به گزارش ایسنا، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری پیشین آمریکا شنبه در آغاز تور چهار روزه "تاریخ" با بیل اورایلی، روزنامهنگار آمریکایی درباره باراک اوباما، رهبر اسبق کاخ سفید گفت: از او خوشم میآمد، او را دوست داشتم؛ باهوش و تیزبین بود.
اما براساس گزارش روزنامه سان سنتینل، ترامپ همچنین به جمعیت حاضر گفت که شیوههای اوبامای دموکرات موجب ایجاد "تنفر و اختلاف شدید" در این کشور شد.
تعریف و تمجیدهای ترامپ از اوباما، تغییر رویه چشمگیری برای این رهبر سابق کاخ سفید به شمار میرود که پنج سال تمام به غلط مدعی شد باراک اوباما متولد آمریکا نیست و درباره دو دوره ریاست جمهوری او مواضعی داشت. او همچنین اوباما را "جاهلترین رئیس جمهور تاریخ ما"، "یک فاجعه" و "بنیانگذار داعش" خطاب کرده بود.
در همین حال ترامپ در تازهترین اظهارنظرش درباره شورش کنگره گفت که سخنرانی او در ششم ژانویه که به حمله به ساختمان نهاد قانونگذاری آمریکا ختم شد، "فوقالعاده آرامبخش" بوده است.
ترامپ جمعه در برنامه فاکس نیوز به لارا اینگراهام گفت: چیزی برای پنهان کردن ندارم. من دخالتی در آن مسائل نداشتم و اگر به حرفهایم گوش کنید و کلماتی که من در سخنرانیام به کار بردم بشنوید، میبینید که آنها در اصل فوقالعاده آرامبخش بودند!
دونالد ترامپ گفت که حمله به کنگره یک "اعتراض" بوده و انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ را به عنوان یک "فتنه واقعی" محکوم کرد. او گفت: این یک اعتراض بود. فتنهای در سوم نوامبر که روز انتخابات بود، به وقوع پیوست. این یک اعتراض بود و مردم بیگناه بسیاری آسیب دیدند. مردم بیگناه بسیاری زخمی شدند.
ترامپ: نتانیاهو هرگز دنبال صلح با فلسطینیها نبود/عباس برایم مثل پدر بود
رئیس جمهور سابق آمریکا فاش کرد که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی "مانع" بزرگی بر سر راه او برای دستیابی به صلح بین اسرائیلیها و فلسطینیها بوده است.
به گزارش ایسنا، دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا این اظهارات را در مصاحبه با باراک راوید، روزنامه نگار "واللا" در ماه آوریل درباره کتاب جدیدش با عنوان "صلح ترامپ: توافق نامههای ابراهیم و انقلاب در خاورمیانه" بیان کرد.
این کتاب شامل شرح مفصلی از تلاشهای ترامپ برای دستیابی به توافق بین اسرائیل و فلسطینیها است و اینکه چگونه عدم دستیابی به چنین توافقی منجر به توافقهای ابراهیم و عادیسازی بین اسرائیل، امارات، بحرین، مراکش و سودان شد.
ترامپ گفت، یکی از دلایلی که او نتوانست پروژه "معامله قرن" را اجرایی و به صلح بین اسرائیل و فلسطینیها دست یابد این است که نتانیاهو هرگز نمیخواست با فلسطینیها صلح کند.
واللا نوشت: ترامپ دقیقا به همان نتیجه اسلاف خود یعنی باراک اوباما و بیل کلینتون(روسای جمهور سابق آمریکا) رسیده بود که "نتانیاهو در مورد راه حل دو کشوری جدی نیست".
طبق گزارش واللا، ترامپ در این مصاحبه گفت: "فکر نمیکنم نتانیاهو هرگز خواستار صلح با فلسطینیها باشد".
وی افزود که همان اوایل دوران ریاست جمهوری متوجه شده نتانیاهو مانع بزرگتری برای دستیابی او به صلح با محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین است."
ترامپ درباره عباس نیز گفت: به نظر من او فوق العاده بود، او برای من مثل یک پدر بود، فکر میکنم بیشتر از نتانیاهو میخواست معامله و صلح کند.
- 16
- 1