به گزارش فارس، "دونالد ترامپ" رئیسجمهور سابق آمریکا بعد از آنکه «ایلان ماسک»، مدیرعامل و مهندس ارشد شرکت «اسپیسایکس» گفت که در انتخابات ریاستجمهوری ۲۰۲۰ به «جو بایدن» رأی داده به شدت از او انتقاد کرد.
ایلان ماسک در مصاحبه اخیرش با شبکه خبری فاکسنیوز گفت که در انتخابات سال ۲۰۲۰ برای انتخاب چهل و ششمین رئیسجمهور آمریکا به «جو بایدن»، رئیسجمهور فعلی آمریکا رأی داده و نه ترامپ.
این بنیانگذار شرکت «تسلا» در آن مصاحبه تصریح کرد: «من به ترامپ رأی ندادم؛ در واقع به بایدن رأی دادم. البته منظورم این نیست که جزو طرفداران پر و پا قرص بایدن هستم، چون گفتن چنین چیزی دقیق نیست.»
ترامپ در شبکه اجتماعیاش، «تروثسوشال» به اظهارات ماسک واکنش نشان داد و گفت که به حرفهای ماسک باور ندارد.
او نوشت: «من، حتی برای یک لحظه باور ندارم که ماسک به بایدن رأی داده باشد! خودش به من گفت به من رأی داده، ولی چه کسی از این موضوع خبر دارد و اصلاً برای چه کسی اهمیت دارد؟»
دونالد ترامپ همچنین مدعی شده که هدف ماسک از بیان این اظهارات نزدیک کردن خودش به دولت بایدن است.
او نوشت: «شرکت فضایی او، شرکت خودروسازیاش، شرکت باتریسازیاش، شرکت ترابریاش و حتی توییتر که تحت کنترل غیرقانونی اف.بی.آی بود همه به کمک و یارانه دولت نیاز دارند. او صرفاً دارد روابطش را بازسازی میکند.»
روزنامه ایندیپندنت انگلیس نوشته هر چند دلیل ادعای ترامپ درباره کنترل توییتر توسط اف.بی.آی مشخص نیست اما سایر شرکتهای ایلان ماسک از دولت آمریکا کمک دریافت میکنند.
به نوشته این روزنامه، شرکت اسپیسایکس قراردادی با دولت برای ارسال فضانورد به ایستگاه فضایی بینالمللی دارد و بارها ماهوارههای متعلق به دولت را به فضا پرتاب کرده است.
علاوه بر این، شرکت خودروسازی تسلا نیز به عنوان بخشی از تلاشهای دولت آمریکا برای ترغیب به استفاده از خودروهای برقی از کمکهای دولت فدرال در قالب اعتبارهای مالی بهرهمند میشود.
با وجود آنکه روزنامه ایندیپندنت کنترل اف.بی.آی بر توییتر را رد کرده ایلان ماسک در مصاحبه اخیر با فاکسنیوز تأیید کرده بود که دولت ایالات متحده به پیامهای مستقیم خصوصی کاربران در توییتر دسترسی کامل داشته است.
ماسک در بخشی از مصاحبه با با تاکر کارلسون، مجری فاکسنیوز تصریح کرد از اینکه متوجه شده دولت توانایی خواندن پیامهای مستقیم کاربران در این پلتفورم را دارد شوکه شده است.
ماسک که اخیراً یک شرکت هوش مصنوعی به نام X.AI را تأسیس کرده، در آن مصاحبه به کارلسون گفت: «میزان دسترسی مؤثر سازمان های دولتی به همه چیزهایی که در توئیتر می گذشت، من را متحیر کرد و از آن مطلع نبودم.»
وی در پاسخ به اینکه آیا دسترسی های دولت شامل پیام های خصوصی هم میشود پاسخ داد: «بله»
ماسک همچنین نگرانی خود را در مورد آخرین موج هوش مصنوعی ابراز کرد و به کارلسون گفت که معتقد است این فناوری پتانسیل تخریب تمدن را دارد.
رئیس توئیتر گفت هوش مصنوعی خطرناکتر از مثلاً طراحی نادرست هواپیما یا تولید اتومبیل بد است، به این معنا که پتانسیل نابودی تمدن را دارد.
این اظهارات در حالی بیان می شود که ماسک درگیر نزاع جدیدی با رادیو عمومی ملی (NPR) آمریکا است.
این رادیو هفته گذشته اعلام کرد که در واکنش به اضافه کردن برچسب رسانه وابسته به دولت به تعدادی از رسانه هایی که مقداری بودجه عمومی دریافت میکنند، حساب های توئیتر خود را غیرفعال می کند و دیگر در پلتفرم رسانههای اجتماعی پستی ارسال نمیکند.
توئیتر پس از دریافت مخالفتهای گسترده از این تصمیم، برچسب وابسته به دولت را کنار گذاشت و آن را به «با بودجه دولت» تغییر داد.
- 15
- 5