار ناراحت‌کننده است.

جو بایدن کاتولیک یکی از مذهبی‌ترین روسای جمهور در تاریخ آمریکاست. وی مرتبا در مراسم‌های کلیسا شرکت می‌کند.

ترامپ در این کنفرانس سابقه خود در مذهب و امور مذهبی را تحسین کرد و گفت: فکر نمی‌کنم کسی به اندازه‌ای که من در این چهار سال گذشته برای مذهب تلاش و خدمت کردم، در این زمینه کاری کرده باشد. یکی از بزرگ‌ترین افتخاراتم مبارزه برای آزادی مذهبی و دفاع از ارزش‌های یهودی-مسیحی و اصول اساسی کشورمان است.

ملانیا ترامپ نمی‌خواهد دوباره بانوی کاخ سفید شود

در حالی که دونالد ترامپ به اعلام نامزدی دوباره برای ورود به کاخ سفید نزدیک و نزدیک‌تر می‌شود، همسر این رئیس جمهوری پیشین آمریکا به چیزی جز دوری از یک دوره دیگر بانوی اولی آمریکا نمی‌اندیشد.

انتخابات آمریکا2020,شکست ترامپ در انتخابات 2020

به گزارش ایسنا، یک شخص نزدیک به ملانیا ترامپ، همسر رئیس جمهوری پیشین ایالات متحده به سی.ان.ان گفت: بانوی اولی چیزی نیست که او بخواهد. برای او، این یک فصل بود و تمام شد و همین است.

براساس گزارش دیلی میل، چندین تن مدعی شده‌اند که ملانیا ترامپ کوچکترین تمایلی به بازگشت به کاخ سفید یا ادامه هرگونه زندگی سیاسی ندارد.

یک منبع دیگر که از بی تمایلی ملانیا به ریاست جمهوری دونالد ترامپ و جاه طلبی‌های سیاسی اطلاع دارد، گفت: حتی اگر دونالد ترامپ رسما اعلام کند که دوباره در انتخابات نامزد میشود، شما ملانیا را در تجمعات و مراسم‌های کارزار انتخاباتی نخواهید دید.  

این منبع مطلع فاش کرد: جایگزین‌های ملانیا احتمالا افرادی مثل لارا ترامپ، عروس رئیس جمهوری پیشین آمریکا یا کیمبرلی گیلفویل، دوست دختر پسر بزرگ ترامپ است. آنها تاکید دارند که ترامپ باید دوباره نامزد شود. ملانیا اما اینطور نیست.

در این گزارش عنوان نشده است که آیا ایوانکا ترامپ، دختر بزرگ رئیس جمهوری پیشین آمریکا و همسر او جارد کوشنر که نقش‌های مهمی در دولت قبلی داشتند، به دونالد ترامپ در کمپین او ملحق خواهند شد یا خیر.

یک منبع که با سی.ان.ان صحبت کرد، گفت ملانیا تمایل ادامه‌دار ترامپ به سیاست را شغل او می‌داند نه خودش.

ملانیا ترامپ ۵۱ ساله، از نگاه بسیاری یکی از محافظه‌کارترین بانوهای اول در تاریخ مدرن آمریکا به شمار میرود. این بانوی سابق آمریکا تابستان امسال تنها یک بار هنگام خروج از برج ترامپ در منهتن در کنار پسر ۱۵ ساله اش بارون ترامپ دیده شد.

  • 18
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش